hero

EOS R

Uživajte v svetu naprav EOS z družino posebnih pripomočkov

EOS R je najnovejši član legendarne družine EOS in je popolnoma združljiv s sistemom, ki je plod treh desetletij stalnih izboljšav. Njegova inovativna zasnova omogoča enostavno uporabo z objektivi EF in EF-S, bliskavicami Speedlite ter drugo dodatno opremo prek vmesnika.

Izjemna optična zmogljivost

Objektivi RF so posebej zasnovani za fotoaparate EOS R in postavljajo nove standarde za moč ločljivosti. Skrivnost njihovega uspeha je v preoblikovanem nastavku za objektiv, ki zagotavlja optimalno razdaljo med senzorjem in objektivom. Inovativna zasnova odpira vrata številnim možnostim za serijo objektivov EOS R L, ki se ponašajo z odlično optično zmogljivostjo ter zagotavljajo neverjetno podrobne slike.

Uporaba objektivov EF ali EF-S

Poleg objektivov RF lahko z različnimi vmesniki 1 modele EOS R uporabljate tudi z vsemi Canonovimi objektivi EF ali EF-S, ne da bi se kakovost slik ali zmogljivost kakor koli poslabšala. Vmesniki zagotavljajo neokrnjeno komunikacijo med ohišjem in objektivom ter nudijo boljši nadzor, hkrati pa lahko še naprej uporabljate svoje stare objektive ali se preizkusite z drugimi, ki jih v svojem naboru ponuja Canon.

1glejte specifikacije

Morda vam bo všeč tudi
Canon related article perfect blend

EOS R

Popolna mešanica nadzora in čudovite zasnove

Related connect upload

EOS R

Povežite, naložite in delite, kjer koli ste

Related tell your stories

EOS R

Predstavite svoje zgodbe v videoposnetku 4K na zaslonu, polnem podrobnosti

Use your EF or EF-S

Raziščite bogate možnosti osvetlitve

Ker je EOS R del družine EOS, je združljiv z obstoječo Canonovo dodatno opremo, vključno z vsemi bliskavicami Speedlite in profesionalnimi izdelki, kot je serija Macro Ring Lite. Tako imate na voljo še več kreativnih možnosti za fotografiranje v šibki svetlobi in ustvarjalno fotografiranje ter uživate v vseh tehničnih prednostih, ki jih nudi EOS R.

Explore high range lighting
Explore high range lighting

Morda bi vas zanimale tudi