Canon EOS R tell your stories hero

EOS R

Predstavite svoje zgodbe v videoposnetku 4K na zaslonu, polnem podrobnosti

Inovativna tehnologija sistema EOS R omogoča, da s fotoaparatom EOS R osvojite nove ravni pri ustvarjanju filmov. Z dotikom gumba lahko ustvarjajte dih jemajoče 10-bitne filme ločljivosti 4K s kristalno čistimi podrobnostmi.

Ujemite več z nastavitvijo Canon Log

EOS R nudi Canon Log, nastavitev snemanja za 800-odstotno povečavo dinamičnega razpona, ki zmanjšuje izgubo podrobnosti v najtemnejših in najsvetlejših delih slike. Pri snemanju z nastavitvijo Canon Log boste s fotoaparatom EOS R tudi pri nastavitvi ISO 400 dosegli osupljivo širok dinamičen razpon z 12 koraki in nevtralnimi kontrasti; popolna rešitev, ko je treba tudi v zahtevni svetlobi zajeti vse elemente prizora. Canon Log izberite, kadar veste, da bodo barvni prehodi pri naknadni obdelavi uporabljeni za pridobivanje bogatih barv in neverjetnih podrobnosti.

Canon EOS R record canon log

Postanite filmski snemalec

EOS R je opremljen s samodejnim ostrenjem CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami, ki omogoča gladko in natančno prehajanje med točkami izostritve za profesionalne prehode pri spreminjanju ostrenja, s katerimi se pozornost preusmeri z enega dela posnetka na drugi. Dotaknite se zaslona LCD na najbližji in najbolj oddaljeni točki izostritve, do katere se želite premakniti, EOS R pa bo poskrbel za čudovito gladek prehod. Pri snemanju brez stativa tehnologija Dual Sensing IS zagotavlja napredni 5-osni stabilizator za mirne posnetke tudi pri šibki svetlobi.

Snemanje, pregledovanje in shranjevanje

EOS R omogoča snemanje čistega, nestisnjenega digitalnega videa ločljivosti 4K z vdelanim časovnim žigom prek izhoda HDMI v 10-bitni obliki, zato je popolna izbira za pomožno snemanje pri velikih filmskih projektih, kjer bo zaradi priročne velikosti in vsestranskosti kmalu postal nepogrešljiv.

Morda vam bo všeč tudi
Related article brent

EOS R

Postavljanje novih kreativnih standardov

See capture more

EOS R

Poglejte in zajemite več s senzorjem, ki ga odlikuje natančnost

Related article enjoy the world EOS

EOS R

Uživajte v svetu naprav EOS z družino posebnih pripomočkov

Morda bi vas zanimale tudi