Canon see capture more hero

EOS R

Poglejte in zajemite več s senzorjem, ki ga odlikuje natančnost

Majhno in elegantno ohišje fotoaparata EOS R vam ob boku z njegovimi tehničnimi inovacijami omogoča snemanje fotografij in videoposnetkov izjemne kakovosti. S Canonovimi najnaprednejšimi funkcijami, kot so samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami, DP RAW, procesor DIGIC 8 in nastavitev Canon Log, boste brez težav sledili svojemu navdihu.

Kakovost brez tekmecev

V modele EOS R je vgrajen Canonov lastni senzor CMOS s 30,3 milijona slikovnih pik. Odlikujejo ga odlično fotografiranje z visoko vrednostjo ISO, visoka ločljivost in širok dinamični razpon. Tako zagotavlja kakovostne slike visoke ločljivosti z izjemno globino ter bogate podrobnosti z malo šuma vse do neverjetne vrednosti ISO 40.000.

EOS R ponuja tudi funkcijo Dual Pixel RAW, ki je bila prvič predstavljena v modelu EOS 5D Mark IV. Funkcija se uporablja s programsko opremo Canon Digital Photo Professional in vam omogoča natančno nastavljanje ostrine ter spreminjanje zornega kota ali zameglitve ospredja za boljše rezultate pri naknadni obdelavi.

Canon unrivalled quality sensor

Morda vam bo všeč tudi
Related article enjoy the world EOS

EOS R

Uživajte v svetu naprav EOS z družino posebnih pripomočkov

Canon related article perfect blend

EOS R

Popolna mešanica nadzora in čudovite zasnove

Related connect upload

EOS R

Povežite, naložite in delite, kjer koli ste

Canon unrivalled quality sensor

Hitro neprekinjeno fotografiranje

Fotoreporterji, popotni in poročni fotografi, ki poskušajo ujeti spontano ali hitro dogajanje, se bodo pri modelu EOS R razveselili bliskovite hitrosti neprekinjenega fotografiranja 8 sličic na sekundo. Fotoaparat na podlagi Canonovih izkušenj v tehnologijah hitre obdelave podatkov ter s procesorjem DIGIC 8 dosega popolno razmerje med visokim številom slikovnih pik in vsestranskim fotografiranjem. EOS R se ponaša z velikim medpomnilnikom in hitrim zapisovanjem na kartico USH-II SD, zato vas bo vedno dohajal.

Fast continuous shooting

Epski posnetki kinematografske kakovosti

Canonov najnaprednejši aparat za videoposnetke zunaj serije Cinema EOS bo navdušil snemalce, ki ustvarjajo epske posnetke kinematografske kakovosti. EOS R omogoča snemanje 10-bitnega videa polne visoke ločljivosti 4K prek HDMI za izredno podrobne nestisnjene posnetke. Na voljo vam je tudi funkcija Canon Log za razširjeni dinamični razpon, ki zagotavlja optimalno prilagodljivost pri obdelavi barvnih prehodov v naknadni obdelavi.

Morda bi vas zanimale tudi