The perfect blend of handling and great design

EOS R

Popolna mešanica nadzora in čudovite zasnove

EOS R je kompakten in lahek fotoaparat, ki je manjši od drugih modelov DSLR iz družine EOS s tipalom polne velikosti. Zasnovan je tako ergonomično, da ga ne boste hoteli odložiti. Nudi vse funkcije, ki jih pričakujete pri vrhunski družini EOS, ponuja pa tudi vznemirljive nove trike, s katerimi boste med fotografiranjem dosegli več.

Kompaktna in ergonomična zasnova

EOS R vas bo z udobno zasnovo navduševal že od prvega dotika dalje. Pri zasnovi ročaja se zgleduje po drugih modelih DSLR iz družine EOS. Uporabniki modelov EOS bodo prepoznali tudi intuitivni menijski sistem na zaslonu LCD. Tipke so enostavno dostopne in si jih lahko brez težav prilagajate po meri. EOS R je fotoaparat vaših sanj.

Compact, ergonomic design
Compact, ergonomic design

Vrtljiv zaslon na dotik

EOS Rov 3,15-palčni vrtljiv zaslon na dotik je svetel in oster ter ima neverjetno ločljivost 2,1 milijona slikovnih pik za dih jemajočo ostrino in jasnost prikaza slik in videoposnetkov visoke ločljivosti. Zaslon lahko obračate pod različnimi koti, kar olajša slikanje težko dostopnih motivov, Canonova tehnologija Clear View II pa bistveno zmanjšuje tudi bleščanje zaslona. Ker lahko spreminjate barvni ton zaslona LCD, boste posnetke lažje prilagodili svojemu pogledu na prizor.

Morda vam bo všeč tudi
Related connect upload

EOS R

Povežite, naložite in delite, kjer koli ste

Related tell your stories

EOS R

Predstavite svoje zgodbe v videoposnetku 4K na zaslonu, polnem podrobnosti

Related article brent

EOS R

Postavljanje novih kreativnih standardov

Vari-angle touch screen

Edinstveno iskalo

EOS Rovo elektronsko iskalo (EVF) s 3,69 milijona slikovnih pik pri snemanju omogoča popoln pregled nad prizorom, obenem pa lahko uživate v tradicionalni fotografski izkušnji, saj iskalo prislanjate k očesu. Nudi tudi dodatne prednosti, s katerimi se tradicionalna optična iskala ne morejo pohvaliti: takoj lahko vidite, kako bo videti končna slika, motiv pa je jasno viden tudi v šibki svetlobi. Če iskala ne prislanjate k očesu, vgrajeni senzor samodejno preklopi prikaz posnetka na zaslon, da se izognete nepotrebni porabi baterije. Iskalo lahko uporabljate tudi za snemanje videa pri močni svetlobi, zato veliko lažje preklopite med fotografiranjem in snemanjem videoposnetkov.

Funkcije za ostrenje

Pri fotografiranju z elektronskim iskalom lahko s funkcijo ostrenja z dotikom hitro in natančno določate območje samodejnega ostrenja. S to funkcijo lahko zaslon na dotik med gledanjem skozi iskalo učinkovito uporabljate kot sledilno ploščico. Kadar je za motiv primernejše ročno ostrenje, lahko na račun ostrine dosežete večjo natančnost s EOS Rovima funkcijama za povečavo pri ostrenju in poudarjanje ostrenja.

Focusing features

Prilagodljiva večnamenska vrstica

Med inovativne funkcije modela EOS R sodi tudi njegova edinstvena večfunkcijska vrstica. Gre za nadzorni vmesnik z upravljanjem na dotik, ki ga lahko prilagodite za najrazličnejše funkcije, od upravljanja samodejnega ostrenja do nastavitve hitrosti ISO ali beline. Vrstica je podobna upravljalnemu kolescu, kot ga imajo modeli EOS, odlikuje pa jo tiho delovanje in boljša zaščita pred vremenskimi vplivi.

Customisable multi-function bar

Trdno in trpežno ohišje, zaščiteno pred vremenskimi vplivi

Vzdržljivo ohišje iz magnezijeve zlitine modelu EOS R zagotavlja odlično zaščito. Z izboljšano odpornostjo na prah in vlago je med Canonovimi brezzrcalnimi fotoaparati najbolje zaščiten pred vremenskimi vplivi.

Morda bi vas zanimale tudi