imagePRESS V1000

Čas je za svež pogled na produkcijski tisk s predstavitvijo novega digitalnega barvnega tiskalnika za rezane liste imagePRESS V1000.

Najnovejše od Canona

Raziščite svet obdelave slik in informacij, ki se nenehno spreminja, ter odkrijte nove načine, kako izboljšati potek dela.

 • Arhiv poslovnih izdelkov

  Brskajte po Canonovem arhivu poslovnih tiskalnikov. Poiščite informacije ali podporo, povezano z opuščenimi pisarniškimi tiskalniki, tiskalniki velikega formata, skenerji in drugimi modeli tiskalnikov.

 • Tiskalniki za mala podjetja

  Poiščite najboljši tiskalnik za svoje podjetje. Povečajte produktivnost z brizgalnimi in laserskimi tiskalniki, ki so popolni za vsak delovni prostor, tudi za domače pisarne.

 • Canon imagePROGRAF TC-20

  Zagotovite si stroškovno učinkovite profesionalne natise s Canonovim namiznim tiskalnikom imagePROGRAF TC-20, ki je preprost za uporabo in popoln za majhne pisarne, trgovine, izobraževalne ustanove ali celo za delo od doma.

 • Serija imagePRESS C270

  Z večnamenskimi barvnimi napravami za dokumente formata A3, ki združujejo optimalno pisarniško funkcionalnost in natise profesionalne kakovosti, razširite možnosti tiskanja.

 • Podpora za poslovne uporabnike

  Za vzdrževanje in servisiranje Canonovih naprav vam je na voljo mreža pooblaščenih partnerjev po vsej državi

 • Microsoft Universal Print

  Rešitev v oblaku omogoča preprosto in varno tiskanje.

 • Vpogledi

  S pomočjo vpogledov naših strokovnjakov, študij primerov in še marsičim ustvarite pametnejše delovne prostore ter tako ostanite korak pred drugimi. Digitalno transformirajte delovni prostor.

 • ČLANEK

  Digitalna transformacija je temelj za delo na daljavo

  Delo na daljavo je za mnoge postalo nujno in zahteva pospešitev digitalne transformacije.

  16 Jul 2020

 • imageRUNNER Advance DX

  Okrepite delovno silo in spodbudite digitalno transformacijo.
  Več informacij
  Canon imageRUNNER ADVANCE DX
  Moški in ženska se smejita, medtem ko gledata tablični računalnik

  CANONOV PARTNERSKI PROGRAM

  Partnerstvo s Canonom

  Canonov partnerski program ponuja jasno zastavljeno pot s poudarkom na dosežkih in strokovnem znanju. S sodelovanjem želimo spodbuditi rast ter zagotavljati dodano vrednost prek naših partnerjev in tudi partnerjem samim.

  Iščete podporo za izdelke?

  Prenesite gonilnike, programsko opremo, priročnike, aplikacije, vdelano programsko opremo, pogosta vprašanja in dostopajte do Canonovega samopostrežnega portala.

  work professionals reviewing documents

  Odkrijte več o naši ponudbi poslovnih izdelkov in rešitev.