Beautiful image of trees on sand dunes at sunset taken on Canon EOS-R

Najnovejši izdelki

Odkrijte nove Canonove izdelke, s katerimi lahko ustvarjate nepozabne zgodbe

Posneto z EOS R
  • f/4.5
  • 1/1000
  • 100

Brezzrcalni fotoaparati

Danes pripovedujte včerajšnje zgodbe s čudovitimi fotografijami in filmi. Naši novi brezzrcalni fotoaparati so izjemno prenosljivi in v enem kompaktnem ohišju z zamenljivim objektivom združujejo najboljše lastnosti Canonovih kompaktnih fotoaparatov in fotoaparatov DSLR.

Objektivi

Naši objektivi se ponašajo z izjemno mojstrsko izdelavo in vrhunsko optično tehnologijo ter prinašajo izjemno kakovostne fotografije in posnetke. V našo posebno in obširno ponudbo vedno dodajamo nove izdelke, da lahko najdete popoln objektiv zase.

Fotoaparati in bliskavice

Naši novi fotoaparati so zasnovani za vse vaše fotografske potrebe in so opremljeni z vsemi najnovejšimi tehnologijami obdelave slik, saj nenehno vlagamo v raziskave in razvoj ter ohranjamo vodilni položaj na področju. Poleg tega si lahko svet ogledate v novi luči z najnovejšimi bliskavicami Speedlite.

Video

Bistvo naših inovacij na področju videokamer se skriva v ustvarjalnosti, vsestranskosti in preprosti uporabi. Zagotovo boste našli nov model, ki izpolnjuje vaše zahteve in s katerim lahko poveste svojo zgodbo – od snemanja filmov 4K s kamerami Cinema EOS do cenovno dostopnega snemanja družinskih posnetkov.

Tiskalniki

Ne glede na to, ali potrebujete tiskanje čudovitih barvnih fotografij ali visokokakovostno tiskanje dokumentov, vam naši kompaktni novi tiskalniki in večnamenske naprave nudijo sodobne funkcije za izjemno kakovost in pametno povezljivost.

Daljnogledi

Najnovejši izdelki v ponudbi Canonovih daljnogledom s stabilizacijo slike so zasnovani za vrhunsko izkušnjo opazovanja, saj zagotavljajo izjemno stabilen pogled z daljnogledom v roki za raziskovanje veličastne narave ali spremljanje različnih dogodkov in prireditev.

Drugi izdelki

Z nenehnim tehnološkim razvojem Canonovo ponudbo nenehno širimo z novimi izdelki – od najnovejših daljnogledov s stabilizatorjem slike do prostostoječih skenerjev za fotografije in dokumente, laserskih kazalnikov in kalkulatorjev.

  • Canon
  • Najnovejši izdelki – novi fotoaparati, tiskalniki in še več