Beautiful image of trees on sand dunes at sunset taken on Canon EOS-R

Najnovejši izdelki

Odkrijte nove Canonove izdelke, s katerimi lahko ustvarjate nepozabne zgodbe

Posneto z Canon EOS R
  • f/4.5
  • 1/1000
  • 100

Hitri fotoaparati

Fotografirajte, tiskajte in nalepite s hitrim fotoaparatom žepne velikosti, kjer koli ste. Ti prenosljivi fotografski tiskalniki so idealni za ljubitelje selfijev. Opremljeni so z odsevnimi ogledali, s katerimi boste vedno zadeli pravo pozo in ne boste nikoli videti neurejeni. Tiskanje brez uporabe črnila pa vam bo omogočilo takojšnje brezskrbno veselje.

Brezzrcalni fotoaparati

Danes pripovedujte včerajšnje zgodbe s čudovitimi fotografijami in filmi. Naši novi brezzrcalni fotoaparati so izjemno prenosljivi in v enem kompaktnem ohišju z zamenljivim objektivom združujejo najboljše lastnosti Canonovih kompaktnih fotoaparatov in fotoaparatov DSLR.

Objektivi

Naši objektivi se ponašajo z izjemno mojstrsko izdelavo in vrhunsko optično tehnologijo ter prinašajo izjemno kakovostne fotografije in posnetke. V našo posebno in obširno ponudbo vedno dodajamo nove izdelke, da lahko najdete popoln objektiv zase.

Fotoaparati in bliskavice

Naši novi fotoaparati so zasnovani za vse vaše fotografske potrebe in so opremljeni z vsemi najnovejšimi tehnologijami obdelave slik, saj nenehno vlagamo v raziskave in razvoj ter ohranjamo vodilni položaj na področju. Poleg tega si lahko svet ogledate v novi luči z najnovejšimi bliskavicami Speedlite.

*250D (črn/srebrn) je najlažji zrcalnorefleksni fotoaparat z enim objektivom s tipalom velikosti APS-C s samodejnim ostrenjem in premičnim LCD-zaslonom na svetu. Vključno z baterijo in pomnilniško kartico glede na smernice CIPA. Od 9. aprila 2019 (na podlagi raziskav družbe Canon).

Dodatna oprema

Sistemi Cinema EOS

Profesionalne kamere

Večnamenski fotoaparati

Kamere PTZ

Potrošniške kamere

Tiskalniki

Ne glede na to, ali potrebujete tiskanje čudovitih barvnih fotografij ali visokokakovostno tiskanje dokumentov, vam naši kompaktni novi tiskalniki in večnamenske naprave nudijo sodobne funkcije za izjemno kakovost in pametno povezljivost.

Daljnogledi

Najnovejši izdelki v ponudbi Canonovih daljnogledov s stabilizacijo slike so zasnovani za vrhunsko izkušnjo opazovanja, saj zagotavljajo izjemno stabilen pogled z daljnogledom v roki za raziskovanje veličastne narave ali spremljanje različnih dogodkov in prireditev.

Profesionalni zasloni

Drugi izdelki

Z nenehnim tehnološkim razvojem Canonovo ponudbo nenehno širimo z novimi izdelki – od najnovejših daljnogledov s stabilizatorjem slike do prostostoječih skenerjev za fotografije in dokumente, laserskih kazalnikov in kalkulatorjev.