O nas

Prinašamo edinstveno dediščino in strokovno znanje, da bi zagotovili inovacije pri obdelavi slik na vseh področjih življenja, s čimer spreminjamo način dela, učenja in igre v povezanem svetu.
About us

Naša zapuščina in fundacija

Smo vodilno tehnološko podjetje, ustanovljeno leta 1937 na Japonskem, in prizadevamo si, da bi ljudem pomagali pri preoblikovanju in premikanju mej mogočega z obdelavo slik.

Zaposlujemo več kot 182.000 ljudi v obratih za trženje in proizvodnjo po vsej Japonski, Ameriki, Evropi, Aziji in Oceaniji. Kyosei je naša filozofija družbe in je v srcu naše blagovne znamke, poslovanja in pokroviteljstev. Kyosei je japonski izraz za način življenja in dela za skupno dobro – načelo, kateremu sledijo vsi zaposleni družbe Canon. Oblikuje naše poslanstvo in naše vrednote, način, kako ravnamo z ljudmi in kako poslujemo.
Izvedite več o družbi Canon in naši zgodovini.

O družbi Canon

Izvedite več o globalni družbi Canon, družbi Canon v Evropi ter naših podjetjih skupine Canon.

about canon
Sustainability

Trajnost

Trajnost je ključna za naše poslanstvo, da z obdelavo slik spremenimo svet. Več o tem, kako to počnemo z družbenimi in okoljevarstvenimi pobudami.

Raznolikost, pravičnost in vključevanje

Izvedite, kako si prizadevamo ustvariti vključujoče delovno mesto in razviti raznoliko družbo v bolj enakopravnem svetu.

Diversity, Equity & Inclusion
Canon Camera

Uredništvo

Tukaj boste našli najnovejše novice in vpogled družbe Canon, vključno z našim spletnim dnevnikom in platformo VIEW.

Pokroviteljstvo

Odkrijte več o našem pokroviteljstvu, ki zajema številne družbene, kulturne in športne dejavnosti.

Canon Camera
INSPIRING A WORLD OF CHANGE

Navdihovanje sveta sprememb

Od polj kmetov do mestnih ulic, od oceanov do mikrosatelitov – ne glede na to, kam nas bo jutri popeljal, bomo pripravljeni. Odkrijte, kako Canon navdihuje svet sprememb.

Morda bi vas zanimalo tudi:

Obrnite se na nas

Izvedite, kako se lahko obrnete na nas.