O družbi Canon

O nas

Canon Europe je podružnica Canon Inc. Japan, svetovno vodilnega invatorja in dobavitelja rešitev za slikovni prikaz.

Naše poslovanje
Že več kot 50 let našim strankam v Evropi dostavljamo vodilne tehnologije za slikovni prikaz.

Naše stranke koristijo uporabniške in profesionalne izdelke za slikovni prikaz, vključno z vodilno fotografsko opremo, tiskalniki, optičnimi bralniki in daljnogledi, kot tudi napredno serijo digitalnih kompaktnih in zrcalnorefleksnih fotoaparatov. Kot dodatek, naša enota za poslovne rešitve ponuja širok izbor rešitev za tiskanje dokumentov za majhna in srednja podjetja, velike korporacije in vlade. Naša enota za izdelke za industrijsko poslovanje širi naše področje še naprej, tako da ponuja izdelke, ki so primerni za različna tržišča kot je medicina, optika, predvajanje ali IT multionacionalke.

Canon Europe prispeva okoli eno tretjino prihodka Canon globalne prodaje in zaposluje okoli 18 tisoč  ljudi v regiji od Evrope, Srednjega vzhoda in Afrike (EMEA).

Naša blagovna znamka
Pri Canonu verjamemo v moč podobe: v moč hitre in enostavne komunikacije, od izvedbe najmanjše ideje, do izraza najmočnejših čustev in poenostavitve zapletenih nalog.

Našo strast do prikaza oživljamo z združitvijo Canon blagovne znamke s široko vrsto visoko izraznih aktivnosti, od oglaševalskih aktivnosti, do takih kot je nedavno korporativno oglaševanje ''Mi govorimo s podobami'', do ključnih športnih in kulturnih sponzoriranj, evropskih dogodkov in razstav.

Naša osnova blagovne znamke ''Vi lahko'' zajema bistvo Canon blagovne znamke in je oblikovana, da navdihuje naše kupce za raziskovanje njihove kreativnosti in izkoriščanje naši tehnologij. S Canonom lahko.

Naše uradno sponzoriranje športov kot je UEFA EURO 2008™  in okoljevarstvene aktivnosti kot je podpora WWF, Canon izraža strast moči podob in zavezo naši japonski korporativni filozofiji Kyosei, ki pomeni ''živeti in delati skupaj za skupno korist''. Izvedite več o Kyosei.

Oglejte si informacije o globalni Canon skupini

Oglejte si ključne podatke in številke o Canon Europe

Oglejte si naš izbor izdelkov

spacer
					image