Lenses for EOS DSLR

Objektivi za EOS DSLR

Ponuja kombinacijo vrhunske kakovosti slike, prilagodljivosti in hitrosti.

Pripravljeni na dogajanje

Canonovi objektivi DSLR zajemajo pester nabor možnosti, vse od kompaktnih, prvovrstnih objektivov s široko odprto zaslonko, objektivov s povečavo za prilagodljivo okvirjanje do specializiranih objektivov, kot so objektiv ribjega očesa, makro objektiv in objektiv z nagibom/premikom ter objektivi serije L profesionalne kakovosti z izjemnim optičnim delovanjem.

Filter objektiva EF

Iščete točno določen objektiv RF? Izpopolnite iskanje
Filtriranje po

EF 135mm f/2L USM L series Lense

Profesionalni telefoto objektiv serije L s široko zaslonko f/2 je odlična izbira za fotografiranje portretov in fotografiranje pri šibki svetlobi.

Več informacij

EF 200mm f/2L IS USM L series Lense

Profesionalni telefoto objektiv serije L z zaslonko f/2 ima stabilizator slike, zato je odličen za fotografiranje pri šibki svetlobi in fotografiranje dvoranskih športnih dogodkov.

Več informacij

EF 50mm f/1.4 USM

Visokozmogljiv objektiv USM z zaslonko f/1,4 je odličen za splošno fotografiranje, fotografiranje pri šibki svetlobi in fotografiranje portretov.

Več informacij

EF 50mm f/1.8 STM

Cenovno ugoden objektiv STM ima hitro zaslonko f/1,8 in je odličen za splošno fotografiranje, fotografiranje pri šibki svetlobi in fotografiranje portretov.

Več informacij

TS-E 17mm f/4L L series Lense

Profesionalni objektiv f/4 serije L z izjemno širokim kotom je namenjen profesionalnim fotografom, ki se ukvarjajo s fotografiranjem arhitekture in notranjosti prostorov.

Več informacij