Canon EF 50mm f/1.2L USM

EF 50mm f/1.2L USM

Z eno največjih zaslonk med objektivi svojega razreda je EF 50 mm f/1.2L USM izjemno svetel objektiv, ki z lahkoto deluje pri šibki svetlobi; idealen je za nadzorovanje globine polja in za fotografiranje v zaprtih prostorih brez bliskavice.

Prednosti

  • Zgradba in optika serije L
  • Odprta zaslonka f/1.2
  • Hitro in tiho samodejno ostrenje z USM
  • Premazi Super Spectra
  • Krožna zaslonka za odlično in enakomerno zameglitev ozadja
  • Posredovanje informacije o razdalji za sistem bliskavice E-TTL II
  • Mehka torbica in pokrov objektiva

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon EF 50mm f/1.2L USM

Kakovost serije L


EF 50 mm f/1.2L USM izpolnjuje Canonove visoke standarde za natančno optiko. Serija L je Canonov glavni izbor profesionalnih fotografov in združuje izjemno zmogljivost fotografiranja in izvrstno uporabo z zgradbo, ki je odporna na prah in vlago.

Velika zaslonka f/1.2


Velika odprtost zaslonke f/1.2 zagotavlja neverjetno hitrost fotografiranja pri šibki svetlobi brez potrebe po uporabi bliskavice. Odprta zaslonka omogoči tudi podrobno nadzorovanje globine polja.

Odlična enakomerna zameglitev ozadja


S krožno zaslonko ohišja je mogoče ustvariti privlačno in enakomerno zameglitev ozadja; objektiv je idealen za postavitev predmetov v ospredje z uporabo široke zaslonke in za fotografiranje očarljivih portretov.

Hitro in tiho samodejno ostrenje


Obroč vrste USM (ultrazvočni motor) uporablja ultrazvočne vibracije za pogon hitrega in skoraj neslišnega samodejnega ostrenja. Izjemno hitra enota CPE in izboljšan algoritem samodejnega ostrenja dodatno izboljšajo hitrost samodejnega ostrenja. Dober držalni navor zaustavi skupino objektiva za ostrenje brez preseganja. Mehanična stalna ročna razveljavitev ostrenja je mogoča brez predhodnega preklopa iz načina samodejnega ostrenja.

Premazi Super Spectra


Premazi Super Spectra in oblikovanje elementov leče preprečujejo podvajanje slik in učinek bleščanja, ki se zaradi odbijanja svetlobe od tipala pogosteje pojavita pri digitalnih fotoaparatih. Premazi zagotavljajo tudi natančno uravnoteženost barv in povečajo kontrast živahnih visokokakovostnih slik.

Posredovanje informacij o razdalji do E-TTL II


Objektiv vrne informacijo o razdalji sistemu bliskavice E-TTL II združljivih fotoaparatov EOS in tako zagotovi optimalno merjenje bliskavice.

Pripomočki


K objektivu EF 50 mm f/1.2L USM sta priložena pokrov valjastega objektiva in mehka torbica.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon EF 50mm f/1.2L USM, njegove funkcije in zmožnosti.

Galerija vzorcev

Ogled galerije

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.