Compact Digital Cameras

Kompaktni digitalni fotoaparati

Za vas imamo najboljši kompaktni fotoaparat z inovativnimi Canonovimi tehnologijami, ne glede na vašo raven izkušenosti.

Izredna natančnost

Kompaktni digitalni fotoaparati s fiksnim objektivom so zaradi svoje prenosljivosti in lahkosti popolni za vsakodnevna fotografiranja. So idealna izbira za vse, ki iščejo fotoaparat vse v enem, pripravljen na takojšnje fotografiranje. Canonova družina ima nekaj prav za vsakega uporabnika; vse od profesionalnih kompaktnih fotoaparatov z velikim tipalom do fotoaparatov s preprostim merjenjem in fotografiranjem.

Naši najnovejši izdelki

Novi kompaktni fotoaparati

Za vas imamo najboljši najnovejši kompaktni fotoaparat z inovativnimi Canonovimi tehnologijami, ne glede na vašo raven izkušenosti.

PowerShot G7 X Mark III

PowerShot G7 X Mark III

Kot nalašč za ustvarjalce videodnevnikov in blogerje. Povezan fotoaparat, ki snema vrhunske videoposnetke in fotografije, ki bodo navdušile vaše sledilce.

Več informacij

Družina kompaktnih fotoaparatov in filter

Iščete nekaj posebnega? Izpopolnite iskanje
Filtriranje po

IXUS 285 HS

Pospravite slog in zmogljivost v žep s fotoaparatom IXUS z 12-kratno povečavo in delite brezskrbno s povezavama Wi-Fi in NFC.

Več informacij

Canon PowerShot SX740 HS

Zajemite vsako podrobnost s 40-kratno optično povečavo in izjemno visoko ločljivostjo 4K, ki se skrivata v kompaktnem fotoaparatu žepne velikosti.

Več informacij

Ali potrebujete pomoč pri iskanju fotoaparata?

Poiščite popoln fotoaparat z našim pripomočkom za izbiro fotoaparata.

Poišči moj fotoaparat

Poiščite navdihGet Inspired je vaš glavni vir koristnih fotografskih namigov, nakupovalnih vodnikov in temeljitih intervjujev – tukaj so vse potrebne informacije, ko iščete najboljši fotoaparat ali najboljši tiskalnik in želite uresničiti svoje ustvarjalne ideje.

Oglejte si vse članke

Ustvarjajte boljše popotniške posnetke s fotoaparatom Canon PowerShot G5 X Mark II

Akcijski fotograf James North pokaže svoje spretnosti in razkrije, zakaj je Canon PowerShot G5 X Mark II s svojimi številnimi funkcijami idealen sopotnik.

Več informacij

Take better travel shots with the Canon PowerShot G5 X Mark II

Morda bi vas zanimalo tudi ...

Poiščite navdih, naročite se zdaj

Ne zamudite najnovejših ponudb družbe Canon, nasvetov in vadnic, zadnjih novic in vabil na lokalne dogodke.

Naročite se zdaj