Hero Image
Blank-Rect Image

PowerShot SX70 HS

Zajemajte dragocene trenutke v čudovitem slogu z modelom PowerShot SX70 HS, vrhunskim Canonovim hibridnim fotoaparatom, ki je videti kot modeli DSLR in je opremljen z najnovejšo tehnologijo.

Hibridni fotoaparat v obliki modelov DSLR, z vsestranskimi funkcijami

Vrhunski fotoaparat vse v enem s 65-kratno povečavo združuje videz in slog modelov DSLR ter izboljšane vsestranske revolucionarne funkcije. Razširite svoje možnosti fotografiranja s podporo za fotografije v obliki zapisa RAW, videoposnetke v 4K, fotografiranje s povezavama Bluetooth® in Wi-Fi ter oddaljenim fotografiranjem z ogledom v živo.

Ogled celotnih specifikacij

Specification Intro

Odličen fotoaparat za ...

Videz modelov DSLR, tehnologija objektiva s fiksno goriščno razdaljo

Naprava vse v enem z videzom modelov DSLR ter težo in prilagodljivostjo fotoaparata s fiksno goriščno razdaljo. Zajemite vse, od oddaljenih podrobnosti do posnetkov v načinu makro, ne da bi zamenjali objektiv.

Specification Intro
girl-sitting-on-bench-with-view-behind-her

Izostrite daljavo

Od širokokotnih posnetkov do fotografij od blizu – brez menjavanja objektiva zajemite podrobnosti, ki so očesu nevidne, ne glede na to ali so oddaljene nekaj metrov ali kilometrov.

Ogled videoposnetka

Oblike zapisov 4K in RAW

Izberite obliko RAW in se lotite naknadne obdelave ali se odločite za ostre fotografije JPEG naravnost iz fotoaparata. Snemajte čudovite videoposnetke v izjemno visoki ločljivosti 4K in jim dodajte visokokakovosten zvok prek mikrofona.

dad and son jumping into the ocean

Hitro in natančno samodejno ostrenje

Zanesljivo samodejno ostrenje fotoaparata PowerShot SX70 HS enostavno loči ozadje od objektov v ospredju. Z možnostjo neprekinjenega samodejnega ostrenja boste lahko zajemali izjemno podrobne dragocene trenutke.

Podrobnosti polni spomini za celo življenje

Kompaktna naprava vse v enem, ki vam na pretkan način zagotavlja optimalno fotografsko okvirjanje tudi v hitro minljivih trenutkih.

Široka povezljivost

Hitro ustvarite varnostne kopije fotografij s funkcijo samodejnega prenosa fotografij*. S funkcijo za oddaljeno fotografiranje z ogledom v živo lahko fotografirate, si ogledate pogled iz fotoaparata in dostopate do nastavitev naravnost iz mobilnega telefona.

Specification Intro

Družba Canon želi do leta 2050 pri poslovnih dejavnostih doseči ničelno stopnjo neto emisij CO2.

To bomo dosegli s povprečno 3-odstotnim letnim izboljšanjem indeksa izboljšanja emisij CO2 v življenjskem ciklu na izdelek. Torej če bi se ohranilo, to pomeni približno 50-odstotno zmanjšanje do leta 2030 v primerjavi z letom 2008. Ugotavljamo, da je to v skladu s stopnjo zmanjšanja, ki jo zahteva Pariški sporazum.

Še naprej bomo pregledovali cilje z dolgoročne perspektive, da bi preverili svoj prispevek k uresničevanju nizkoogljične družbe.

Odkrijte še več

Tehnični podatki

Icon 01

65-kratna optična povečava

Icon 02

20,3 milijona slikovnih pik

Icon 03

DIGIC 8

Icon 04

Film 4K

Icon 01

10 sličic na sekundo

Icon 02

7,5-cm vrtljiv zaslon LCD

Ogled celotnih specifikacij

Specification-Icons - Header Image
What's In The Box

Kaj dobite v škatli?

Digitalni fotoaparat PowerShot SX70 HS

Pokrov za objektiv

Ovratni pas NS-DC11

Baterija LP-E12

Polnilnik baterij LC-E12E

Napajalni kabel

Komplet navodil za uporabo

Združljiva dodatna oprema

Povezani izdelki

*Opremljen s tehnologijo Bluetooth® z nizko porabo energije. Beseda in logotipi Bluetooth® so registrirane blagovne znamke v lasti podjetja Bluetooth SIG, Inc., ki jih podjetje Canon, Inc. uporablja pod licenco. Vse ostale blagovne znamke in trgovska imena so last njihovih lastnikov.