Instant Cameras and Pocket Printers

Hitri fotoaparati in žepni tiskalniki

Elegantni in popolnoma prenosljivi žepni modeli zagotavljajo takojšnje rezultate – popolni so za fotografiranje dragocenih trenutkov in ustvarjanje posnetkov, ki jih lahko takoj delite s svetom.

Hitro zajemanje in rezultati, ki jih takoj lahko delite s svetom

Fotografirajte in tiskajte z žepnim tiskalnikom. Izbirajte med modeloma 2-v-1 s fotoaparatom in priročnim ogledalcem za selfije ali elegantnimi prenosljivimi tiskalniki s priročnimi povezavami za vaše pametne naprave – moč tiskanja na dosegu prstov.

Zoemini S

Canon Zoemini S

Spremenite dragocene trenutke v ljubke spominke s priročnim vgrajenim fotoaparatom Canon Zoemini S z ogledalcem za selfije, lučko obroča in zaklopom na daljavo.

Pokaži več

Canon Zoemini S
Zoemini C

Canon Zoemini C

Posnemite popoln selfi z ogledalcem modela Canon Zoemini C ter izdelajte hitre natise z lepljivim hrbtnim delom – idealno za okrasitev svojih predmetov in sobe

Pokaži več

Canon Zoemini C
Zoemini

Canon Zoemini

Tanek model Canon Zoemini za hitro tiskanje ponuja priročno povezovanje s pametnim telefonom in aplikacijo Canon Mini Print, da lahko fotografirate in fotografije uredite v telefonu, preden jih natisnete napoti.

Pokaži več

Canon Zoemini

Posnemite, fotografirajte in nalepite z žepnimi modeli brez črnila

S tehnologijo za tiskanje brez črnila, kapaciteto papirja za 10 listov ter elegantnim, lahkim ohišjem so ti hitri fotoaparati in žepni tiskalniki popolni spremljevalci za fotografske navdušence.

Canon Zoemini S

• Ogledalce za selfije in reža za kartico Micro SD sta na voljo samo pri modelih Canon Zoemini S in Canon Zoemini C
• Povezljivost s pametnim telefonom, aplikacijo Canon Mini Print in tehnologijo Bluetooth je na voljo samo pri modelih Canon Zoemini S in Canon Zoemini

 canon-zoemini

Poglej, posnemi in natisni

Imejte vso moč v rokah s hitrim fotoaparatom in žepnim tiskalnikom

Ogled videoposnetka

Hitro zajemanje

Izkoristite iznajdljive povezave in si zagotovite hitre natise fotografij iz pametnega telefona z modelom Canon Zoemini. Modela Canon Zoemini C in Canon Zoemini S sta z vgrajenim fotoaparatom in ogledalcem za selfije pravi paket 2-v-1, ki združuje vse vaše potrebe po fotografiranju in tiskanju v enem čudovitem modelu.

Instant capture

Ustvarjalna prilagodljivost

Preskusite aplikacijo Canon Mini Print z modeloma Canon Zoemini in Canon Zoemini S in dodajte svojim posnetkom lasten pridih. Dodajte filtre, okvirje, AR in napise ali preoblikujte fotografije v kolaže ali sestavljene plakate za resnično osebne natise.

Creative customisation
Canon Zoemini

Odkrivanje novih možnosti

Tiskajte in delite spomine na poti

Ogled videoposnetka

Connect Canon Zoemini to your phone

Aplikacija Canon Mini Print

Priključite tiskalnik Canon Zoemini na mobilni telefon ali tablico prek aplikacije Canon Mini Print, ki jo lahko brezplačno prenesete iz trgovin App Store in Google Play*. Posnemite svoje fotografije in jih prenesite neposredno iz storitve Facebook, Instagram, Google Photos, Dropbox ali iCloud. Nato lahko dodate filtre, AR, popačenje, risbe ali besedilo za popolnoma prilagojeno sliko. 

Canonov fotografski papir ZINK™

Papir ZINK ima plast mikrokristalov, ki ob segrevanju reagira ter ustvari sliko, odporno na packanje, trganje in vodo, brez uporabe črnila.

Kupite 20 listov

Kupite 50 listov

Smudge-Proof, Tear-Proof and Water Resistant Images

#FreeYourStory

Bodite drzni. Bodite ekspresivni. Bodite izvirni. Pokažite nam življenje skozi svoj objektiv. Fotografije, natisi ali filmi – zanima nas vaša edinstvena perspektiva sveta, zajeta na vaš način.

Več informacij

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Povezani izdelki

Poiščite navdih, naročite se zdaj

Ne zamudite najnovejših ponudb družbe Canon, nasvetov in vadnic, zadnjih novic in vabil na lokalne dogodke.

Naročite se zdaj


*Na voljo samo pri modelu Canon Zoemini in Canon Zoemini S prek aplikacije za tiskanje Canon Mini.