Canon Zoemini 2 in navy blue and Canon Zoemini S2 in white on a teal surface surrounded by tape, stamps and paper packaging.

Hitri fotoaparati in žepni tiskalniki

Elegantni in popolnoma prenosljivi žepni modeli zagotavljajo takojšnje rezultate – popolni so za fotografiranje dragocenih trenutkov in ustvarjanje posnetkov, ki jih lahko takoj delite s svetom.

Hitro zajemanje in rezultati, ki jih takoj lahko delite s svetom

Fotografirajte in tiskajte z žepnim tiskalnikom. Izbirajte med modeloma 2-v-1 s fotoaparatom in priročnim ogledalcem za selfije ali elegantnimi prenosljivimi tiskalniki s priročnimi povezavami za vaše pametne naprave – moč tiskanja na dosegu prstov.

Canon Zoemini S2

Canon Zoemini S2

S fotoaparatom s tiskalnikom žepne velikosti, ki vključuje zrcalo, svetlobni obroč, daljinski zaklop in ogled v živo, lahko selfije ponesete na višjo raven.

Pokaži več

Canon Zoemini S2
Canon Zoemini 2

Canon Zoemini 2

Z žepnim baterijskim tiskalnikom Zoemini 2 lahko kadar koli in kjer koli hitro tiskate iz pametnega telefona.

Pokaži več

Canon Zoemini 2

Posnemite, fotografirajte in nalepite z žepnimi modeli brez črnila

S tehnologijo za tiskanje brez črnila, kapaciteto papirja za 10 listov ter elegantnim, lahkim ohišjem so ti hitri fotoaparati in žepni tiskalniki popolni spremljevalci za fotografske navdušence.

Canon Zoemini S

• Ogledalce za selfije in reža za kartico Micro SD sta na voljo samo pri Canonovih modelih Zoemini S2

 canon-zoemini

Poglej, posnemi in natisni

Imejte vso moč v rokah s hitrim fotoaparatom in žepnim tiskalnikom

Ogled videoposnetka

Hitro zajemanje

Izkoristite iznajdljive povezave in si zagotovite hitre natise fotografij iz pametnega telefona z modelom Canon Zoemini. Canon Zoemini S2 je z vgrajenim fotoaparatom in ogledalcem za selfije pravi paket 2 v 1, ki združuje vse vaše fotografske in tiskarske zahteve v enem čudovitem modelu.

Instant capture

Ustvarjalna prilagodljivost

Z modeloma Canon Zoemini in Canon Zoemini S2 preskusite aplikacijo Canon Mini Print in dodajte posnetkom lasten pridih. Dodajte filtre, okvirje, AR in napise ali preoblikujte fotografije v kolaže ali sestavljene plakate za resnično osebne natise.

Creative customisation
Canon Zoemini

Odkrivanje novih možnosti

Tiskajte in delite spomine na poti

Ogled videoposnetka

Connect Canon Zoemini to your phone

Aplikacija Canon Mini Print

Priključite tiskalnik Canon Zoemini na mobilni telefon ali tablico prek aplikacije Canon Mini Print, ki jo lahko brezplačno prenesete iz trgovin App Store in Google Play. Posnemite svoje fotografije in jih prenesite neposredno iz storitve Facebook, Instagram, Google Photos, Dropbox ali iCloud. Nato lahko dodate filtre, AR, popačenje, risbe ali besedilo za popolnoma prilagojeno sliko. 

Prenos iz trgovine App Store
Prenos iz trgovine Google Play

Foto papir Canon Zink™

Papir ZINK ima plast mikrokristalov, ki ob segrevanju reagira ter ustvari sliko, odporno na packanje, trganje in vodo, brez uporabe črnila.

Kupite 20 listov

Kupite 50 listov

Smudge-Proof, Tear-Proof and Water Resistant Images

#FreeYourStory

Bodite drzni. Bodite ekspresivni. Bodite izvirni. Pokažite nam življenje skozi svoj objektiv. Fotografije, natisi ali filmi – zanima nas vaša edinstvena perspektiva sveta, zajeta na vaš način.

Več informacij

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Povezani izdelki

Poiščite navdih, naročite se zdaj

Ne zamudite najnovejših ponudb družbe Canon, nasvetov in vadnic, zadnjih novic in vabil na lokalne dogodke.

Naročite se zdaj