USTVARJALNO TISKANJE

Zabavajte se s tiskanjem: pet razlogov, zakaj potrebujete kompaktni tiskalnik fotografij

Ne glede na to, ali ste mladi ali samo mladi po srcu, na voljo je veliko ustvarjalnih načinov za prikazovanje in izmenjavo vaših takojšnjih natisov.
Zbirka kompaktnih Canonovih tiskalnikov za fotografije v različnih barvah na leseni polici.

Od otrok do starih staršev in vseh vmes, vsi dandanes radi fotografiramo. Večina nas ima na pametnih telefonih na tisoče fotografij, ki jih nikoli ne pogledamo, dragoceni spomini pa se pogosto izgubijo v ogromnih knjižnicah fotografij.

S kompaktnim tiskalnikom fotografij lahko ustvarite takojšnje natise, ki bodo trajali vse življenje*. Še več, tiskate lahko kadar koli želite in oživite svoje posebne trenutke, kjer koli že ste.

Ko natisnete svoje najljubše slike, lahko z njimi naredite še marsikaj – od ustvarjanja prilagojenih fotografskih daril za najbližje do izdelave kolažnega albuma z zamislimi za notranjo opremo doma ali celo dragocenih spominov na potovanja.

Tukaj je pet načinov za ustvarjanje s Canonovim kompaktnim tiskalnikom fotografij.

1. Darila in voščilnice po meri

Canonov kompaktni tiskalnik na beli površini poleg uokvirjene podobe nasmejanega otroka.

Canon SELPHY CP1500 je idealen za fotografiranje in deljenje ključnih življenjskih mejnikov. Omogoča tiskanje fotografij v velikosti razglednice in v profesionalni kakovosti (KP-36IP, 100 x 148 mm), ki se odlično prilegajo standardnim okvirjem, tako da lahko ustvarite prilagojena darila nepozabnih trenutkov, ki jih pošljete družini in prijateljem.

Roke držijo tablični računalnik, ki prikazuje sliko nasmejanega para s kodo QR v kotu in možnostmi urejanja v programu za postavitev za fotografije SELPHY.

V Canonovem programu za postavitev za fotografije SELPHY lahko slikam dodate žige ali filtre ali pa ustvarite kodo QR, ki jo dodate vabilom s povezavo do lokacije dogodka.

Fotografije so namenjene skupni rabi in uživanju v njih, tiskalnik Canon SELPHY CP1500, ki je preprost za uporabo, pa je popoln za pretvorbo vaših najljubših slik v darila, razglednice in nalepke.

SELPHY CP1500 je na voljo v treh barvah in ima elegantno, sodobno obliko ter 8,9-centimetrski barvni LCD-zaslon s preprosto povezavo QR. Poleg tega, da prek povezave Wi-Fi brezhibno deluje s pametnimi telefoni in drugimi napravami Apple in Android, ima režo SDXC za tiskanje slik, shranjenih na pomnilniških karticah, ter vrata USB-C za preprosto povezavo s fotoaparati in polnilniškimi ključki.

SELPHY CP1500 lahko tiska razglednice, pripravljene za pošiljanje, z naslovnimi vrsticami na zadnji strani, ki so popolne za pošiljanje fotografij bližnjim, ki jih lahko nato namestite v okvir ali prikažete na hladilniku.

Možnosti majhnih nalepk in nalepk v velikosti kreditne kartice prav tako pomenijo, da lahko voščilnicam in vabilom za rojstni dan dodate svoj pridih. Otroka lahko posnamete, ko se igra s prejetim darilom, ter to natisnete kot nalepko in prilepite na kartico z zahvalo. To je čudovita osebna nota in bo prejemniku pokazala, kako dobro je bilo sprejeto njegovo darilo.

2. Ustvarjalni načini organiziranja

Mlado dekle natisne list mini nalepk s Canonovim kompaktnim tiskalnikom. Poleg tiskalnika je peresnica, napolnjena s pisalnimi potrebščinami.

S tiskalnikom Canon SELPHY CP1500 natisnite prilagojene oznake z imeni za šolske knjige in mape.

Vidimo lahko par rok, ki previdno pritrjujejo nalepko z mladim dekletom, ki teče, na zeleno steklenico vode.

Tiskate lahko na kvadratni papir za nalepke (KC-18IS, 54 x 54 mm), papir za nalepke velikost kreditne kartice (KC-18IF, 54 x 86 mm) ali majhen papir za nalepke (KC-18IL, 22 x 17,3 mm), tako da lahko takojšnje natise dodate na posode za malico ali steklenice za vodo.

Večina nas bi rada bila bolj organizirana, vendar ne vemo, kako bi se tega lotili. Zaposleni starši ne razmišljajo le o svojih napornih urnikih, ampak tudi o urnikih svojih otrok. Canon SELPHY CP1500 je popolno orodje za pomoč družinam, da prevzamejo nadzor.

Eleganten kompaktni tiskalnik omogoča tiskanje razglednic v samo 41 sekundah in nalepk različnih velikosti. V trenutku boste ustvarili oznake z imeni za učbenike in pisalne potrebščine ter nalepke za kuhinjske posode in družinski urnik.

S Canonovim programom za postavitev fotografij SELPHY lahko celo tiskate fotografije za osebne izkaznice, ustvarjate prilagojena kazala in delite povezave s tiskanjem kod QR.

3. Preprosto ustvarjanje kolažnih albumov

Roke lepijo fotografije v odprt popotniški dnevnik, obdan s slikami, dekorativnim trakom in spominki.

Canon SELPHY Square QX10 omogoča visokokakovostne samolepilne natise v samo 43 sekundah – idealno za ustvarjanje popotniškega dnevnika.

Odprte strani kolažnega albuma s slikami mačk poleg Canonovega kompaktnega tiskalnika.

Oživite svoj kolažni album z opisi, risbami in drugimi spominki.

Zakaj ne bi naredili kolažnega albuma posebnega dogodka, počitnic ali celo prvega ljubljenčka pri igri? Lahko je zelo koristno in je dejavnost, v kateri lahko uživajo osebe vseh starosti.

Tiskalnik Canon SELPHY Square QX10 je žepne velikosti in vedno pripravljen na uporabo ter omogoča izdelavo kvadratnih natisov fotografij velikosti 68 x 68 mm z obrobo, tako da lahko dodate lastne lastnoročne napise. Na voljo je v štirih elegantnih barvah in uporablja kartušo brez polivanja, ki je priložena papirju za nalepke (XS-20L).

Če vzpostavite povezavo s Canonovim programom za postavitev fotografij SELPHY, lahko postanete še bolj ustvarjalni s svojimi slikami z možnostmi dodajanja filtrov, obrob, prekrivanj in drugega.

4. Popestrite svoj prostor

Roka, ki drži kompaktni tiskalnik fotografij Canon Zoemini 2, iz katerega prihajata dve okrogli fotografski nalepki.

S tiskalnikom Canon Zoemini 2 žepne velikosti dajte svoj pečat svojemu prostoru. 1,3-palčni papir z vnaprej izrezanimi okroglimi nalepkami Canon ZINKTM omogoča, da svoje najljubše selfije spremenite v okrogle nalepke za ogledala in plošče za prikaz.

Roke režejo mini odtise za ploščo za prikaz.

Če ste v študentskem domu, so mini natisi eleganten in stroškovno učinkovit način, da dodate osebnost pogosto dolgočasnemu prostoru.

Ne glede na to, ali ste najstnik, ki živi s starši, študent na univerzi ali ponosen lastnik svojega prvega doma, vedno je zabavno urediti svoj prostor po svoje.

Prenosni tiskalnik Canon Zoemini 2 je dovolj majhen, da ga lahko spravite v žep, deluje pa na notranjo polnilno baterijo. Tehnologija ZINK (Zero INK, brez črnila) zagotavlja, da ni umazanije in odpadkov, zato potrebujete le papir, ki je na voljo v paketih po 20 ali 50 listov.

Zakaj ne bi natisnili svojih najljubših slik in jih obesili z vrvico ob stenah spalnice ali dnevne sobe? Nič ni boljše od fotografij družine in prijateljev, ko vas obkrožajo stvari, ki vas osrečujejo.

Canonov specializiran foto papir ZINK ima odstranljivo hrbtno stran (in ga je mogoče reciklirati), zato lahko svoje natise prilepite tudi v dnevnik, kolažni album ali ploščo za prikaz. To je tudi zabaven način prilagajanja učbenikov ali ovitkov za mobilni telefon.

5. Takojšnji natisi za skupno rabo

Dve osebi, posneti od zadaj, zajameta selfi s Canonovim mini fotoaparatom in tiskalnikom fotografij.

Fotoaparat Canon Zoemini S2 ima enako povezljivost Bluetooth kot Canon Zoemini 2, kar omogoča tiskanje fotografij neposredno iz pametnega telefona – priročno za takojšnjo izmenjavo.

Roke držijo telefon med dodajanjem nalepk na sliko v programu Canon Mini PRINT.

Z zabavnimi okvirji in nalepkami v programu Canon Mini Print svojim posnetkom dajte svoj pečat.

Če ste zunaj s prijatelji, na izletu ob koncu tedna ali na zabavi ali festivalu, je Canon Zoemini S2 popoln spremljevalec. Je kompakten in lahek ter vsebuje enako tehnologijo ZINK, ki se napaja z baterijami, in velikost papirja 3 x 2 palca kot Canon Zoemini 2 ter ima tudi vgrajen digitalni fotoaparat skupaj z ogledalom in lučko obroča za popolne selfije, ki jih lahko natisnete v manj kot minuti.

To pomeni, da lahko fizične fotografije delite z ljudmi, ki jih ne srečate ali vidite prav pogosto – morda z novim prijateljem na festivalu ali koristnim vodičem, s katerim ste pravkar bili na izletu – in jim daste nekaj, kar lahko odnesejo domov kot spominek.

Poleg tega vam program Canon Mini Print omogoča, da slike prilagodite s filtri, posebnimi učinki, risbami in besedilom. S programom lahko tudi tiskate slike iz Facebooka, Instagrama, Google Photos, DropboxTM in iCloud, lahko pa jih tudi brezplačno prenesete iz trgovin App Store in Google Play.

Canonovi kompaktni tiskalniki so izjemno vsestranski in omogočajo izvajanje najrazličnejših projektov, ne glede na to, v katerem življenjskem obdobju ste. Tiskanje je lahko izjemno zabavno, ko odkrivate ustvarjalne načine za uporabo fotografij.

*Ko so shranjeni v albumu. Ocena temelji na pospešenem testiranju pri temperaturi 23 °C/73,4 °F in vlažnosti 50 %.

Dropbox je blagovna znamka Dropbox Inc.

Avtor: Matthew Richards

Povezani izdelki

 • Tiskalniki za uporabo doma

  SELPHY CP1500

  S tem kompaktnim tiskalnikom fotografij, ki je preprost za uporabo, lahko v nekaj sekundah ustvarite izjemno barvite in obstojne natise.
 • Tiskalniki za uporabo doma

  SELPHY CP1300

  Eleganten in prenosljiv za čudovite brezžične natise in fotografije za osebne dokumente iz združljivih pametnih naprav in fotoaparatov.
 • Tiskalniki za uporabo doma

  SELPHY SQUARE QX10

  Svoje posebne spomine shranite v obliki čudovito zasnovanih natisov, ki jih lahko kjer koli brezžično natisnete.
 • Tiskalniki za uporabo doma

  Canon Zoemini 2

  Z žepnim baterijskim tiskalnikom Zoemini 2 lahko kadar koli in kjer koli hitro tiskate iz pametnega telefona.
 • Hitri fotoaparati in žepni tiskalniki

  Canon Zoemini S2

  S fotoaparatom s tiskalnikom žepne velikosti, ki vključuje zrcalo, svetlobni obroč, daljinski zaklop in ogled v živo, lahko selfije ponesete na višjo raven.
 • Povezani članki