NASVETI ZA TISKANJE

Moč tiskanja, ki izboljša vaše razpoloženje

Fotografije ohranijo trenutke v času – odkrijte, kako lahko natisnete najljubše slike in okrasite svoj dom s spomini.
Tiskalnik Canon SELPHY SQUARE QX10 poleg slikanice, napolnjene z majhnimi natisnjenimi slikami.

Vedno ni mogoče preživljati časa z ljudmi, ki jih imamo radi. E-pošta, družabna omrežja in videoklici so spremenili način komuniciranja na dolge razdalje, a niso nujno primerni za vsakogar. Dedki in babice se morda ne znajdejo najbolje s tehnologijo. Majhni otroci morda nimajo potrpljenja. Vsi ostali pa so morda preveč utrujeni od gledanja v zaslone in si želijo vsaj v prostem času odpočiti od njih.

Fotografije ohranijo trenutke v času. Če se odločite, da jih boste natisnili, jih boste s tem naredili še bolj posebne. Če doma na steno obesite fotografije prijateljev in družine, se boste počutili bolj povezani. Zbirka natisnjenih fotografij v slikanici ali albumu pa omogoča preprost dostop do spominov na vesele trenutke. Obenem je lahko tudi izvrstno darilo, s katerim izkažete pozornost.

Tukaj je nekaj predlogov, kako lahko izkoristite moč tiskanja in poskrbite za boljše razpoloženje.

Majhen deček pomaga obešati sliko starih staršev na steno.

Predmet, ki se ga lahko dotaknete, nudi veliko večje zadovoljstvo kot pomikanje med slikami na zaslonu. Spominjajte se družinskih članov in prijateljev, tako da natisnete in obesite njihove slike, ter z njimi obogatite svoj dom.

Fotografije obesite tja, kjer jih boste videli

Starš in otrok obešata natisnjene fotografije. Pritrjujeta jih na vrvico pri okenski polici.

Okrasitev doma s spomini pomaga do boljšega razpoloženja in občutka povezanosti s tistimi, ki jih imate najraje.

Ženska odstranjuje hrbtni del okvirja za sliko. Na pisalni mizi pred njo so tiskalnik Canon PIXMA serije TS5350a, fotografija in paket svetlečega fotografskega papirja.

Tiskalnik Canon PIXMA serije TS5350a je idealen za ustvarjanje. Tiskanje prek povezave Wi-Fi pomeni, da lahko z njim v celoti upravljate prek pametnega telefona.

Ko boste videli obraze prijateljev in družinskih članov, se boste počutili srečnejši. Še do nedavnega je bilo običajno, da so ljudje v denarnicah ali torbicah nosili fotografije ljubljenih oseb. Kadar so imeli slab dan, so tako pogledali fotografijo, kar je izboljšalo njihovo razpoloženje. Sodobno alternativo predstavljajo digitalne fotografije, shranjene v pametnih telefonih. Toda povezanost z osebo je lažje začutiti, če imate pred seboj natisnjeno fotografijo. Fotografije obesite v prostore, v katerih preživite veliko časa – na primer v kuhinjo ali pisarno – kjer bodo večkrat na dan poskrbele za izboljšanje razpoloženja.

Tiskalnik Canon PIXMA serije TS5350a je odlična izbira za vsakodnevno tiskanje. Povežite ga neposredno s pametnim telefonom in v samo 36 sekundah natisnite fotografije velikosti 10 x 15 cm brez roba.

Spremenite svoje natise v ustvarjalni projekt

Majhen deček lepi natisnjene fotografije v slikanico z rjavim papirjem.

Tiskalnik SELPHY Square QX10 je idealen za izdelavo slikanic. Natisnjene slike so samolepilne, zato ne potrebujete lepila ali lepilnega traku.

Tiskalnik Canon SELPHY Square QX10, položen na slikanico.

Z aplikacijo SELPHY Photo Layout lahko na enostaven način obogatite slike s filtri, obrobami in dodatnim besedilom.

Skupaj z otroki izdelajte slikanico. To je zabaven projekt, ki bo poskrbel za več ur družinske zabave. Pomagala bo tudi, da bodo otroci ostali povezani z družinskimi člani, ki jih že nekaj časa niso videli.

Tiskalnik SELPHY Square QX10 je odlična izbira za izdelavo slikanice. Prek povezave Wi-Fi ga neposredno povežete s pametnim telefonom in aplikacijo SELPHY Photo Layout, s katero bodo lahko otroci pred tiskanjem slikam dodali filtre, obrobe in besedilo. Ko so slike natisnjene, odlepite folijo na hrbtni strani ter jih nalepite naravnost v slikanico – brez uporabe lepilnega traku ali lepila. Bela obroba je ob tem idealna za dodajanje osebnih zapiskov ali zabavnih opisov.

Morda ste mnenja, da so slikanice primerne samo za otroke. Kaj pa pravite na veselje, ki ga prinaša ustvarjanje fotoalbumov ali sprotno tiskanje fotografij, ki bodo popestrile zapise v vašem dnevniku? Z brezžičnim in prenosnim tiskalnikom SELPHY Square QX10 lahko tiskate kjer koli. Imate ga lahko na nočni omarici ali pa ga skupaj s svojim dnevnikom vzamete na potovanje ob koncu tedna.

Zapomnite si trenutek

Ženski pozirata za selfi, ki ga bosta posneli s fotoaparatom Canon Zoemini S2.

Tudi vsakodnevni dogodki, kot na primer srečanje in klepet s prijatelji, so vredni ovekovečenja in spominjanja. Canon Zoemini S2 je tiskalnik žepne velikosti, ki ga lahko imate povsod s seboj.

Živeti v trenutku pomeni več kot samo to, da dodobra izkoristite lepe trenutke življenja. Pomeni tudi, da ste prisotni v samem trenutku in se naučite ceniti vsak dan takšen, kot je. Fotografije lahko pomagajo izboljšati trenutek in ga napraviti pomembnega. Ne glede na to, ali praznujete rojstni dan s svojimi najboljšimi prijatelji ali pa počnete nekaj tako vsakdanjega, kot je sprehod s psom. Digitalna fotografija psa se utegne zgubiti v digitalni shrambi pametnega telefona ali fotoaparata, medtem ko vas bo fotografija, ki jo boste takoj natisnili, še dolgo spominjala na lep trenutek.

Canon Zoemini S2 je fotoaparat z ločljivostjo 8 milijonov slikovnih pik in hiter tiskalnik. Opremljen je z ogledalcem za selfi in obročasto svetilko, ki pomaga do popolnega videza, ko želite ujeti osebne trenutke. Prek povezave Bluetooth in aplikacije Canon Mini Print lahko Canon Zoemini S2 povežete s pametnim telefonom. Tudi če ga boste pozabili vzeti s seboj, boste tako lahko poskrbeli za spomine in fotografije natisnili takoj, ko boste prišli domov.

Pošljite fotografije po pošti

Majhen otrok maha starim staršem med videoklicem prek tabličnega računalnika.

Pošiljanje slik po pošti je dodaten način, kako ostati v stiku z ljudmi, ki živijo daleč stran.

Tiskalnik Canon SELPHY Square QX10 poleg pametnega telefona.

S tiskalnikom Canon SELPHY Square QX10 lahko natisnete več slik ter jih pošljete prijateljem in sorodnikom.

Zgolj zato, ker lahko fotografije v hipu delimo prek interneta, to še ne pomeni, da je natisnjena fotografija, ki jo pošljemo po pošti, manj pomembna. Dedki in babice morda niso dejavni na družbenih omrežjih ali se ne znajdejo najbolje z videoklici. Zato bodo veseli, ko jih bodo v poštnem nabiralniku pričakale natisnjene fotografije vnukov ali celo doma narejena slikanica. In to ne velja samo za dedke in babice. Kdo ne bi bil vesel, ko bi v poštnem nabiralniku našel slike, ki oživljajo spomine na posebne trenutke? Te bodo vsekakor poskrbele za večje veselje kot položnica!

Pošljite slike trenutkov, ki ste jih posneli in natisnili s fotoaparatom Canon Zoemini S2. Ali pa s tiskalnikom SELPHY Square QX10 natisnite več izvodov iste fotografije zase in za druge. Želite poslati nekoliko večje slike? V tiskalnik PIXMA vstavite papir standardne fotografske velikosti (10 x 15 cm) ali svetleč fotografski papir A4.

Ne glede na to, zakaj tiskate, da bi se spominjali preteklih trenutkov, da bi izboljšali doživetje sedanjega trenutka ali zato, da bi ostali povezani s prijatelji in družinskimi člani, ki jih ne morete obiskati tako pogosto, kot bi želeli. Mnogo je načinov, kako lahko tiskanje pozitivno vpliva na vaše življenje.


Avtor: Matthew Bowen

Povezani izdelki

 • Tiskalniki za uporabo doma

  SELPHY SQUARE QX10

  Svoje posebne spomine shranite v obliki čudovito zasnovanih natisov, ki jih lahko kjer koli brezžično natisnete.
 • Hitri fotoaparati in žepni tiskalniki

  Canon Zoemini S2

  S fotoaparatom s tiskalnikom žepne velikosti, ki vključuje zrcalo, svetlobni obroč, daljinski zaklop in ogled v živo, lahko selfije ponesete na višjo raven.
 • Tiskalniki za uporabo doma

  PIXMA TS5350a Series

  Po zaslugi vsestranskega upravljanja medijev, super ustvarjalnih aplikacij in preproste povezave s pametnimi telefoni tiskalnika serije PIXMA TS5350a bodo do izraza prišle vaše oblikovalske sposobnosti
 • Povezani članki

 • USTVARJALNO TISKANJE

  Ustvarjajte celo leto

  Oglejte si navdihujoče zamisli ustvarjalke Jesus Sauvage za tiskalnik SELPHY Square QX10.

 • TISKANJE IN USTVARJANJE

  Naredite eksplozijsko škatlo

  Lini Trinh deli svojo 'eksplozijsko' škatlo iz papirja, narejeno s tiskalnikom Canon SELPHY CP1500.

 • TISKANJE IN USTVARJANJE

  Ustvarite praznično vzdušje s foto okraski

  V drugem projektu Kluba za ustvarjanje Canon SELPHY Duygu Turgut Gokpinar pripoveduje o svoji izkušnji s Canonovim tiskalnikom SELPHY Square QX10.

 • PRINTING TIPS

  Create a personal gift

  The Canon Photo Cube helps you craft a gift full of happy memories.