Hero image
alt text goes here

PROFESIONALNI
ZASLONI

Profesionalni referenčni zasloni Canon 4K s širokim razponom barv in velikim dinamičnim obsegom za filmsko in televizijsko produkcijo.

Izjemna kakovost

Canonove izkušnje na področju obdelave slik in njegove napredne tehnologije, ki to omogočajo, dosledno zagotavljajo slike 4K z natančno barvno reprodukcijo in visoko ločljivostjo.

DP-V3120

Canon DP-V3120

31-palčni profesionalni zaslon 4K HDR z neprekosljivo svetlostjo 2000 cd/m2 za večjo prilagodljivost poteka dela naknadne obdelave HDR.

DP-V3120

Celotna ponudba

Exceptional 4K capability

Izjemna zmogljivost 4K

Zasloni nudijo močno svetlost, globoko črno barvo, natančno reprodukcijo barv in številne funkcije za podporo velikega dinamičnega obsega (HDR), kar so odlične možnosti za filmsko in televizijsko produkcijo 4K UHD.

Podpora za HDR in širok razpon barv

Podpora za EOTF z velikim dinamičnim obsegom (PQ in Hybrid Log-Gamma) in širok razpon barv, kot sta ITU-R BT.2020 in DCI-P3, sta idealna za širok nabor produkcijskih potekov dela 4K.

HDR and wide colour gamut support

Neverjetna reprodukcija barv

Canonova inovativen način obdelave slik z veliko bitno globino in sistem za nadzor osvetlitve ozadja s tehnologijo plošče IPS pomagata zagotoviti natančno barvno reprodukcijo z enakomerno svetlostjo na celotnem zaslonu in pri širokem kotu prikaza.

Faithful colour reproduction

Preprosto upravljanje in široka povezljivost

Vgrajena nadzorna plošča z vrtljivim gumbom za pomikanje in gumbi, ki jim je mogoče dodeliti funkcije, omogočajo preprosto upravljanje; široka povezljivost pa omogoča celovito integracijo z obstoječimi produkcijskimi nastavitvami.

Simple operation and wide connectivity

Povezani izdelki

Discover Canon Pro Video and re-think what you can do with video

Spoznajte Canonove profesionalne rešitve za video in znova premislite, kaj lahko naredite z videoposnetki

Ne glede na to, ali snemate čustvene neodvisne dokumentarce, priljubljene serije ali nagrajene celovečerne filme, so vam na voljo Canonovi profesionalni izdelki za video, s katerimi boste še nadgradili svojo ustvarjalnost.