Photographer Richard Walch looks out over a coastline, taking a photo with his Canon camera.

Zgodbe

Od nagrajencev do profesionalcev

Prejemnika nagrade za mladega fotografa prizorov divjine govorita o tem, kaj jima je pomenil prvi uspeh.

Več informacij

Young Wildlife Photographer of the Year to pro

Naše zgodbe

Intervjuji z vodilnimi fotografi, navdihujoče zgodbe strastnih ljudi in informativni vpogledi v različne ustvarjalne žanre – vse to boste našli v naših zgodbah.

Iščete nekaj posebnega? Izpopolnite iskanje
Filtriranje po

girl poses with leaf

Slog ustvarjalnih portretov Maje Topčagić je vzbudil veliko zanimanja v spletu, še posebej z neverjetnimi posnetki rdečelascev. Spremljajte Majo, ko potuje po domačima mestoma Bihać in Sarajevo, in fotografira svoje prijatelje.

Več informacij

children stand on stool in kitchen

Pogovarjali smo se s Caroline Holt o njenem popotovanju v svet družinske fotografije. Zanimalo nas je, kako ji uspeva fotografirati lepote vsakdana, in jo vprašali, zakaj je tesno sodelovanje z družino bistvenega pomena za fotografsko dokumentiranje družinske zgodbe.

Več informacij

busy road in Cuba

Za večino od nas se zdi 7-letno potovanje okoli sveta in fotografiranje kot sanje, ki so povsem neuresničljive. Pogovarjali smo se z Jeroenom o njegovem popotovanju po svetu in njegovi razstavi v prostoru, ki je nekoč bila tovarna smrti.

Več informacij

couple ride through town on scooter

Izdelati dobre portrete je zloglasno zelo težko, zato je pomembno, da stopite iz svoje cone udobja. Z urbanim fotografom Emmanuelom Colejem smo se pogovarjali o njegovem delu, ko je raziskoval najbolj ekscentrične značaje in pokrajino Londona.

Več informacij

snowboarder performs jump on slope of mountain

Lorenz Holder je v ekskluzivnem intervjuju z novinarjem hiše CPN Stevom Faircloughom govoril o svojem delu, pristopu k ustvarjanju fotografij in mu pojasnil, zakaj rad dela s fotoaparati Canon EOS DSLR in objektivi EF.

Več informacij

cars driving in rain

Sarah Caron je francoska fotoreporterka, ki živi v Parizu. Z njo smo se srečali na Kubi, kjer si je med modnim fotografiranjem vzela čas za preizkus fotoaparata EOS M5 in nam povedala nekaj o svoji karieri in o svojem pristopu k ustvarjanju odličnih slik.

Več informacij

shadows cast on wall

Samouki fotoreporter Christopher Anderson je bil rojen v Kanadi, odrasel je v zahodnem Teksasu, večino odraslega življenja pa je preživel v New Yorku. Ujeli smo ga med raziskovanjem novega okolja, da bi izvedeli več o njegovem konceptu doma.

Več informacij

RNLI worker

Clive Booth je znan po svojem prepoznavnem slogu: selektivno ostrenje v naravni, razpoložljivi svetlobi, ki v njegovih delih ustvari neverjetno, nadzemeljsko kakovost. Vprašali smo ga, kako je svetloba vplivala na njegovo fotografijo.

Več informacij

Vas zanima določen žanr?

Oglejte si namige in tehnike

Jih želite preskusiti? Oglejte si naše strokovne vodiče in samozavestno preskusite nove ustvarjalne tehnike še danes

OGLEJTE SI NAMIGE IN TEHNIKE

Človek stoji ob cesti pod mostom v mestnem središču in fotografira s Canonovim fotoaparatom.

Poiščite navdih, naročite se zdaj

Ne zamudite najnovejših ponudb družbe Canon, nasvetov in vadnic, zadnjih novic in vabil na lokalne dogodke.

Naročite se zdaj