TISKALNIKI

Prenosni tiskalniki

Z majhnim in lahkim prenosnim tiskalnikom natisnite spomine kar na poti.
Tiskalniki serij Canon Zoemini in SELPHY na leseni polici med knjigami.

Prenosni tiskalniki

Zabavni natisi na poti

Od žepne velikosti do kompaktnega tiskanja fotografij – V Canonovi ponudbi prenosnih tiskalnikov fotografij najdete nekaj, kar ustreza vašemu življenjskemu slogu. Oglejte si našo ponudbo prenosnih tiskalnikov, ne glede na to, ali želite fotografije natisniti v trenutku ali doma.

Kompaktni tiskalniki za fotografije

Kompakten prenosni tiskalnik fotografij omogoča hitro, preprosto in visokokakovostno tiskanje iz fotoaparata, računalnika ali pametne naprave1.

Napravi SELPHY CP1500 in SELPHY Square QX10 v vseh barvah tiskata različne slike sta na lesenih tleh, obdani s papirjem SELPHY.
Naprava Canon Zoemini 2 v temno modri barvi in naprava Canon Zoemini S2 v beli barvi na modrozeleni površini, obdani s trakom, žigi in papirnato embalažo.

Žepni tiskalniki

Prenosni tiskalnik fotografij žepne velikosti, ki ne potrebuje črnila. Uporabljate ga z aplikacijo Mini Print in z njim lahko na poti natisnete svojo brezmejno ustvarjalnost na nalepke iz fotografskega papirja velikosti 2x3”.

Odkrijte Canonove prenosne tiskalnike.

Družba Canon ponuja različne prenosne tiskalnike, ki ustrezajo vašim potrebam. Oglejte si jih spodaj.

Več prenosnih tiskalnikov

Z zanesljivimi in za uporabo preprostimi Canonovimi prenosnimi tiskalniki lahko visokokakovostne dokumente tiskate kar na poti.

Potrebujete pomoč pri iskanju tiskalnika?

Poiščite popoln tiskalnik z našim pripomočkom za izbiro tiskalnika.
IZBERITE IZDELEK

Podpora za tiskalnik Canon

Prenesite gonilnike, vdelano programsko opremo in priročnike ter pridobite dostop do spletnih virov za tehnično podporo in odpravljanje težav s Canonovim tiskalnikom.

Morda bi vas zanimalo tudi ...

  1. Združljiv z napravami iOS, OS X in Android ter brezžičnimi fotoaparati PictBridge.