Feature Hero Module
alt text goes here

SELPHY
Kompaktni tiskalniki fotografij

S priročnim kompaktnim tiskalnikom fotografij SELPHY ustvarjajte in tiskajte čudovite in obstojne fotografije iz pametnega telefona, digitalnega fotoaparata, kartic SD in drugih naprav.

SELPHY Square QX10

Canon SELPHY SQUARE QX10

Svoje posebne spomine shranite v obliki čudovito zasnovanih natisov, ki jih lahko kjer koli brezžično natisnete.

Featured article1

Tiskalniki

Fast lab quality

Hitro tiskanje vrhunske kakovosti

Prikazane funkcije so na voljo tudi na drugih tiskalnikih SELPHY z brezžično povezavo in programom Canon PRINT.

Ogled videoposnetka

Tiskanje iz pametnih naprav

Če želite najboljši tiskalnik fotografij za uporabo s pametnimi telefoni iz družine SELPHY, izberite SELPHY CP1300. Nudi hitro in preprosto brezžično tiskanje iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov s sistemoma Android in iOS, in sicer neposredno ali prek programa Canon PRINT.

Smart Device Printing

Za različna opravila tiskanja vam je na voljo širok obseg medijev SELPHY. Na voljo je širok nabor rešitev za tiskanje fotografij – od razglednic do kvadratnih nalepk, ki so popolne za tiskanje iz pametnih telefonov.

ID photos

Fotografije za osebne dokumente

S funkcijo tiskanja fotografij za osebne dokumente lahko ustvarite in natisnete identifikacijske fotografije za osebno ali profesionalno uporabo. Izbirate lahko med priznanimi standardnimi velikostmi ali nastavite velikost po meri. Več fotografij za osebne izkaznice enake ali različnih velikosti lahko natisnete na eno stran in tako varčujete s papirjem.

Square Prints

Kvadratni natisi

Popolno za okraševanje in domišljijske projekte, ki jih izdelate iz slik iz priljubljenih aplikacij za pametne telefone in kompaktnih fotoaparatov.

Credit Cards

Kreditne kartice

Velikost kreditnih kartic je odlična za manjše okvire in fotografije, ki jih nosite v denarnici ali torbici.

Mini Stickers

Mini nalepke

Uporabite jih lahko za zabavne in ustvarjalne projekte ter okraševanje.

Kompleti črnil in papirja

Kompleti črnil in papirja SELPHY vsebujejo ravno pravo količino črnil in papirja za število fotografij, ki jih želite natisniti. Tako lahko oboje zamenjate v enem preprostem koraku. Tiskanje na medije družine KC zahteva uporabo kasete za papir velikosti kartice, ki je na prodaj posebej.

Nizki in fiksni stroški natisa

Pixel to Print

Od slikovnih pik do tiskanja

SELPHY vam omogoča tiskanje v različnih velikostih, združevanje več fotografij na eno stran s tiskanjem postavitve ali tiskanje čudovitih kolažev z barvnimi učinki z mešano postavitvijo. Za najboljše rezultate uporabite samodejno optimiranje slike, da izboljšate kakovost tiskanja.

Optimiranje slike

Z optimiranjem slike lahko odkrijete in popravite nepravilnosti slike, prilagodite svetlost in barve obrazov, hkrati pa odpravite neželeni šum, zaradi česar so natisi jasni in bogati.

Optimiranje slike s sivinami

Image optimize
Dye Sub

Barvno-sublimacijska tehnologija

Barvno-sublimacijska tehnologija zagotavlja vrhunske natise, ki bodo shranjeni v albumu obstali do 100 let. Poseben zaščitni premaz zagotavlja, da je vsak natis popolnoma suh in odporen na vlago, prstne odtise in praske.

100 letBarvno-sublimacijska tehnologija

Tiskanje iz katere koli naprave – kjer koli

Ne glede na to, kje so shranjene vaše slike, jih lahko preprosto natisnete s tiskalnikom SELPHY. Tiskajte fotografije neposredno iz pametne naprave, fotoaparata, s pomnilniške kartice, pomnilnika USB ali iz računalnika. Uporabite funkcijo Party Shuffle programa Canon PRINT in brezžično ustvarjajte edinstvene kolaže s slikami iz različnih pametnih telefonov.

Print Anywhere

Enostavno ga vzemite s seboj, kamor koli greste

Tiskalnik SELPHY je tako majhen in prenosen, da ga lahko brez težav vzamete na počitnice, družinske obiske ali zabave, kjer si lahko vsi takoj natisnejo in ogledajo čudovite spomine.

Easy to Carry

Podpora

Poiščite navdih, naročite se zdaj

Ne zamudite najnovejših ponudb družbe Canon, nasvetov in vadnic, zadnjih novic in vabil na lokalne dogodke.

Naročite se zdaj

iPad, iPhone, iPod in iPod touch so blagovne znamke podjetja Apple Inc., zaščitene v ZDA in drugih državah. AirPrint™ in logotip AirPrint sta blagovni znamki podjetja Apple Inc.

Android™, Google Cloud Print™ in Picasa™ so zaščitene blagovne znamke podjetja Google Inc.

Windows® in logotip Windows sta blagovni znamki skupine podjetij Microsoft.