Objektivi RF in RF-S

Zaradi svoje izjemne optične tehnologije in zasnove zagotavljajo objektivi RF in RF-S višjo kakovost, hitrost in boljše delovanje. Zasnovan za prihodnost z izboljšanimi zmožnostmi snemanja videoposnetkov in čudovitimi podrobnostmi, kot sta obroč za upravljanje in kompaktnejša velikost.

Naj vam pomagamo najti popoln Canonov objektiv

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.

Ponudba objektivov RF in RF-S

Hitri objektivi RF in RF-S s še večjo optično jasnostjo so značilnost sistema EOS R.

41 Izdelki

  41 Izdelki

  Uporabljeni filtri

  • Izjemno širokokotni objektiv

   RF 10-20mm F4L IS STM

   Serija izjemno širokih goriščnih razdalj v prenosnem profesionalnem objektivu s povečavo

  • Objektivi RF

   RF 100-300mm F2.8L IS USM

   Kompakten in lahek profesionalni telefoto objektiv s povečavo f/2,8, ki zagotavlja izjemno ostrino in hitrost z neprekosljivo prilagodljivostjo.

  • Telefoto objektiv s povečavo

   RF 100-400mm F5.6-8 IS USM

   Prilagodljiv, majhen in lahek objektiv s povečavo RF 100-400mm s stabilizatorjem slike s 5,5 koraka za priročno fotografiranje divjih živali in dogajanja.

  • Objektivi RF

   RF 100-500MM F4.5-7.1 L IS USM

   Objektiv RF 100-500mm F4.5-7.1 L IS USM zagotavlja ostrino in obračanje z vrhunsko super telefoto močjo in stabilizatorjem slike s 5 koraki v kompaktnem ohišju.

  • Makro-objektiv

   RF 100mm F2.8L Macro IS USM

   Profesionalni makro objektiv RF, RF 100 mm F2.8L MACRO IS USM je popolna izbira za fotografije z 1,4-kratno povečavo in osupljive portrete s kakovostjo objektivov serije L.

  • Objektivi RF

   RF 1200mm F8L IS USM

   1200-milimetrski super teleobjektiv družine RF z naprednim upravljanjem in zasnovo, ki zagotavlja osupljive rezultate pri fotografiranju divjine, športa in oddaljenih podrobnostih.

  • Telefoto objektiv

   RF 135mm F1.8L IS USM

   135-milimetrski telefoto objektiv serije L ima hiter in svetel zaklop f/1,8 in stabilizatorj slike s 5,5 koraka, kar omogoča ustvarjalno fotografiranje podnevi ali ponoči.

  • Izjemno širokokotni objektiv s povečavo

   RF 14-35mm F4L IS USM

   Canonov najširokokotnejši objektiv RF z goriščno razdaljo 14–35 mm poskrbi za zajem podrobnosti z natančnostjo, ki je značilna za objektive serije L, medtem ko 5,5-stopenjska stabilizacija zagotavlja preprosto fotografiranje iz roke.

  • Objektiv s povečavo in izjemno širokim kotom

   RF 15-30mm F4.5-6.3 IS STM

   Kompakten in lahek objektiv s povečavo RF 15-30mm je popoln za potovanja, vključno z fotografijami mest, pokrajin, arhitekture in vlogi na poti.

  • Objektivi za EOS R

   RF 15-35mm F2.8L IS USM

   Serija L se z izjemno kakovostno optiko ponaša z izredno širokim in ostrim poljem in 5-stopenjsko stabilizacijo slike za dinamične prizore tudi v omejenem prostoru

  • Širokokotni objektiv

   RF 16mm F2.8 STM

   Kompakten in cenovno ugoden 16-milimetrski objektiv polne velikosti za družino EOS R je zasnovan za ustvarjalce vlogov in ustvarjalce vsebin.

  • Objektivi RF

   RF 200-800mm F6.3-9 IS USM

   Zmogljiv super telefoto objektiv s povečavo z goriščno razdaljo 200–800 mm je popoln za fotografiranje športnih dogodkov, prizorov iz divjine in hitrega dogajanja.

  12 / 41 rezultatov

  Vodnik za združljivost objektiva

  Več o različnih vrstah Canonovih objektivov in o tem, kako vedeti, kateri objektivi so združljivi z vašim fotoaparatom.

  Sistem fotoaparata EOS R

  Nagrajeni sistem EOS R z inteligentno tehnologijo samodejnega ostrenja in neverjetno ponudbo objektivov RF, nudi resnično intuitiven pristop k fotografiranju in snemanju videoposnetkov. Omogoča vam, da se popolnoma osredotočite na subjekt in svoje ustvarjanje.

  EOS R BK FSL
  Odkrijte zmogljivost sistema EOS R za svoje podjetje

  Odkrijte zmogljivost sistema EOS R za svoje podjetje

  Ugotovite, kako lahko z našim sistemom brezzrcalnih fotoaparatov povečate svoj poslovni potencial s preprosto integracijo v različnih panogah.

  Povečajte svoj doseg

  Canonovi nastavki (znani tudi kot telekonverterji) povečajo učinkovito goriščno razdaljo objektiva. Izberite pravi nastavek za objektiv ter izvedite več o tem, zakaj in kako uporabljati telekonverterje.

  Združljivost:
  RF 600 mm F11 IS STM, RF 800 mm F11 IS STM, RF 100–500 mm F4,5–7,1 L IS USM

  RF-extenders
  Canonov klub

  Pridružite se Canonovemu klubu

  Še naprej uresničujte svojo strast in ne zamudite priložnosti za dodatno podporo, navdih, ugodnosti in drugo.