Eos R System

Sistem Canon EOS R

Ujemite prihodnost

Sistem, zasnovan za prihodnost, ki je na voljo že danes.

Sistem EOS R je rezultat treh desetletij neprekinjenega razvoja družine EO in je zasnovan okrog inovativnega nastavka za objektiv, ki omogoča večjo kreativnost in še več dinamičnosti pri zajemanju posameznih trenutkov. Na novo riše smernice v fotografskem in filmskem svetu.

EOS R the front

Dopolnjevanje in nadgradnja

Sistem EOS R je zasnovan za dopolnjevanje in nadgradnjo vaše kreativnosti. Izjemni objektivi RF, združljivi s serijama EF in EF-S, z intuitivnostjo fotografiranja in enostavnim prileganjem obstoječemu sistemu EOS vam, kot fotografu ali snemalcu filmov, omogočajo poseganje na povsem nova področja.

Posebna serija objektivov

Izboljšajte in razširite svoj horizont

Canonova ponudba izmenljivih objektivov je zasnovana tako, da lahko fotografi in ustvarjalci filmov dosegajo najboljše možne rezultate v vseh primerih. Canonova ponudba je tako s sistemom EOS R končno popolna.

Brezzrcalni fotoaparat polne velikosti EOS R

Sistem EOS R se zgleduje po fotoaparatih EOS DSLR s podobnim načinom uporabe in ergonomije, vendar je manjši in lažji. S pionirskimi tehnologijami prodira na nova področja fotografije in snemanja filmov.

EOS R Full-Frame Mirrorless

Fotoaparati EOS DSLR

Fotoaparati DSLR se ponašajo s prizmatskim optičnim iskalom in refleksnim zrcalnim sistemom, ki omogočata, da predmet opazujete skozi objektiv z lastnim očesom. Predstavlja enosmerno cesto k resni fotografiji in snemanju filmov s tradicionalnim načinom uporabe in najširšim možnim naborom objektivov, med katerimi je mogoče izbirati.

Več informacij

EOS DSLR

Brezzrcalni fotoaparati EOS M

Kjer je glavna skrb pomanjkanje prostora in ne želite zasesti dodatnega prostora ali si nakopati prevelike teže s sistemom DSLR, so Canonovi brezzrcalni fotoaparati EOS M prava rešitev za prilagodljivost in priročnost ter visoko kakovost posnetkov in fotografij.

Več informacij

EOS M Mirrorless

Poiščite sistem, ki je idealen za vas

Že več kot 30 let legendarni sistem EOS zagotavlja vrhunsko opremo za fotografe in ustvarjalce filmov. Z našo družino fotoaparatov in objektivov pot do večje ustvarjalnosti še nikoli ni bila enostavnejša.

VEČ INFORMACIJ

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Uresničite svojo ustvarjalno vizijo

Sistem EOS R je podedoval vse prednosti sistema EOS in poleg svojih lastnih objektivov prek vmesnikov nudi tudi popolno združljivost z obstoječimi optikami EF in EF-S ter ponudbo bliskavic Speedlite in dodatne opreme.

Več informacij

Realise your creative vision

Povezani izdelki

V rokah profesionalcevOglejte si, kako profesionalni fotografi in ustvarjalci filmov vpeljejo višjo raven kakovosti in podrobnosti v svoje zgodbe s sistemom EOS R.

Oglejte si vse članke