Canon Camera

NAPOVED O RAZVOJU

Prehitite.

Premagajte.

S fotoaparatom lahko ujamete hitro minljive trenutke tako, kot si niste mislili, da je mogoče. Pozdravljeni v sistemu EOS R3. Naš novi visokozmogljiv in hiter brezzrcalni fotoaparat predstavlja novo obdobje za športne in novinarske fotografe, fotografe divjih živali ter ustvarjalne snemalce filmov. Kmalu.

Brezzrcalni fotoaparat, namenjen profesionalnim fotografom, zagotavlja neprekosljivo hitrost in zmogljivost.

Fotoaparat je zasnovan za fotografiranje najhitrejših prizorov. Njegova zasnova omogoča fotografiranje hitro premikajočih se predmetov, v skladu z visokimi zahtevami profesionalnih fotografov pa ga odlikujejo izjemna odzivnost, visoka občutljivost, zanesljivost in vzdržljivost.

Naročite se

Prvi prejmite najnovejše novice o fotoaparatu EOS R3 in spremljajte novosti.
EOS R3

Izjemna hitrost fotografiranja s 30 sličicami na sekundo.

Osrednji del fotoaparata EOS R3 predstavlja popolnoma nov senzor z vgrajenim pomnilnikom in osvetlitvijo od zadaj, ki deluje skupaj z vrhunskim slikovnim procesorjem DIGIC X. Skupaj omogočata zajemanje izjemno kakovostnih datotek RAW pri neverjetni hitrosti 30 sličic na sekundo s polnim sledenjem samodejnega ostrenja/samodejne osvetlitve.

Zaradi osupljive hitrosti novega senzorja fotoaparata je mogoče tudi na novo opredeliti zmogljivosti elektronskega zaklopa. Sinhronizacija bliskavice je mogoča ob uporabi zunanje bliskavice Speedlite, popačenje hitro premikajočih se predmetov pa je skoraj odpravljeno.

xyz

Obvladovanje gibanja.

Zmogljivost fotoaparata EOS R3, da spremlja premikajoče se subjekte v kadru in so pri tem ves čas natančno izostreni, do zdaj ni bila mogoča. Tudi pri fotografiranju v zapisu RAW s hitrostjo 30 sličic na sekundo naša naslednja generacija samodejnega ostrenja Dual Pixel CMOS AF spremlja subjekte zanesljivo in samozavestno.

Zmožnost spremljanja subjektov smo dvignili na novo raven. Poleg načinov sledenja ljudem in živalim s samodejnim ostrenjem (vključno s pticami), ki so na voljo v naših fotoaparatih EOS R5 in EOS R6, fotoaparat EOS R3 spremlja tudi dirkalne avtomobile in motorna kolesa, torej je popolna izbira za fotografiranje dogajanja v motošportu.

Če pa postanejo razmere težke, lahko fotoaparat zdaj ostri tudi v ekstremni temi: pri stopnjah svetlobe -7 EV1 ali manj.

EOS R3

Opazujte. Odzovite se. Odgovorite.

Ste kdaj uporabljali tako napreden fotoaparat, da se vam je zdelo, da vam bere misli? Z našo edinstveno tehnologijo samodejnega ostrenja Eye Control fotoaparat EOS R3 izostri vse, kar gledate. Ta edinstven nadzor nad samodejnim ostrenjem omogoča, da se fotoaparat odzove tako hitro kot vi – hitro odzivanje na nenehno spreminjajoče se prizore.

Z našo revolucionarno tehnologijo stabilizatorja slike (IS) omogoča fotoaparat EOS R3 pri šibki svetlobi do osem korakov zaščite pred tresenjem fotoaparata2. Fotoaparat ima vgrajen stabilizator slike s tipalom za premikanje, ki deluje skupaj z optičnim stabilizatorjem slike, vgrajenim v številne objektive z nastavkom RF, da lahko fotografirate iz roke pri zelo šibki svetlobi ali ob uporabi dolgih časih zaklopa za namerno zamegljenost gibanja.

EOS R3, pogled od zadaj

Zasnovan za filme.

Fotoaparat EOS R3 je namenjen snemanju kinematografskih videoposnetkov in fotografiranju. S številnimi funkcijami, ki omogočajo filmarjem nove ravni ustvarjalnosti, lahko fotoaparat zajame prevzorčene videoposnetke 4K ali RAW v notranji pomnilnik na kartico CFexpress. Fotoaparat Canon Log 3 omogoča večji dinamični obseg in možnosti barvnih prehodov.

Odločilnega pomena je, da je enako prepoznavanje predmetov, ki je na voljo fotografom, na voljo tudi snemalcem, zato lahko sledite premikajočim se subjektom v kadru in jih izostrite tudi med delom.

EOS R3, pogled s strani, z objektivom RF 600mm F4 L IS USM

Zasnova za profesionalne fotografe.

Fotoaparat EOS R3 je zasnovan tako, da prenese vse obremenitve vsakodnevne profesionalne uporabe. Trpežno ohišje iz magnezijeve zlitine je zatesnjeno enako dobro kot naši legendarni fotoaparati serije EOS-1D, zato ga lahko uporabljate v zahtevnih pogojih, saj je odporen na prah in vodo. Dve reži za pomnilniške kartice omogočata zapisovanje slikovnih datotek na medije SD ali CFexpress.

Fotoaparat napaja visokozmogljiva baterija LP-E19, ki je enaka kot pri fotoaparatu EOS-1DX III. Tako je zagotovljeno, da lahko fotoaparat EOS R3 uporabljate z obstoječo opremo in uporabite katerekoli nadomestne baterije, ki jih že imate.

Če ste torej že kdaj uporabljali fotoaparat serije EOS-1, vam bo veliko gumbov fotoaparata EOS R3 dobro poznanih. Če pa fotoaparat uporabljate prvič, vemo, da boste navdušeni nad instinktivnim položajem gumbov in ergonomskim ročajem.

Fotoaparat nudi različne možnosti upravljanja, saj sta večnamenski gumb in pametni krmilnik intuitivno nameščena na dosegu vašega palca in tako omogočata popolnoma intuitivno upravljanje. Tri prilagodljive številčnice na fotoaparatu in obroč za nadzor objektiva na vsakem objektivu z nastavkom RF omogočajo enostavno nastavitev hitrosti zaklopa, zaslonke, ISO in izravnave osvetlitve, ko je fotoaparat prislonjen očesu. Fotoaparat EOS R3 je opremljen tudi z vrtljivim zaslonom, ki omogoča preprosto kadriranje iz ustvarjalnih perspektiv.

EOS R3

Napredna povezljivost.

Povezljivost je ključnega pomena za športne in novinarske fotografe. Fotoaparat EOS R3 uporablja žično vtičnico LAN in omrežje Wi-Fi 5 GHz3 za komunikacijo z računalniškimi omrežji, prenosnimi računalniki in mobilnimi napravami, kar omogoča hitro in enostavno izmenjavo slik. EOS R3 je združljiv tudi z našo mobilno aplikacijo za prenos datotek, ki omogoča profesionalnim fotografom dodajanje metapodatkov in prenašanje slik iz pametnega telefona, ko povezava Wi-Fi ni na voljo.

Fotoaparat EOS R3 je opremljen z novim priključkom za dodatno opremo, ki omogoča podatkovno komunikacijo in delovanje nove dodatne opreme, ko je ta pritrjena na fotoaparat.

EOS R3

Zmogljivost fotoaparata EOS R.

Fotoaparat EOS R3 skupaj z objektivom z nastavkom RF omogoča do sedaj nedosegljive funkcije, osupljivo optično odličnost in neprekosljivo samodejno ostrenje. EOS R3 združuje te izjemne zmogljivosti s poznano zasnovo in robustno izdelavo naših svetovno priznanih fotoaparatov EOS-1D. Fotoaparat pa ne bo vplival le na vašo ustvarjalnost, ampak bo tudi odlično dopolnil vaš obstoječi sistemom objektivov, fotoaparatov in bliskavice Speedlites, ki jih že uporabljate in jim zaupate.

Naročite se

Prvi prejmite najnovejše novice o fotoaparatu EOS R3 in spremljajte novosti.

Novi objektivi RF družbe Canon

Raziščite te nove objektive za sistem RF, ki so zasnovani tako, da s fotoaparatom EOS R3 in vsemi fotoaparati EOS R delujejo brezhibno ter ponesejo vašo fotografijo in videografijo na neverjetne ravni.

Raziščite podrobneje

Sistem Canon EOS R ponuja celovito ponudbo izjemno kakovostnih objektivov RF s polno goriščno razdaljo, ki izkoristijo prednosti velikih tipal, zmogljivost obdelave in optične tehnologije.

  1. Za fotografije samo z objektivom f/1.2, razen objektivov RF s premazom z učinkom glajenja (DS), uporabo središčne točke samodejnega ostrenja in samodejnega ostrenja z enim posnetkom pri sobni temperaturi in ISO 100.
  2. Po standardih CIPA z RF 24-105mm F4 L IS USM, merjeno v smereh zasuka in nagiba pri goriščni razdalji 105 mm.
  3. Samo modeli, združljivi z omrežjem Wi-Fi 5 Ghz. Specifikacije se lahko razlikujejo glede na državo in regijo.