EOS-1D X Mark III

Najboljše je pravkar postalo še boljše – predstavljamo fotoaparat EOS‑1D X Mark III

Canon Inc. predstavlja naslednjo raven kakovosti in zmogljivosti profesionalnih fotoaparatov DSLR

Lepota popolnosti. Predstavljamo fotoaparat EOS-1D X Mark III

Canon Inc. najavlja prihod fotoaparata EOS-1D X Mark III, naslednika vodilnega profesionalnega DSLR-fotoaparata EOS-1D X Mark II, ki ga uporabljajo športni fotografi in fotografi divjih živali po vsem svetu.

Prijavite se, če vas zanima fotoaparat EOS-1D X Mark III

Bodite med prvimi, ki bodo prejeli najnovejše informacije o fotoaparatu EOS-1D X Mark III, ponudbe družbe Canon, nasvete in vadnice, zadnje novice in vabila na lokalne dogodke.

NAROČITE SE ZDAJ

Novo obdobje hitrosti in natančnosti samodejnega ostrenja

Fotoaparat EOS-1D X Mark III odlikuje povsem novo tipalo za samodejno ostrenje, ki ima v primerjavi s predhodnikom 28-krat večjo ločljivost in uporablja napredne algoritme samodejnega ostrenja s tehnologijo globokega učenja za neprimerljivo sledenje ostrenju v vseh razmerah. Način Live View in način za videoposnetke pa vsebujeta tudi tehnologijo samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami, ki omogoča samodejno ostrenje na 90 × 100 % tipala s 525 območji AF. S samodejnim ostrenjem v še večjem območju vrednosti osvetlitve ostrenje ni bilo še nikoli doslej tako natančno in vsestransko.

A new era in autofocus speed and accuracy

Neverjetne fotografije in videoposnetki

Z novim Canonovim tipalom CMOS in novim zmogljivim procesorjem DIGIC se kakovost fotografij celo pri visoki občutljivosti ISO dvigne na še višjo raven kakovosti, na voljo pa so tudi videoposnetki 4K pri hitrosti 60 sličic na sekundo in možnosti notranjega zajema videoposnetkov v obliki zapisa RAW ali 10-bitnega videoposnetka z nastavitvijo Canon Log na kartice CFexpress. Novo svetlo iskalo vam zagotavlja, da ste s subjektom povezani v realnem času brez kakršnega koli zamika.

Outstanding stills and video

Visokohitrostne komunikacije fotoaparata

Hitro posredovanje zajetih vsebin je pri profesionalni uporabi ključen naslednji korak. Zato je fotoaparat EOS-1D X Mark III za učinkovito komunikacijo opremljen z brezžično povezavo, povezavo Bluetooth z nizko porabo in s sistemom GPS. Z dvakratnimi hitrostmi prenosa v primerjavi z modelom EOS-1D X Mark II prek vgrajenih ethernetnih vrat ali izbirnega adapterja WFT-E9 ter z izboljšanim uporabniškim vmesnikom za še preprostejše in intuitivnejše upravljanje z novim fotoaparatom EOS-1D X Mark III delo opravite hitreje kot kadarkoli prej.

High speed camera communications

Vedno pripravljen za uporabo v katerikoli situaciji

Fotoaparat EOS-1D X Mark III smo v celoti nadgradili za vrhunsko delovanje, saj ne ponuja le neverjetne hitrosti 16 sličic na sekundo z optičnim iskalom, pač pa omogoča tudi hitrost 20 sličic na sekundo z mehaničnim ali elektronskim načinom zaklopa v načinu z ogledom v živo s polnim sledenjem samodejnega ostrenja in samodejne osvetlitve. Fotoaparat je zasnovan za vrhunske rezultate na vseh področjih, z neverjetno izboljšano življenjsko dobo z baterijo LP-E19, novimi osvetljenimi gumbi in s povsem novim dodatnim načinom izbire točke za samodejno ostrenje z gumbom za vklop samodejnega ostrenja poleg obstoječe možnosti izbire z večnamenskim gumbom. Vse to v ohišju iz magnezijeve zlitine, zaščitenim pred vremenskimi vplivi.

Always ready to perform, whatever the situation

Prijavite se, če vas zanima fotoaparat EOS-1D X Mark III

Bodite med prvimi, ki bodo prejeli najnovejše informacije o fotoaparatu EOS-1D X Mark III, ponudbe družbe Canon, nasvete in vadnice, zadnje novice in vabila na lokalne dogodke.

NAROČITE SE ZDAJ

Morda bi vas zanimalo tudi ...

Canonove profesionalne storitve

Člani prejmejo dostop do podpore za CPS na lokalni ravni ter na večjih dogodkih, možnost prioritetnega servisnega popravila ter – odvisno od vrste članstva – brezplačno izposojo nadomestne opreme.

Pridružite se

Več informacij

Canon Professional Services
  • Canon
  • Fotoaparati
  • Najboljše je pravkar postalo še boljše – predstavljamo fotoaparat EOS-1D X Mark III