Canon Club landscape tutorial by Jack Lodge

Postanite član programa Canon Club, da boste lahko s fotografom Jackom Lodgem naredili najboljše fotografije v tem letnem času.

Fotograf pokrajin in narave Jack Lodge je mojster svoje umetnosti, ki se je posvetil fotografiranju čudovitih sprememb, ki jih v pokrajine prinašajo letni časi. Postanite cenjen član programa Canon Club in pridobite ekskluziven dostop do svoje vadnice, ki bo organizirana 26. aprila 2024 ob 16.00 (BST).

Samo registrirajte Canonov izdelek, ki ste ga kupili v zadnjih 12 mesecih, in povabili vas bomo, da se pridružite.

Pridobite dostop do ekskluzivnih prednosti

Razvijajte svojo ustvarjalnost in si medtem prislužite točke ter odklepajte ekskluzivne ponudbe, ki sčasoma postajajo vse večje in boljše.

 • Pridružite se Canonovi skupnosti

  Poiščite navdih in uživajte v novem prostoru za podobno misleče strastne ustvarjalce, kjer lahko povsem po svojih željah raziskujete in se pogovarjate, hkrati pa se učite in si zagotovite želeno podporo.

 • Uresničite svojo strast

  Še naprej izostrujte oko za zajem čudovitih popolnih fotografij. Bolj kot uresničujete in delite svojo strast, več prednosti ter storitev vam bo na voljo.

 • Učite se od najboljših.

  Z ekskluzivno vsebino, vadnicami in tečaji vodilnih fotografov, filmskih ustvarjalcev in kreativcev izboljšajte svoje spretnosti ter izpopolnite ustvarjanje fotografij in natisov.

 • Odklenite dostop za člane

  Vedno bolj napredujte in si zagotovite dostop do ekskluzivnih ponudb, vključno z ekskluzivno vsebino ambasadorjev, preizkusom pred nakupom, plačljivimi dogodki ter popusti na izdelke in papir.

Še naprej prejemajte nagrade

Zagotovite si več možnosti tako, da si prislužite točke vsakič, ko opravite nakup, registrirate izdelek, rezervirate dogodek ali sklenete naročnino. Napredujte po treh namenskih ravneh in si zagotavljajte vse več prednosti, hkrati pa ohranite prednosti, ki ste jih odklenili na prejšnjih ravneh.

 • 1–100

  Keep on exploring

  Začnite in odkrijte vse v povezavi s Canonom – oglejte si uvodne vadnice in popuste na izdelke.

 • 101–350

  Keep on creating

  Ostanite ustvarjalni in še bolj napredujte z dogodki v živo ter delavnicami strokovnjakov iz panoge.

 • 351+

  Keep on mastering

  Izpopolnite svoje veščine z individualnimi tečaji s Canonovimi ambasadorji in si zagotovite večje popuste za pomembne stranke.

Kako postati član

 • Kupite izdelek družbe Canon

  Nakup je moral biti opravljen v zadnjih 12 mesecih.

 • Registrirajte svoj izdelek

  Če ste kupili več izdelkov, ne pozabite registrirati vseh, da boste pridobili več točk.

 • Začnite uživati v prednostih

  Preverite, na kateri ravni ste, in kar najbolje izkoristite izjemne prednosti Canon Club.