CINE LENSES

Kinematografski objektivi

Zasnovani tako, da ustrezajo visoke standarde filmskih ustvarjalcev.

POGLEJTE NA SVET IZ KINEMATOGRAFSKE PERSPEKTIVE

Canonovi kinematografski objektivi nudijo izjemno optično zmogljivost, robustno kakovost izdelave in vsestransko uporabo za doseganje strogih zahtev filmske produkcije. Serija je izdelana za fotoaparate velikega formata 35 mm in Super35 mm ter obsega objektive s povečavo in fiksne objektive ter številne nastavke za objektive, med drugim nastavke PL, EF in RF. Canono ima pravo rešitev za ambiciozne filmske ustvarjalce, izkušene profesionalce in vse vmes.
Cine Primes

Fiksni objektivi Cine

Serija vrhunskih kinematografskih objektivov polnega formata, ki izpolnjujejo zahteve vrhunskih filmskih ustvarjalcev. Na voljo so z nastavki PL, EF in RF z velikimi stopnjami T in goriščnimi razdaljami v celem razponu, zato nudijo značilne optične lastnosti za širši umetniški izraz.

Prilagodljiva povečava

Vrhunski objektivi s prilagodljivo povečavo in stalno veliko svetlobno močjo T2.4 (FF) in T1.7 (S35) v celotnem razponu prilagajanja povečave. Prilagoditi jih je mogoče za uporabo na fotoaparatih polnega formata in Super35, ki so namenjeni za kinematografske in virtualne produkcije.

Flex Zooms
Cine Servo

Cine Servo

Canonovi objektivi Cine Servo združujejo vrhunsko optično kakovost 4K in funkcije za lažje predvajanje posnetkov ter zagotavljajo vsestransko izbiro za namene predvajanja ali snemanja iz roke, kjer je potrebo servokrmiljenje.

Kompaktni objektiv Cine

Izdelani so za fotoaparate 4K Super 35 mm in imajo vgrajeno servokrmiljenje, samodejno ostrenje in stabilizacijo slike. Zanesljivi in trpežni objektivi z nastavkom EF so idealni za snemanje iz roke ali na rami.

Compact Cine Servo
 RF 24-105MM F2.8L IS USM Z

Hibridni RF

Zasnovan je s profesionalnimi funkcijami in zmožnostmi, ki so kot nalašč za zajemanj fotografij in snemanje videoposnetkov. Izbirni adapterji za servo/Power Zoom omogočajo gladko in daljinsko povečevanje s povezljivostjo in možnostmi upravljanja, ki ustrezajo več delovanjem ENG, oddajanju in uporabi v studiu.

Povečava zgornjega dela

Vrhunski objektivi s spremenljivo povečavo so namenjeni za uporabo na fotoaparatih Super 35 mm in zagotavljajo izjemno kakovost slike 4K za vrhunske filmske produkcije.

Top End Zoom
Compact Zoom

Kompaktna povečava

Izdelani so za fotoaparate Super 35 mm z nastavkom EF ali PL ter zagotavljajo izjemno kakovost slike 4K za vrhunske filmske produkcije s kompaktno in lahko zasnovo.

Spoznajte Canonove profesionalne rešitve za video in znova premislite, kaj lahko naredite z videoposnetki

Ne glede na to, ali snemate čustvene neodvisne dokumentarce, priljubljene serije ali nagrajene celovečerne filme, so vam na voljo Canonovi profesionalni izdelki za video, s katerimi boste še nadgradili svojo ustvarjalnost.

Discover Canon Pro Video