Kinematografski objektivi

Canon CN-E18-80mm T4.4 L IS KAS S

Cenovno ugoden Canonov kinematografski objektiv velikega formata z visokokakovostnimi funkcijami cine-servo.

Prednosti

 • Canonova združljivost z nastavkom EF zagotavlja podporo za hitro in natančno samodejno ostrenje CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami, servo napajanje od kamere do objektiva, samodejno pridobivanje metapodatkov objektiva za lažjo naknadno obdelavo in funkcije objektiva, kot je popravljanje obrobne osvetlitve.

 • Namenski video objektiv z goriščno razdaljo 18–80 mm in optično 4,4-kratno povečavo

 • Zaradi vrhunskih funkcij je Canon CN-E18-80 mm T4.4 L IS KAS S idealna izbira za profesionalne ali napredne snemalce

 • Izbirni obroč za daljinsko povečavo Canon ZSG-C10 (naprodaj posebej) prinaša gladko upravljanje povečave, namenski gumb za način enega posnetka s samodejnim ostrenjem in možnost ročne uporabe, uporabe na rami ali uporabe s stativom

 • Vrhunska Canonova optika ponuja stabilne ravni svetlosti T 4,4 (F4) po celotnem obsegu povečave

 • Motorja DC in USM za hitro, gladko in tiho upravljanje servo povečave in ostrenja

 • 3 načini stabilizacije slike za ostre in jasne posnetke

 • Omogoča enostavno uporabo in se lahko uporablja z letalnikom, saj tehta le 1,2 kg

 • Z zaslonko z 9 lopaticami lahko ustvarite čudovite kinematografske učinke zamegljenosti

 • Velika moč optične ločljivosti in optomehanska zasnova zadostujeta vsem potrebam snemanja v ločljivosti 4K

 • Bistveno zmanjšan "učinek spremenjene povečave pri ostrenju" prinaša manjšo stopnjo popačenosti in doslednejše snemanje

Podrobne značilnosti

 • Profesionalna kinematografska optika za snemalce

  Canonov objektiv CN-E18-80 mm T4.4 L IS KAS S (kompaktni objektiv cine-servo) je izdelan tako, da ustreza zahtevam profesionalnih in tudi amaterskih snemalcev, ter ga lahko uporabljate za snemanje filmov, dokumentarcev, porok in poslovnih videoposnetkov. Objektiv ima zmogljivo 4,4-kratno optično povečavo in goriščno razdaljo 18–80 mm, zato je popoln večnamenski objektiv. Tehta le 1,2 kg in je opremljen z natančno servo povečavo in ostrenjem, da bodo videoposnetki imeli povsem profesionalni videz.

 • Vse prednosti združljivosti z nastavkom EF

  Canonov kompaktni objektiv cine-servo lahko namestite na Canonove fotoaparate DSRL z nastavkom EF in združljive videokamere s snemljivim objektivom in tako uporabljate številne funkcije Canonovega nastavka EF, vključno s 3 načini stabilizatorja slike in izjemno hitrim samodejnim ostrenjem. Zmogljiva tehnologija samodejnega ostrenja CMOS z dvojnimi slikovnimi pikami omogoča hitro in natančno ostrenje s samo enim pritiskom gumba, neprekinjeno samodejno ostrenje pa omogoča sledenje objektu brez izgube izostritve. Popravljanje obrobne osvetlitve pomaga ohranjati enakomerno osvetlitev celotnega posnetka, pri čemer pa se komunikacija med objektivom in kamero ohranja, in sicer vse od pridobivanja metapodatkov objektiva za lažjo naknadno obdelavo do možnosti izbire vrednosti T ali F na zaslonu kamere.

 • Prelepa zameglitev

  Ena izmed ključnih značilnosti dobrega videoposnetka je globina polja, ki privlači poglede in pozornost gledalca usmerja na vaš subjekt. Zelo enostavno lahko dosežete poseben neizostren učinek zameglitve. Canonov kompaktni objektiv ima zaslonko z 9 lopaticami, ki točke svetlobe upodobijo kot čudovito zameglitev, zaradi katere bodo vaši izdelki nekaj posebnega.

 • Zmanjšan učinek spremenjene povečave pri ostrenju

  Če fotografske objektive uporabljate za snemanje videoposnetkov lahko pride do učinka spremenjene povečave pri ostrenju. Učinek spremenjene povečave pri ostrenju je nežno popačenje perspektive, ki jo povzroči objektiv pri povečevanju ali zmanjšanju. Canonov kompaktni objektiv je tudi videografski objektiv in je izdelan tako, da zmanjša učinek spremenjene povečave pri ostrenju ter čim bolj prepreči popačenje.

 • Optika kakovosti 4K

  Canonov kompaktni objektiv cine-servo je izdelan za prihodnost. Canonovi inženirji so poskrbeli, da je moč ločljivosti natančna vse od sredine do roba objektiva; njegova funkcija modulacijskega prenosa (MTF) pa je optimalno prilagojena zahtevam kamer 4K. Z zmanjšano kromatično aberacijo in barvnim ravnovesjem, ki se popolnoma ujema z drugimi Canonovimi kinematografskimi objektivi EOS, Canonov kompaktni objektiv cine-servo zagotavlja neverjetno kakovost slik, ne glede na to, ali snemate v visoki ločljivosti ali v ločljivosti 4K.

 • Izbirni snemljiv servo obroč ZSG-C10

  Canonov izbirni obroč za povečavo ZSG-C10 je bil zasnovan posebej za kompaktni objektiv cine-servo in prinaša popolnoma nove možnosti snemanja in omogoča oddaljeno aktivacijo servo povečave in načina enega posnetka s samodejnim ostrenjem. ZSG-C10 je z ohišjem objektiva povezan s kablom z 20 nožicami in ga lahko uporabljate nameščenega na objektivu (za udobno snemanje pri namestitvi na ramo) ali samostojno (ročni način). ZSG-C10 je opremljen s preklopnim stikalom za enostavno upravljanje, gumbom za začetek/ustavitev snemanja, gumbom za način enega posnetka s samodejnim ostrenjem in prilagodljivim kotom prijema za še več udobja.