Canon EOS R5

Canon EOS R5

Profesionalni brezzrcalni fotoaparat – nova pravila igre

Vaš. Za ustvarjanje

Canon Inc. naznanja razvoj fotoaparata EOS R5. Vrhunskega profesionalnega brezzrcalnega fotoaparata polne velikosti, ki bo fotografom in filmskim ustvarjalcem nudil množico inovativnih funkcij.

Prijavite se za sistem EOS R

Bodite med prvimi, ki bodo prejeli najnovejše novice o objektivih EOS R5 in novih objektivih RF, ponudbe družbe Canon, nasvete in vadnice, zadnje novice in vabila na lokalne dogodke.

Naročite se zdaj

Novo poglavje v kakovosti slike

Novi standardi za fotografije visoke ločljivosti, skupaj s fenomenalno kakovostjo videa 8K. Fotoaparat EOS R5 z izjemnimi 20 slikami na sekundo z elektronskim zaklopom ali 12 slikami na sekundo z mehanskim zaklopom ustvarja povsem novo raven kakovosti fotografij in videoposnetkov. EOS R5 je zasnovan in izdelan za izjemnost.

A new era in image quality

Postanite filmski ustvarjalec

Z izjemno ločljivostjo 8K pokažite svojo ustvarjalnost in uživajte v novih vznemirljivih možnostih kreativnega izražanja. Fotoaparat EOS R5 ponuja polno širino senzorja 8K pri notranjem snemanju s hitrostjo do 30p s samodejnim ostrenjem z dvojnimi slikovnimi pikami, ki je na voljo v vseh načinih 8K, ter vam omogoča, da popolnoma razširite žanr snemanja filmov in raziščete dinamične nove načine pripovedovanja zgodbe.

Be the filmmaker

Več kot fotoaparat

Sedaj je vse izostreno. Z naprednim samodejnim ostrenjem s sledenjem živalim lahko fotoaparat EOS R5 prepozna pse, mačke in ptice tako, da zazna telo, obraz ali oči subjekta.

More than face value

Novi standardi stabilnosti

Prvič v kateremkoli fotoaparatu Canon je stabilizacija slike vgrajena v sam fotoaparat. V sozvočju s Canonovimi objektivi RF s stabilizatorjem slike omogoča izjemne, super ostre fotografije in videoposnetke brez tresljajev. Snemajte ali fotografirajte brez stativa in z zavedanjem, da boste vedno dosegli najbolj gladek, najbolj oster posnetek.

New standards in stability

Povezan z oblakom. In še več

Fotografirajte in prenašajte fotografije in videoposnetke kjerkoli ste, zahvaljujoč vgrajeni tehnologiji Wi-Fi, ki se lahko poveže s povsem novo Canonovo storitvijo image.canon. Ker je združljiv s tehnologijo Auto Image Transfer, vam EOS R5 omogoča, da fotografirate in urejate fotografije kjerkoli ste ali pa jih samodejno prenesete na svoj domači računalnik.

Cloud connected. And then some

Vsestranski in prilagodljiv

Prava zmogljivost se nahaja pod pokrovom. Dve reži za pomnilniške kartice pomenita, da boste lahko fotografirali dlje. In ker je EOS R5 del neverjetne družine EOS R z vrhunskim nastavkom RF, ki ga odlikujeta izjemna kakovost in prilagodljivost, je združljiv tudi s Canonovo neverjetno serijo objektivov EF. To popolno integracijo omogočajo adapterji RF-EF.

Versatile and adaptable

Morda bi vas zanimalo tudi ...

Canonove profesionalne storitve

Člani prejmejo dostop do podpore za CPS na lokalni ravni ter na večjih dogodkih, možnost prioritetnega servisnega popravila ter – odvisno od vrste članstva – brezplačno izposojo nadomestne opreme.

Pridružite se

Več informacij

Canon Professional Services