Objektivi RF

Canon RF 24-70mm F2.8L IS USM

Poleg osnovnih objektivov RF 15-35mm in RF 70-200mm del trojice predstavlja tudi RF 24-70mm. Opremljen je s hitro zaslonko in stabilizacijo slike ter motorjem Nano USM za tiho ostrenje.

Profesionalna izbira za vsako priložnost

Nagrajeni fotograf Matthew Joseph, specializiran za fotografiranje oglasov in življenjskega sloga, je potisnil povečavo RF 24-70mm do roba zmogljivosti – preskusil jo je pod vodo, kjer se je tveganje za vstop vlage močno povečalo, ter ga uporabil pri šibki svetlobi, kjer je ustvaril nekaj izjemnih portretov ženske veslaške ekipe.

Odlični objektivi za ...

 • ŽANR

  Ustvarjalni vsakdan

  Z vidnim poljem objektiva 24-70mm ulovite na kupe podrobnosti in dramatičnosti v bogatih barvah in kontrastih ter odkrijte nov bolj dinamičen pristop k fotografiranju dogajanja.

 • ŽANR

  Pokrajina in arhitektura

  Spustite se nižje do razburljivih novih kotov ter uživajte v stabilizaciji slike v 5 korakih, s katero boste samozavestno posneli podrobnosti tudi pri šibkejši svetlobi.

 • ŽANR

  Potovanja in reportaže

  Zaradi kompaktne velikosti, izjemno kakovostne izdelave serije L in hitre največje odprtosti zaslonke bo ta objektiv pripovedoval podrobno in jasno zgodbo, ne glede na situacijo.

Ujemite vsako podrobnost

S hitro zaslonko F2,8 in izjemno ostro optiko boste zgodbi dodali oseben pridih in prehiteli konkurenco.

Nikoli ne zamudite pomembnega trenutka

Uživajte v hitrem in natančnem ostrenju z motorjem Nano USM, ki zagotavlja hitro in tiho samodejno ostrenje (AF) z izjemno enakomernim delovanjem; popolnem za videoposnetke in fotografije.

Portreti, ki povezujejo

Svoje portrete ponesite na višji nivo s tremi asferičnimi elementi objektiva iz litega stekla in tremi elementi z zelo nizko razpršitvijo, naprednimi optičnimi premazi in zaslonko z 9 lopaticami.

Objektiv brez omejitev

Odlična zasnova na novo definira kakovost serije L z zaščito pred vremenom in fluorovimi premazi na sprednjih in zadnjih elementih, ki varujejo pred kapljicami vode in prahom.

Uresničite svojo ustvarjalno vizijo

Sistem EOS R je podedoval vse prednosti sistema EOS in poleg svojih lastnih objektivov prek vmesnikov nudi tudi popolno združljivost z obstoječimi optikami EF in EF-S ter ponudbo bliskavic Speedlite in dodatne opreme.

Tehnični podatki

 • F2,8

  Za delovanje pri šibki svetlobi in plitko globino polja

 • Stabilizator slike

  5-stopenjska stabilizacija za posnetke brez tresenja

 • Asferični elementi in elementi z zelo nizko razpršitvijo

  Za izjemno ostre slike

 • Motor Nano USM

  Za tekoče, hitro in tiho delovanje

 • ASC (premaz Air Sphere)

  Za preprečevanje bleščanja in podvajanja slik

 • Obroč za nadzor objektiva

  Za dodaten nadzor nad nastavitvijo ISO, zaslonko in zaklopom

Vsebina embalaže

 • RF 24-70mm F2.8L IS USM

 • Sončna zaslonka EW-88E

 • Kovček za objektiv LP1222

 • Pokrov za objektiv

 • Pokrov za objektiv E-82 II

V rokah sta fotoaparat Canon EOS R in objektiv Canon RF 24-105mm F4-7.1 IS STM.

Ali vam lahko pomagamo izbrati nov objektiv?

Naš pripomoček za izbiro objektiva vam bo predstavil družino objektivov in pomagal izbrati popoln objektiv za vas in vaš fotoaparat EOS.

V rokah profesionalcev ...

Odkrijte, kako si je Canon prislužil svoj sloves po vrhunski inovaciji in kakovosti slike, ter preberite, kako profesionalci po vsem svetu uživajo v uporabi Canonovih fotoaparatov in objektivov.

Širokokotni objektivi

Dosezite širši vidni kot in spravite v kader še več – z našo ponudbo širokokotnih objektivov.

Povezani izdelki