Full Frame DSLR Camera

Fotoaparati DSLR polne velikosti in brezzrcalni fotoaparati

Združuje osupljivo kakovost slik in izjemno delovanje.

Zajemite vsako barvo in podrobnost s fotoaparati polne velikosti.

Canonovi fotoaparati s tipali polne velikosti zagotavljajo širok dinamični razpon za več podrobnosti pri svetlih in temnih pogojih ter ustvarjajo slike z malo šuma naravnost iz fotoaparata in majhno globino polja za osupljive portrete. Njihova zasnova zagotavlja profesionalne rezultate pri vsakem posnetku.

Capture every colour and detail with Full-Frame cameras

Nadgradite svojo ustvarjalnost z brezzrcalnimi fotoaparati polne velikosti.

Canonovi brezzrcalni fotoaparati polne velikosti se ponašajo z naslednjo generacijo optike in tehnologije hitrega ostrenja. Ponuja vam prednosti tipala polne velikosti s slikami visoke kakovosti, tudi pri šibki svetlobi.

Naši fotoaparati DSLR polne velikosti

Spoznajte našo družino fotoaparatov DSLR polne velikosti in odkrijte njihove edinstvene funkcije in prednosti.

EOS 5D Mark IV

EOS 5D Mark IV

Neprekosljiva kakovost slike in popolnoma profesionalno delovanje

Več informacij

Fotoaparat DSLR s tipalom polne velikosti

Zakaj bi izbrali Canonov fotoaparat s tipalom polne velikosti?

Ujemite prihodnost

Sistem EOS R je zasnovan okrog inovativnega nastavka za objektiv, ki omogoča večjo kreativnost in še več dinamičnosti pri zajemanju posameznih trenutkov. Na novo riše smernice v fotografskem in filmskem svetu.

Več informacij

EOS R system shot in front of an orange wall

Zajemite vse podrobnosti

S Canonovimi tipali CMOS polne velikosti boste zajemali fotografije, bogate s podrobnostmi. Širok dinamični razpon preprečuje izgubo podrobnosti pri temnih ali svetlih pogojih. Zaradi povečanega razpona osvetlitve lahko pri naknadni obdelavi z datotekami naredite več.

Capture all the details

Fotografiranje pri temnih pogojih s čim nižjo stopnjo šuma

Če uporabljate Canonov fotoaparat s tipalom polne velikosti, so nizke stopnje šuma in izjemno jasne slike nekaj popolnoma samoumevnega. Opremljen je z velikima tipaloma, ki zajameta največjo možno količino svetlobe, in procesorjema DIGIC, ki zmanjšujeta število motečih artefaktov.

Shoot in dark conditions with minimal noise

Posnemite čudovite portrete

Canonova družina fotoaparatov s tipali polne velikosti ponuja občutno manjšo globino polja kot kamere z manjšimi tipali. Kadar z njimi fotografirate portrete, lahko izostrite subjekt in ga izpostavite iz mehkega ozadja ter ustvarite elegantne profesionalne fotografije.

Produce stunning portraits

Vsi objektivi

Canonovi objektivi so svetovno znani po svojem ustvarjanju izjemno ostrih, jasnih in lepih fotografij, polnih barv in kontrastov. Njihova izjemna mojstrska izdelava in najnovejša optična tehnologija zagotavljata fotografije in filme vrhunske kakovosti.

Odkrijte še več

Zbirka Canonovih objektivov

Poiščite sistem, ki je idealen za vas

Že več kot 30 let legendarni sistem EOS zagotavlja vrhunsko opremo za fotografe in ustvarjalce filmov. Z našo družino fotoaparatov in objektivov pot do večje ustvarjalnosti še nikoli ni bila enostavnejša.

Več informacij

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R in EOS M50

V rokah profesionalcev

EOS R je v trenutku navdušil najrazličnejše profesionalne fotografe in filmske ustvarjalce. Odkrijte, kako so ga preizkusili in ustvarili odlične slike in filme, kakršnih si sploh niso mogli zamisliti.

Oglejte si vse članke

Morda bi vas zanimalo tudi ...

Canon Professional Services

Members get access to CPS Priority Support, both locally and at major events; a priority Fast Track repair service; and — depending on your level of membership — free back-up equipment loans plus return shipping and discounts on maintenance. They can also enjoy exclusive members’ offers.

Join

Learn more

Canon Professional Services