Mini Print app
alt text goes here

Canon

Aplikacija Mini Print

Fotografijam, posnetim z napravo Canon Zoemini ali Canon Zoemini S, dodajte osebni pridih

Prenos za naprave iOS

Prenos za naprave Android

Naj vaši posnetki zaživijo

Z ekskluzivnim dostopom do zabavnih in ustvarjalnih možnosti ter neposrednimi povezavami do vseh vaših posnetkov v družabnih omrežjih je aplikacija Mini Print popoln partner za edinstvene, deljive in osebne natise, ustvarjene v napravah Canon Zoemini in Canon Zoemini S.

Snemajte in ustvarjajte

Nasmehnite se, posnemite in ujemite popoln trenutek z aplikacijo Mini Print ali uporabite svoje fotografije in račune Facebook, Instagram, Google Photo, Dropbox ali iCloud ter posnetke spremenite v ljubke spominčke. Vsaka fotografija velikosti 2 x 3 palce z lepljivo hrbtno stranjo se natisne s tehnologijo ZINK™, in v hipu imate na packe, trganje in vodo odporne posnetke, ki jih lahko takoj delite.

Capture and create

Popolne fotografije

Naredite svoje fotografije bolj osebne z zanimivimi možnostmi preoblikovanja v aplikaciji Mini Print. Poskusite z okvirjem, uporabite filter ali dodajte svoje risbice ali napise, da bo fotografija izvirnejša. Za poseben sebek preskusite učinke kamere v živo in AR ter tako ustvarite in delite natis, ki bo presenečal.

Picture-perfect

Ustvarjalni kolaži

Pokažite svoje ustvarjalne spretnosti in združite svoje priljubljene posnetke v kolaž s pametnim orodjem za kolaže v aplikaciji ali s funkcijo zlaganja ustvarite čudovit plakat iz štirih ali devetih manjših posnetkov.

Creative collections

Pripravite za odlično fotografijo

Za še ustvarjalnejši nadzor iz aplikacije Mini Print za Canon Zoemini S. Za popoln sebek ali zabavno skupinsko fotografijo uporabite nastavitev samosprožilca v aplikaciji in daljinski upravljalnik. S časovnikom nastavite zakasnitev do 3 sekunde in uporabite daljinski upravljalnik, da boste imeli s prijatelji dovolj časa, da zavzamete želeno pozo.

Tailor-made

Združljivost aplikacije Mini Print

Aplikacija je popolnoma združljiva z napravama Canon Zoemini in Canon Zoemini S ter prosto dostopna tako za naprave iOS kot Android.

Mobilna naprava mora biti povezana z napravo Canon Zoemini ali Canon Zoemini S prek tehnologije Bluetooth® ter z aplikacijo Canon Mini Print, ki je brezplačno na voljo v trgovinah App Store in Google Play. Združljiva je z mobilnimi napravami s sistemom iOS 9.0 ali novejšo različico ter z napravami Android s sistemom Android 4.4 ali novejšo različico.

Posnemite, natisnite in se odpravite

Spomine tiskajte z žepnim tiskalnikom, ki je idealen spremljevalec, ko ste na poti