USTVARJALNO TISKANJE

Pokažite svoj slog: Kako si lahko vizualizirate svoja počitniška oblačila

Spletna oblikovalka Bo Brown je znana po svojih osupljivih oblačilih, vendar ji lahko pakiranje kovčka za mestni oddih še vedno predstavlja izziv. Oglejte si, kako ji je fotoaparat Canon Zoemini 2 pomagal pri organizaciji.
Roka, ki drži tri slike, natisnjene na hitrem tiskalniku Canon Zoemini 2, na katerih je ženska, ki nosi različne oprave.

Morda mislite, da je laže spakirati kovček za krajše počitnice, vendar ni vedno tako. Mestni oddih za konec tedna je lahko enako zahteven kot štirinajstdnevni dopust – še toliko bolj, če potujete samo z ročno prtljago. Zaradi omejenega časa in prostora morate biti prepričani, da ste izbrali ustrezna oblačila, da se boste lahko na potovanju počutili tako, kot želite. Ko se počutite odlično, se lahko popolnoma prepustite raziskovanju novega kraja.

"Vaš slog je odraz vaše miselnosti," pravi Bo Brown, modna vplivnica. "Rada se zabavam in se oblačim za nepozabne trenutke." Boina skupnost sledilcev težko pričakuje njene vsakodnevne videoposnetke, njena družbena omrežja pa so bogat vir modrosti o slogu, saj ponujajo trike in nasvete glede vsega od izbire popolne pisarniške garderobe do krajšanja suknjičev in spopadanja z vrečastimi kavbojkami.

Bo rada potuje in pred kratkim je preživela konec tedna v Barceloni, "živahnem mestu z bogato ponudbo". Preveč dela samo oteži pakiranje, vendar je pomembno razmišljati vnaprej. Hitri tiskalnik Canon Zoemini 2 Bo vizualno pomaga pri poenostavljanju izbiranja oblačil. Razkriva nam svoj postopek.

Lotite se raziskave

Ženska z dolgimi temnimi lasmi je v slikoviti mestni ulici naslonjena na kolo.

Pri izbiri obleke sta pomembna praktičnost in slog. "Odločila sem se za udobna oblačila," pravi Bo. © Noah Altink

Ženska z dolgimi temnimi lasmi, sončnimi očali, v rožnatem zgornjem delu in kavbojkah se sprehaja po mestni ulici.

Potovati z malo prtljage ni vedno mogoče. "Včasih vzamem dodatno opravo, če se druge umažejo ali če mi med dopustom niso več všeč," pravi Bo. © Noah Altink

Ne posegajte samo po svojih najljubših oblačilih, ampak premislite, zares premislite o tem, kaj boste počeli na dopustu. "Preden spakiram kovček, premislim o dejavnostih, ki jih bom počela, ter izberem dnevna in večerna oblačila," pravi Bo. Morda niste načrtovali vsakega trenutka svojega mestnega oddiha, vendar vam potovalna destinacija ponuja neko predstavo o tem, kaj boste tam počeli. Se boste sprehajali po muzejih? Se družili v kavarnah? Boste zvečer raziskovali nočno dogajanje? Bo prek videoposnetkov v TikToku pridobi informacije o dogodkih in "takoj vizualizira, kaj določena dejavnost ponuja," pravi.

Izberite kose oblačil

Boina družbena omrežja so arhiv njenih preteklih modnih izbir, zato si jih znova ogleda vsakič, ko premišljuje, kaj obleči. "Vsakič, ko izberem dobro opravo, jo objavim kot navdih za svojo skupnost," pravi. Tudi če niste fotografirali svojih oprav, pomislite na svoje pretekle modne izbire, ki so se dobro obnesle, in si oglejte nasvete svojih priljubljenih modnih vplivnežev. Bo priporoča tudi Pinterest kot odličen vir navdiha in predlaga, da s fotoaparatom Canon Zoemini 2 ustvarite razpoloženjsko tablo dopustniških oprav.

Razmislite o tem, kaj je videti dobro in v čem se dobro počutite. "Ko ustvarim ustrezno opravo, se počutim srečno," pravi Bo. Ko ima Bo v mislih nekaj različnih oprav, jih bo vse položila na posteljo, kjer bodo na eni strani dnevne oprave, na drugi pa večerne. "Na ta način imam jasen pregled nad izbirami. Nato oprave razvrstim, tako da točno vem, katera oprava je primerna za katero priložnost."

Fotografirajte, natisnite in prilagodite

Ženska sedi za mizo na prostem ter drži tiskalnik Canon Zoemini 2 in pravkar natisnjeno fotografijo.

Odločanje o najprimernejši opravi za vsako priložnost lahko traja nekaj časa, ko pa ste zaposleni, kot je Bo, je čas največji izziv. Priročni model Canon Zoemini 2 vam lahko pomaga pri izbiri, zato je postopek hitrejši in zabavnejši. © Noah Altink

Ko je Bo fotografirala nekaj svojih oprav in dodatkov, jih je natisnila s tiskalnikom Canon Zoemini 2, da je lahko pregledala svoje izbire in kombinirala ločene kose. "Primerjala sem, katera oblačila bi se podala k različnim opravam," pravi. "Bodije nosim podnevi in zvečer. Tudi črne hlače so zelo vsestranske, saj jih lahko nosim skoraj ob vsaki priložnosti." Možnost tiskanja neposredno s pametnega telefona je bila za Bo velika prednost. Z aplikacijo Canon Mini Print lahko preprosto dodam besedilo ali povečam fotografije," navdušeno pripoveduje. Tako je lahko slike označevala in si zapisovala misli o tem, kaj bi se lahko dobro ujemalo. Poleg tega je uporabniku prijazna aplikacija Bo omogočila, da je v natisih uporabila svoj slog, zaradi česar so postali osebni.

Dokončajte svoje izbire

Trije modeli Canon Zoemini 2 so med natisnjenimi fotografijami, sončnimi očali, trakovi za lase in plastenko z vodo na barviti preprogi.

Canon Zoemini 2 je na voljo v treh barvah: rožnato zlati, temno modri in biserno beli. Izberite svojo najljubšo.

Odsev osebe je viden v ogledalcu za selfije modrega modela Canon Zoemini S2, ki ga drži v roki.

Če želite postopek še poenostaviti, ima naprava Canon Zoemini S2 fotoaparat z ločljivostjo 8 milijonov slikovnih pik, ki vam omogoča, da fotografijo zajamete in jo takoj natisnete. Ima tudi ogledalce za selfije, ki vam omogoča boljši nadzor nad končnim videzom fotografije. Majhen je in se prilega vašemu žepu tako kot Zoemini 2.

Za svoje potovanje v Barcelono je Bo izbrala tri oprave: za nakupovanje, kosilo in kolesarsko turo. Opravo za nakupovanje, vrečaste hlače s skrajšanim rožnatim puloverjem iz moherja, opisuje kot vsakodnevno elegantno opravo. "Rožnata barva se zelo dobro ujema z modro. Opravo dopolnjujejo osupljiva prevelika sončna očala in elegantna torbica za ravnovesje. To je popolna oprava za nakupovanje, saj je udobna in hkrati elegantna." Oprava za kosilo je v celoti črna, vendar iz tkanin, ki se dopolnjujejo. "Pri popolnoma črni opravi usklajujem različne tkanine in tako ustvarim več dimenzij," pojasnjuje. Oprava za kolesarsko turo vsebuje plasti, ki so nujne zaradi sprememb telesne temperature med kolesarjenjem, saj se lahko ustavite in si nekaj ogledate ter se spet odpravite na pot. "Oprava s kulskimi škornji, vrečastimi kavbojkami in prevelikim suknjičem je priročna, a tudi elegantna."

Modna zapuščina

Ženska sedi za zunanjo mizo in drži več majhnih fotografij. Na mizi je tiskalnik Canon Zoemini 2 in vaza z rožnato vrtnico.

"Resnično sem uživala pri uporabi fotoaparata Canon Zoemini 2," pravi Bo. "Čudovito je, ko lahko z natisi ustvarite razpoloženjsko tablo, vendar je tudi lepo, da zbirate svoje spomine." © Noah Altink

Ženska z dolgimi temnimi lasmi v elegantni črni opravi sedi za zunanjo mizo v kavarni in drži tiskalnik Canon Zoemini 2.

Canon Zoemini 2 lahko natisne fotografije v manj kot minuti. "Fotografije lahko enostavno natisnete v nekaj sekundah," pravi Bo. "Aplikacija Canon Mini Print deluje gladko in samodejno vzpostavi povezavo s pametnim telefonom." © Noah Altink

Fotoaparat Canon Zoemini 2 ni samo odličen pripomoček za lažje pakiranje, temveč je tudi popoln potovalni spremljevalec. Eleganten, žepne velikosti in z življenjsko dobo baterije do 20 fotografij vas lahko spremlja, kamor koli se odpravite na potovanje. Slike za načrtovanje oprav so odlične za osveževanje spomina in vam pomagajo vizualizirati celotne oprave, kar vam bo preprečilo, da spakirate preveč zgornjih kosov oblačil in premalo dopolnjenih možnosti.

Mini natise lahko kot spominke vstavite v navadni album, modni kolažni album ali dnevnik ter jih uporabite pri načrtovanju prihodnjih potovanj ali pa preprosto uživate v spominih na čudovito preživete trenutke.

Avtorica: Rachel Segal Hamilton

Povezani izdelki

Povezani članki