USTVARJALNO TISKANJE

Posnemite, oblikujte, natisnite – začnite ustvarjati z lepilnimi natisi serije Canon Zoemini

Osvobodite svojo ustvarjalnost na poti s hitrim fotoaparatom in žepnim tiskalnikom.
Naprava Canon Zoemini 2 in paket listov za tiskanje nalepk sta na mizi z gradivom za pisanje dnevnikov.

Posnetki, ki so vredni objave, niso le za zbiranje všečkov. Hitri fotoaparat in tiskalnik Canon Zoemini S2 ima vgrajeno ogledalo in lučko obroča, kar vam omogoča, da posnamete popolne fotografije ali preproste selfije. S programom Canon Mini Print1 lahko oblikujete in tiskate koder koli, nato pa delite in z izmenjanimi fotografijami pokažete svoj ustvarjalni slog.

Z mini tiskalnikom fotografij Canon Zoemini 2 lahko prek povezave Bluetooth in aplikacije Canon Mini Print urejate fotografije, ki ste jih posneli s pametnim telefonom, nato pa spomine oživite tako, da jih brezžično natisnete in delite s prijatelji.

Oba hitra tiskalnika uporabljata papir Canon ZINK, ki je brez črnila in zagotavlja izjemno obstojno tiskanje brez madežev.

Trije tiskalniki Canon Zoemini 2 v rožnato zlati, biserno beli in temno modri barvi so na barvitih koščkih zmečkljanega papirja, pri čemer vsak od njih tiska drugačno fotografijo.

Tiskalnik Canon Zoemini 2 je na voljo v treh elegantnih barvah in ima priključek USB-C za hitro polnjenje. Uporabljate ga lahko celo med polnjenjem, kar pomeni, da ne boste nikoli zamudili priložnosti za ustvarjanje spominov na poti.

Vaš novi najboljši prijatelj

Ne glede na to, kateri tiskalnik izberete, imejte žepnega spremljevalca vedno pri sebi. Tanka oblika obeh naprav omogoča, da ju pospravite v torbo ali žep, da ste pripravljeni na vse.

Izbirajte med tremi barvami, ki se bodo prilegale vašemu žepnemu tiskalniku in osebnemu slogu. Ohranite elegantnost z rožnato zlato ali biserno belo ali pa bodite s temno modro barvo v koraku z modo.

Ko izberete popolno dodatno opremo, je čas, da kar najbolje izkoristite svoj novi tiskalnik Canon Zoemini 2 ali Canon Zoemini S2 – oglejte si zamisli in poiščite navdih.

Dva prijatelja s pomočjo ogledala na fotoaparatu Canon Zoemini S2 zajemata selfi.

Vgrajena obročasta svetilka Canon Zoemini S2 poskrbi za popolno osvetlitev selfijev in s krožnimi odboji poudari vaše oči.

1. Posnemite

Z ogledalcem za selfije na fotoaparatu Canon Zoemini S2 bo vsak posnetek popoln. Pozirajte, spremenite mimiko ali v posnetek ujemite še prijatelja, da ustvarite popolno spontano fotografijo. Želite popraviti osvetlitev? Naprava Canon Zoemini S2 ima vgrajen svetlobni obroč, zato bodo vaše oči zažarele in posneli boste lahko selfije, ki jih morate deliti.

Za skupinsko fotografijo celotne družbe si oglejte funkcijo daljinskega zaklopa in samosprožilca v aplikaciji Canon Mini Print z napravo Canon Zoemini S2. V načinu Live View se postavite na svoje mesto, ujemite vzdušje in natisnite rezultate, da jih bodo lahko videli vsi prijatelji.

Zmanjkalo papirja? Brez skrbi. Vse fotografije lahko shranite na kartico Micro SD naprave Canon Zoemini S2 ter si jih oglejte, natisnite in pozneje delite.

Par rok drži telefon, ki prikazuje aplikacijo Canon Mini Print, v kateri uporabnik selfiju dodaja učinke.

Aplikacija Canon Mini Print ima nabor ustvarjalnih orodij, in sicer od kolaža in možnosti okvirjanja do drsnikov za svetlost, kontrast in nasičenost, zato omogoča prilagoditev posnetkov in takojšnje tiskanje prek pametnega telefona.

2. Oblikujte

Z aplikacijo Canon Mini Print v modelih Canon Zoemini 2 in Canon Zoemini S2 dodajte svojim posnetkom poseben pridih. S prilagajanjem svetlosti, kontrasta in nasičenosti lahko izboljšate slike, ne glede na to, ali so to fotografije, ki ste jih posneli s fotoaparatom Canon Zoemini S2, selfiji iz svojih družbenih omrežij ali fotografij psov iz fotoaparata pametnega telefona.

Prav tako preskusite različne okvirje in filtre za čudovito oblikovane natise ali dodajte zabavne elemente obogatene resničnosti, risbice ali čačke, da vas bo prilagojena fotografija resnično nasmejala. Lotite se zabavnega in ustvarjalnega projekta – sestavite kolaž ali razpoloženjsko ploščo vas in vaših najboljših prijateljev ali pa dodajte nekaj svojih najljubših trenutkov na vrvico z lučkami in pričarajte bleščečo umetnino.

Par rok nad popotniškim dnevnikom, ki je poln opomb in slik, drži okroglo nalepko, ki je narejena iz fotografije.

Okrogle nalepke ZINK v velikosti 2 x 3 palcev so popolne za izdelavo slikanice.

3. Shranite

Uživajte v trenutku in nato s takojšnjimi natisi v velikosti 2 x 3 palcev in okroglim lepljivim papirjem ZINK podoživite najboljše trenutke v življenju. Te nalepke brez črnila so odporne na vodo in trganje, brez packanja in visoke kakovosti, zato so popolne za brezžično tiskanje najljubših fotografij iz pametnega telefona in družbenih omrežij z aplikacijo Canon Mini Print in napravo Canon Zoemini 2. Naprava Canon Zoemini S2 je odlična za hitre natise fotografij.

Hitro okrasite ovitek za telefon, pisarniški material ali druge predmete, da ne boste nikoli pozabili na spomine. Posnemite smešne slike hišnih ljubljenčkov in jih nalepite na transportno torbo za pes/mačke, da jo okrasite. Iz pametnega telefona natisnite selfije in skupinske fotografije, s katerimi osvežite stene spalnice, polepšajte ogledalo ali dodate osebnost predmetom.

Naj vaš tiskalnik Canon Zoemini 2 postane vaš najljubši popotniški prijatelj. Posnemite svoje najljubše kraje in znamenitosti ter jih nalepite v živahen spominski dnevnik skupaj z drugimi spominki. Zapišite tudi svoje spomine in opombe, da ustvarite majhno časovno kapsulo, s katero boste lahko podoživljali svoje spomine in jih delili s prijatelji.

Pripravljate rojstnodnevno zabavo? Postavite tablo za spominke in spodbudite goste k fotografiranju in tiskanju. S pametnim telefonom in z napravo Canon Zoemini 2 ali večnamensko napravo Canon Zoemini S2 vzpostavite fotokabino in postajo za tiskanje. Natisnjene spominke nalepite in jih občudujte, nato pa jih slavljenec ali slavljenka po koncu zabave lahko odnese domov.

4. Delite z drugimi

Bi radi nekaj povedali? Posnemite in hitro natisnite ljubke fotografije za prilagojena sporočila, s katerimi se lahko zahvalite ali delite ljubezen. Z napravo Canon Zoemini S2 ali telefonom preprosto posnemite portret, nato pa odprite sliko v aplikaciji Canon Mini Print. Napišite pozorno sporočilo z risbo ali čačko na dnu, natisnite fotografijo in jo delite s poljubno osebo.

Sodeluje lahko tudi kdor koli. Preprosto prosite prijatelje, da vam pošljejo slike iz telefonov, nato odprite aplikacijo Canon Mini Print in iz naprave Canon Zoemini 2 natisnite prilagojene nalepke vseh prijateljev.

Na postelji so razgrnjeni izbrana oblačila in dodatki, Canonovi hitri fotoaparati in tiskalniki ter izbor majhnih fotografij.

Ko pospravljate izvensezonska oblačila, uporabite napravo Canon Zoemini S2, da ustvarite zabavne nalepke, ki prikazujejo vsebino posamezne posode.

5. Označite

Papir za tiskanje ZINK je odporen proti vodi in madežem ter se uporablja pri napravah Canon Zoemini 2 in Canon Zoemini S2, zato je odličen pri razvrščanju domačih stvari z nalepkami. Knjižne police in zbirko vinilnih plošč razporedite po abecednem vrstnem redu ali uredite kuhinjske omarice tako, da vse postavite v označene kozarce. Prav tako lahko razvrstite čevlje, škatlice z nakitom ali izvensezonska oblačila. Da si boste lažje zapomnili, kaj je v škatlah, preprosto fotografirajte vsebino in nalepite posnetke na zunanjo stran. Razvrščeno.

Preoblikujte preproste oznake v edinstvene imenske oznake za božična ali rojstnodnevna darila. Zberite najljubše posnetke svojih prijateljev in jih nalepite na darila kot moderne zanimive nalepke. Ob posebnih priložnostih poiščite smešne posnetke in ljubke selfije ter z njimi izdelajte in okrasite svoje voščilnice ali pa prilepite personalizirane posnetke za popolnoma unikatna vabila.

Z napravo Canon Zoemini 2 lahko ponesete študijsko organizacijo na višjo raven. Nalepke uporabite, da označite učbenike za šolo ali univerzo ali da organizirate opombe za utrjevanje znanja, ki jih lahko preberete pred pomembnim izpitom.

Canon Zoemini 2 na vrhu slikanice je obdan z majhnimi slikami in tiska dve okrogli nalepki s selfijem.

Naredite hitri selfi ter posnemite najljubše oprave in slog, da se boste vedno spominjali, kako dobro se je pričeska skladala z oblačili.

6. Ustvarite pravi videz

Izpopolnite svoj slog z osebno zbirko videzov. Ko ste zadovoljni s svojim videzom, posnemite selfi in ga nalepite na omaro, da si boste zapomnili dober slog. Na ta način lahko načrtujete počitnice in festivalske oprave ter tako boste že vnaprej vedeli, kaj morate spakirati.

Eksperimentirajte tudi z lasmi – preskusite šik dvignjeno frizuro, vintage kodre ali zapleteno kito, posnemite rezultat in shranite idejo za kak drug dan. Svoje posnetke lahko delite tudi s prijatelji, da prejmete pomembno drugo mnenje!

Vidite nekaj, kar vam je všeč? Fotografirajte čudovite čevlje in ustvarite svoj seznam želja, ki bo na voljo vam in vašim prijateljem. Oglejte si ga, ko si boste želeli privoščiti nekaj novega, ali pa z njim namignite svojim najdražjim, kaj si želite za rojstni dan!

Avtorja Claire Price in Peter Wolinski

  1. Omejitev odgovornosti: mobilna naprava mora biti povezana z napravo Canon Zoemini ali Canon Zoemini S prek tehnologije Bluetooth® ter z aplikacijo Canon Mini Print, ki je brezplačno na voljo v trgovinah App Store in Google Play. Združljiva je z mobilnimi napravami s sistemom iOS 9.0 ali novejšo različico ter z napravami Android s sistemom Android 4.4 ali novejšo različico.

Povezani izdelki

Povezani članki