Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

Posnemite, oblikujte, natisnite – začnite ustvarjati z lepilnimi natisi serije Canon Zoemini

Osvobodite svojo ustvarjalnost na poti s hitrim fotoaparatom in žepnim tiskalnikom

Posnetki, ki so vredni objave, niso le za zbiranje všečkov. Z modelom Canon Zoemini, Canon Zoemini S ali Canon Zoemini C lahko zajemate*, oblikujete in tiskate, kjer koli ste, nato pa si svoje ustvarjalne posnetke izmenjate, jih delite in razkazujete.

Vaš novi najboljši prijatelj

Žepnega spremljevalca imejte vedno pri sebi – zaradi tanke zasnove ga lahko spravite v torbo ali žep in pripravljeni boste na vse.

Izbirajte med trendovskimi barvami in uskladite žepni tiskalnik s svojim slogom – ostanite klasični z rožnato zlatim, belim ali črnim modelom Canon Zoemini ali Canon Zoemini S ali pa se odločite za Canon Zoemini C v drzni rumeni Bumble Bee, mentolno zeleni Mint, morsko modri Seaside ali rožnati Bubble Gum barvi.

3 different colours of Canon Zoemini S and Canon Zoemini C on a table.

Ko izberete popolno dodatno opremo, je čas, da kar najbolje izkoristite svoj novi tiskalnik Canon Zoemini – oglejte si zamisli in poiščite navdih.

1. Posnemite

2 young women - one taking a photo with Canon Zoemini S, one taking a selfie in a bathtub filled with colourful balls.

Z ogledalcem za selfije na fotoaparatih Canon Zoemini S in Canon Zoemini C bo vsak posnetek popoln. Pozirajte, spremenite mimiko ali v posnetek ujemite še prijatelja, da ustvarite popolno spontano fotografijo. Želite popraviti osvetlitev? Namestite lučko obroča za Canon Zoemini S in posnemite selfi, ki bo vreden objave.

Za čudovito skupinsko fotografijo s fotoaparatom Canon Zoemini S preskusite funkcijo daljinskega zaklopa v aplikaciji Canon Mini Print. Postavite se na mesto in natisnite rezultate, da si jih bodo lahko ogledali vsi vaši prijatelji.

2. Dodajte malo svežine

A picture of 4 young people jumping in the air with speech bubbles and other AR text added.

Z aplikacijo Canon Mini Print** v modelih Canon Zoemini in Canon Zoemini S dodajte svojim posnetkom poseben pridih. Preskusite različne okvirje in filtre za čudovito oblikovane natise ali dodajte zabavne elemente obogatene resničnosti, risbice ali čačke, da vas bo fotografija resnično nasmejala.

3. Shranite

2 girls sticking printed pictures on a board.

Vaša fotoaparata Canon Zoemini S in Canon Zoemini C v popolni žepni velikosti sta vedno pri roki za snemanje posebnih fotografij. Podoživite trenutek z mini lepilnim posnetkom (2 x 3 palci), ki ga lahko nalepite na torbico, denarnico ali kar v svoj dnevnik.

Naj hitri fotoaparat s tiskalnikom postane vaš najljubši spremljevalec na poti. Posnemite svoje najljubše kraje in znamenitosti ter jih nalepite v spominski zvezek skupaj z drugimi spominki. Zapišite tudi svoje spomine in opombe, da ustvarite majhno časovno kapsulo, s katero boste lahko podoživljali svoje spomine in jih delili s prijatelji.

Pripravljate rojstnodnevno zabavo? Postavite tablo za spominke in spodbudite goste k fotografiranju in tiskanju. Spominke nalepite in jih občudujte, nato pa jih slavljenec ali slavljenka po koncu zabave lahko odnese domov.

4. Oblikujte

Guitar case with a picture of 4 young people stuck to it.

Svojim predmetom dodajte oseben pridih s hitrimi lepilnimi posnetki. Odlepite lepljivo hrbtno stran svojih najljubših selfijev in skupinskih posnetkov ter z njimi okrasite zidove spalnice, polepšajte ogledalo ali polepite svoj prenosnik, torbo in telefon.

Lotite se zabavnega in ustvarjalnega projekta – sestavite kolaž ali razpoloženjsko ploščo vas in vaših najboljših prijateljev ali pa dodajte nekaj svojih najljubših trenutkov na vrvico z lučkami in pričarajte bleščečo umetnino.

5. Označite

Young woman sitting and holding Canon Zoemini S and a girl holding Canon Zoemini C and a colourful doughnut.

Preoblikujte preproste oznake v edinstvene imenske oznake za božična ali rojstnodnevna darila. Zberite najljubše posnetke svojih prijateljev in jih nalepite na darila kot moderne zanimive nalepke. Ob posebnih priložnostih poiščite smešne posnetke in ljubke selfije ter z njimi izdelajte in okrasite svoje voščilnice ali pa prilepite personalizirane posnetke za popolnoma unikatna vabila.

S hitrimi mini posnetki lahko poskrbite tudi za lastno organiziranost. Razvrstite čevlje, škatlice z nakitom ali izvensezonska oblačila. Da si boste lažje zapomnili, kaj je v škatlah, preprosto fotografirajte vsebino in nalepite posnetke na zunanjo stran. Razvrščeno!

6. Povejte s fotografijo

Person holding a smartphone with a picture and another one printing pictures on Canon Zoemini.

Bi radi nekaj povedali? Posnemite in hitro natisnite ljubke fotografije za personalizirana sporočila, s katerimi se lahko zahvalite ali delite ljubezen! Nastavite tiskanje v velikosti 2 x 2 palca in s fotoaparatom Canon Zoemini S ali Canon Zoemini C posnemite portret. Na konec sporočila dodajte še pozorno misel, risbico ali čačko.

7. Ustvarite pravi videz

A girl taking a selfie with Canon Zoemini C in her room.

Izpopolnite svoj slog z osebno zbirko videzov. Ko ste zadovoljni s svojim videzom, posnemite selfi in ga nalepite na omaro, da si boste zapomnili dober slog. Eksperimentirajte tudi z lasmi – preskusite šik dvignjeno frizuro, vintage kodre ali zapleteno kito, posnemite rezultat in shranite idejo za kak drug dan. Svoje posnetke lahko delite tudi s prijatelji, da prejmete pomembno drugo mnenje!

8. Hočem to

Vidite nekaj, kar vam je všeč? Fotografirajte čudovite čevlje in ustvarite svoj seznam želja, ki bo na voljo vam in vašim prijateljem. Oglejte si ga, ko si boste želeli privoščiti nekaj novega, ali pa z njim namignite svojim najdražjim, kaj si želite za rojstni dan!

*Canon Zoemini S in Canon Zoemini C imata vgrajen fotoaparat.

**Omejitev odgovornosti: mobilna naprava mora biti povezana z napravo Canon Zoemini ali Canon Zoemini S prek tehnologije Bluetooth® ter z aplikacijo Canon Mini Print, ki je brezplačno na voljo v trgovinah App Store in Google Play. Združljiva je z mobilnimi napravami s sistemom iOS 9.0 ali novejšo različico ter z napravami Android s sistemom Android 4.4 ali novejšo različico.

Napisala Claire Price

Povezani članki
A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

USTVARJALNE ZAMISLI ZA TISKANJE

Šest neverjetnih stvari, za katere niste vedeli, da jih lahko naredite s tiskalnikom

Prepustite se ustvarjalnosti in za te praznike sami izdelajte božična darila, okraske in igre. Vse predloge lahko prenesete in natisnete brezplačno.

Two people skateboard down a city street at night, lights from buildings reflecting in the wet road surface.

POTOVALNI

11 namigov za fotografiranje oddiha v mestu

Kako lahko najbolje izkoristite svoj fotoaparat med oddihom v mestu? Zajemite občutek in vzdušje urbane džungle z nekaj enostavnimi namigi in triki.

A man squats to photograph a woman standing on one leg, both silhouetted against a sunset.

KAMERA

EOS M50: odkrijte ustvarjalne možnosti

Stopite za objektiv in poglejte, kaj vse zmore brezzrcalni kompaktni fotoaparat Canon EOS M50 4K. Pet izjemnih pionirjev med prvimi odkriva, kaj vse zmore. Boste vi naslednji?

A group of friends pose holding sparklers, facing the camera with their faces illuminated by the sparkler light.

FOTOGRAFIRANJE ZABAV

Bodite pri fotografiranju zabav bolj ustvarjalni.

Želite zajeti navdušenje zabav in praznovanj? Naučite se, kako fotografirati vse te radostne trenutke na ustvarjalne načine.

Povezani izdelki

Povezani člankiGet Inspired je vaš glavni vir koristnih fotografskih namigov, nakupovalnih vodnikov in temeljitih intervjujev – tukaj so vse potrebne informacije, ko iščete najboljši fotoaparat ali najboljši tiskalnik in želite uresničiti svoje ustvarjalne ideje.

Nazaj na vse namige in tehnike