POROČNA FOTOGRAFIJA

Nepozabni trenutki: ustvarite majhne natise, vredne vašega poročnega albuma

Odkrijte, zakaj sta fotoaparat Canon Zoemini S2 in tiskalnik Canon Zoemini popolna dodatna oprema za poročne dneve – tako za vas kot za vaše goste.
Ženske roke, ki lepijo majhne poročne natise v kolažni album, ob njej pa je bel model Canon Zoemini S2.

Najbolj nepozabne fotografije naredijo majhni trenutki veselja na poroki. Smeh, solze in žvenket kozarcev, ko različne generacije praznujejo skupaj – pogosto z najmlajšimi, ki tečejo naokoli z obrazi, prekritimi s torto. Včasih lahko profesionalni fotografi, ki se trudijo, da bi ustvarili popolne posnetke, te manjše utrinke velikega dne zamudijo. Kaj pa, če bi vaši svatje lahko ujeli neopazne trenutke?

S fotoaparatom in tiskalnikom fotografij 2 v 1 Canon Zoemini S2 žepne velikosti lahko preprosto posnamete poročne posnetke in selfije. Tukaj delimo nekaj ustvarjalnih zamisli o tem, kako lahko vi in vaši gostje uporabite fotoaparat in hitri tiskalnik Canon Zoemini za iskanje in izmenjavo dragocenih trenutkov.

Za popolno prebitje ledu

Moški in ženska, ki snemata selfi z rožnatim fotoaparatom Canon Zoemini S2. Fotoaparat je izostren, par pa je zamegljen.

Z vgrajenim ogledalom in svetlobnim obročem je fotoaparat Canon Zoemini S2 idealen za snemanje selfijev, zlasti poročnih selfijev, ko so gostje običajno videti najbolje in so razpoloženi za zabavo.

Poroke običajno vključujejo srečanja z novimi ljudmi, ne glede na to, ali se odvijajo na tropski plaži, v slikovitem, veličastnem domu ali v prostorih za srečanja nad lokalnim barom ali restavracijo. Čeprav lahko načrtujete nekaj iger po slovesnosti, da bi svoje goste spodbudili k spoznavanju, je lahko skupno fotografiranje naraven in poceni način, da gostje prebijejo led.

Hitri fotoaparat na posebni sprejemni mizi, na primer s stolpom s šampanjcem, nekaj zabavnimi rekviziti ali poročno knjigo gostov, lahko ustvari popolne priložnosti za fotografiranje in začetek pogovora.

Popoln kraj za dodajanje mini tiskalnika

Črn model Canon Zoemini S na vrhu knjige gostov na poroki.

Fotoaparat Canon Zoemini S2 je popoln dodatek za poroke. Gostje lahko uprizorijo svoje improvizirane fotografije in si takoj ogledajo rezultate s čudovitim majhnim natisom, da bi bili še bolj posebni, pa lahko celo podpišejo svoje natise ali pustijo kratko sporočilo na robu.

Dva tiskalnika Canon Zoemini na mizi s krožnikom torte in nekaj pijače.

S samo 160 g je tiskalnik Canon Zoemini eleganten in lahek, zato je nevsiljiv dodatek na poročnih mizah za torto, igralnih postajah in še več. In resnično je preprost za uporabo.

Če tiskalnik za fotografije in fotoaparat Canon Zoemini S2 postavite poleg torte ali spominske knjige, lahko goste spodbudite k fotografiranju in tiskanju fotografij. Če pa ima gost od prej že shranjen popoln posnetek v pametnem telefonu, se tiskalnik Canon Zoemini poveže prek povezave Bluetooth in poskrbi za tiskanje namesto vas z aplikacijo Canon Mini Print. Gostje lahko nato svojo izbrano sliko prilepijo poleg ročno napisanega sporočila za spomin ter tako dodajo še en element v knjigo gostov.

Če združite 1,3-palčni papir z vnaprej izrezanimi okroglimi nalepkami Canon ZINK s tiskalnikom Canon Zoemini, lahko z aplikacijo Canon Mini Print iz telefona v trenutku naredite takojšnje lepilne natise. Prijatelji in družina lahko svoje poročne posnetke preprosto posnamejo, natisnejo, odlepijo in prilepijo v knjigo gostov ali album.

Izdelajte fotokabino

Ženska, ki snema selfi z modrim fotoaparatom Canon Zoemini S2.

Če želite izdelati improvizirano fotokabino brez stroškov, lahko uporabite funkcijo ogleda v živo v aplikaciji Canon Mini Print skupaj s fotoaparatom Canon Zoemini S2, da nastavite časovnik, ki vam da čas za sestavljanje popolnega posnetka.

Dve mladi ženski si ogledujeta zbirko barvitih majhnih natisov z dodanim besedilom in risbicami.

Možnosti v aplikaciji Canon Mini Print vključujejo risbice, besedilo, okvirje in celo učinke AR.

Fotokabine so zabaven in neformalen način, da odrasle svate spodbudite, da se sprostijo, odkrijejo svojo norčavo stran in prebudijo otroka v sebi. Odlične so tudi za otroke, še posebej, če je na voljo škatla za preoblačenje, polna smešnih napihljivih izdelkov, izrezkov iz papirja, pretiranih lasulj, ogromnih sončnih očal in norčavih klobukov.

Na voljo so številne možnosti, ko gre za ustvarjanje fotokabin – od fotografiranja na cvetličnem ozadju do ustvarjanja velikanskega izreza okvirja za fotografije, za katerim lahko gostje pozirajo. Fotoaparat Canon Zoemini S2 skupaj z aplikacijo Canon Mini Print omogoča skupinske posnetke s priročnim samosprožilcem in daljinskim zaklopom, s čimer lahko vaši gostje ustvarjajo in tiskajo sentimentalne spominke, ki vas bodo še dolgo spravljali v smeh.

Zberite natise po poročnem dnevu in ustvarite kolaž za uokvirjanje, ki zajame duh vašega praznovanja. Zagotovo bo poskrbel za živahen prikaz v vašem domu in zabaven kontrast z bolj tradicionalnimi poročnimi fotografijami.

Nikoli ne zamudite trenutka

Izbor tiskalnikov Canon Zoemini S2 v modrozeleni, beli in rožnato zlati barvi.

Fotoaparat Canon Zoemini S2 ponuja približno 25 fotografij na polnjenje, na voljo pa je tudi reža za kartico Micro SD, zato lahko posnetke preprosto shranite za poznejše tiskanje, ne da bi kaj zamudili.

Na pogostitvi se na porokah zgodi veliko čarovnije, saj se praznovanje zavleče v zgodnje jutranje ure, gostje postanejo bolj sproščeni in ljudje, za katere bi najmanj pričakovali, lahko pokažejo plesne gibe, ki so jih hranili izključno za takšne dogodke. Pogosto uradni fotograf in snemalec do takrat že odideta, zato so vaši prijatelji in družina tisti, ki lahko ujamejo te spontane trenutke s fotoaparatom.

Zakaj ne bi postavili postaje za selfije blizu plesišča, kjer lahko takoj posnamejo, natisnejo in delijo svoje najljubše slike? Za to je popoln tiskalnik za fotografije Canon Zoemini S2, ki je na voljo v modrozeleni, beli in rožnato zlati barvi, ki ustreza vaši temi.

Če imajo po celovečernem plesu še dovolj energije, lahko gostje celo prilagodijo svoje natise z učinki in okvirji prek aplikacije Canon Mini Print. Če vam zmanjka papirja, fotoaparat shrani slike na kartico Micro SD, da jih lahko natisnete pozneje.

Idealno za vse priložnosti

Natisi Canon Zoemini, obešeni na nizu pravljičnih luči pred oknom.

Fotografski papir Canon ZINK TM je odporen na madeže in vodo, zato je popolna visokokakovostna izbira za uporabo s tiskalnikom Canon Zoemini.

Canon Zoemini S z izborom natisov in značko ob fotoalbumu z napisom Team Bride na sprednji strani.

Od porok in rojstnih dni do spontanih dni s prijatelji – fotoaparat Canon Zoemini S2 in tiskalnik Canon Zoemini sta odlična za vsako priložnost.

Pri iskrenih poročnih fotografijah so na voljo neomejene možnosti, z nastavitvijo lastnega poročnega ključnika pa lahko pozneje brskate po vseh slikah gostov s svojega posebnega dne in natisnete tiste, ki so vam všeč. Če se počutite ustvarjalno, lahko izberete najljubše slike s pametnega telefona in uporabite 2 x 3-palčni fotografski papir Canon ZINK TM s tiskalnikom Canon Zoemini, da natisnete izbrane fotografije in jih celo spremenite v zahvale. Najljubše natise, ki so popolnoma odporni na madeže, vodo in trganje, lahko nalepite na ogledala, ovitke za telefon, prenosne računalnike ali pa v album s slikami in dnevnik.

Canon Zoemini in Canon Zoemini S2 pa nista samo za poroke, ampak sta idealna za vse življenjske dogodke, kot so rojstni dnevi, diplome in verski obredi. Kadar koli ujamete trenutek in ga natisnete, ustvarite spominek, ki ga lahko pripnete ali delite z drugimi – natisnete lahko celo več kopij iste slike, da delite skupinski selfi z vsemi na sliki.

Bodite ustvarjalni z aplikacijo Canon Mini Print

Ženska, ki uporablja aplikacijo Canon Mini Print v pametnem telefonu. Na mizi pred njo sta Canon Zoemini S2 in kolažni album, prekrit z majhnimi poročnimi natisi.

Svatje lahko svoje fotografije oblikujejo na pametnem telefonu s filtri aplikacije Canon Mini Print.

Dve okrogli fotografski nalepki s selfiji.

Ustvarite lahko celo zabavne okrogle nalepke, ki jih lahko delite s prijatelji s papirjem z vnaprej izrezanimi okroglimi nalepkami Canon ZINK.

Ustvarjalni svatje bi morda želeli narediti še več, ko gre za ustvarjanje takojšnjega prikaza fotografij, aplikacija Canon Mini Print pa omogoča številne funkcije, ki jih lahko izkoristijo, vključno z zabavnimi besedilnimi pisavami, zanimivimi okvirji in celo učinki razširjene resničnosti (AR).

Na voljo je tudi funkcija pametnega kolaža, kjer lahko izberete tri, štiri ali devet najljubših slik, nato pa bo aplikacija ponudila več ustvarjalnih načinov prikazovanja. S popolno združljivostjo s Canon Zoemini in Canon Zoemini S2 prek povezave Bluetooth lahko gostje nato posnamejo, uredijo in natisnejo fotografije velikosti 2 x 3 palce za poročni prikaz vseh, ki so vaš dan naredili poseben.


Napisala Lorna Dockerill

Povezani izdelki

 • Tiskalniki za uporabo doma

  Canon Zoemini 2

  Z žepnim baterijskim tiskalnikom Zoemini 2 lahko kadar koli in kjer koli hitro tiskate iz pametnega telefona.
 • Hitri fotoaparati in žepni tiskalniki

  Canon Zoemini S2

  S fotoaparatom s tiskalnikom žepne velikosti, ki vključuje zrcalo, svetlobni obroč, daljinski zaklop in ogled v živo, lahko selfije ponesete na višjo raven.
 • Tiskalniki za uporabo doma

  Zoemini

  Posnemite, prilagodite in natisnite, kjer koli ste, s tem popolnim žepnim pripomočkom za mobilne naprave.

Povezani članki