Easy-PhotoPrint Editor App

APLIKACIJA EASY-PHOTOPRINT EDITOR

S to enostavno brezplačno aplikacijo urejajte fotografije, ustvarjajte kolaže, kartice in izdelujte druga osebna darila.

Brezplačna aplikacija za urejanje fotografij za tiskalnike PIXMA in MAXIFY

S Canonovim programom Easy-PhotoPrint Editor vam omogoča preprosto in izjemno ustvarjalno ter prilagojeno tiskanje najljubših ter ustvarjanje edinstvenih daril. Poleg tega pa je tiskanje tako preprosto, kot tudi zabavno.
 • Intuitivno upravljanje za preprosto tiskanje

  Slike in dokumente izberite neposredno iz naprave ali storitev image.canon, Dropbox, Facebook, Google Drive, Instagram in OneDrive ter jih urejajte, okrasite in natisnite.

 • Veliko predlog, pripravljenih za uporabo

  Izbirajte med številnimi priročnimi predlogami in uporabite brezplačni urejevalnik postavitev za ustvarjanje postavitev fotografij, kartic, kolažev, koledarjev, nalepk za plošče, dokumentov s fotografijami, vizitk, nalepk in plakatov.

 • Uredite in prilagodite slike

  Uredite slike, jih obrežite, spremenite ozadje, dodajte besedilo ali okvir in uporabite ustvarjalne "žige", kot so puščice, oblački za govor, živali, številke in simboli, da ustvarite natanko takšen natis, kot ga želite.

 • Ustvarjanje kolažev

  Zberite svoje najlepše trenutke v edinstveni kolažni album, ki ga boste imeli zase ali ga boste nekomu podarili. Izberite natisljive zasnove za ovijalni papir in jih prilagodite po svojih željah.

 • Poslovni in osebni namen

  Ustvarjajte plakate in jih prilagodite za svoje podjetje. Natisnite fotografije za osebne izkaznice, ustvarite lastne vizitke ali ustvarite koledar in natisnite nalepke za plošče.

Na voljo za iOS in Android

Prenesite aplikacijo Canon Easy-PhotoPrint Editor

Na voljo za operacijski sistem Mac in Windows

Prenesite različico aplikacije Canon Easy-PhotoPrint Editor za namizne računalnike

Združljivost

Modele podprtih tiskalnikov najdete na tem spletnem mestu.

Povezani članki

Morda bi vas zanimalo tudi ...