A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear. different print applications, smartphone, cloth bag, T-shirt, party glasses

USTVARJALNO TISKANJE

Vaš svet tiskanja: prilagodite, ustvarite, navdihnite.

S Canonovim papirjem, programi in tiskalnikom lahko doma ustvarjate na več različnih načinov.

Ko želite uresničiti svoje zamisli, zadostuje že nabor Canonovega papirja za ustvarjalno tiskanje. Visokokakovosten matiran fotografski papir ali obojestranski matiran papir omogoča profesionalno oblikovanje voščilnic, dodatkov za kolažni album ali ustvarjalnih projektov iz programa Creative Park. Svetleč fotografski papir je popoln za tiskanje najljubših slik iz družbenih omrežij, ki jih želite izobesiti na stenah. Večkratno lepilni fotografski papir in magnetni fotografski papir omogočata, da slike lahko prestavite kadar koli želite, medtem ko vam papir za prelikanje za svetle in temne tkanine omogoča, da osvobodite poznavalca mode v sebi.

Tiskalnik preprosto povežete z vsemi fotografijami v pametnem telefonu s programom Canon PRINT, program Easy-PhotoPrint Editor pa je popoln za urejanje fotografij ali ustvarjanje kolažev, voščilnic in drugih izdelkov po meri.

Zato najdite nekaj papirja, si oglejte te zabavne zamisli ter prilagodite in oživite svoje najljubše fotografije.

Ustvarjanje s programom Creative Park

A selection of paper-crafted animals from Canon's Creative Park, including an owl, a squirrel and a hedgehog.
Creative Park je super način, da se zbere vsa družina. Zakaj zunanjosti ne pripeljete noter in ustvarite zbirko ljubkih živalskih prijateljev?

Če iščete navdih, si oglejte čudovito zbirko predlog, ki so na voljo v programu Creative Park, Canonovem brezplačnem viru materialov za ročne izdelke iz papirja za vaš Canonov tiskalnik. Tam najdete nekaj za vsakega. Mogoče boste začeli z ustvarjanjem velikanske 3D-pande, ljubkega majhnega ježka ali kompleta jasnovidnih lutk z Rdečo kapico? Preprosto izberite, kaj želite narediti, prenesite predlogo in preprosta navodila, predlogo natisnite na priporočeno vrsto papirja in pripravljeni boste na večurno zabavo.

Želite večji izziv? Zakaj ne bi poskusili ustvariti miniaturno različico znamenitosti, kot je dvižni most Tower Bridge v Londonu, dinozavra, kot je tiranozaver ali triceratops, ali pa starodobnega kabrioleta Mercedes Benz 500K? Če pa želite svojemu domu dodati malo barve, so na voljo predloge za mobil z metulji, dekorativne girlande in celo izbor rož in vaz, da lahko natisnete in ustvarite papirnat šopek.

Vdahnite življenje v svoj dom

Photos printed on Canon Magnetic Photo Paper MG-101 arranged on the front of a fridge.
Izberite najljubše posnetke in tiskajte na magnetni fotografski papir, da prilagodite kuhinjo z barvitim kolažem na hladilniku.

V tiskalnik naložite magnetni fotografski papir in ustvarite lahko izdelek po meri za hladilnik ter ga lahko enostavno prerazporedite, ko ste pripravljeni na osvežitev. Ali ne bi poživili domače pisarne z magnetno razpoloženjsko ploščo, da se boste lažje osredotočili na svoje ideje? Magnete lahko urejate s Canonovim programom Easy-PhotoPrint Editor, s katerim ustvarite umetnino, ki takoj pritegne pozornost.

Preklopite na večkratno lepilni fotografski papir in na ogledalu ustvarite kolaž svojih najljubših ljudi ali pa na steno dnevne sobe izobesite spomin na zadnjo počitniško pustolovščino. Uporabite lahko tudi večkratno lepilni fotografski papir in tako dodate osebni pridih prenosnikom, zvezkom, omaricam in drugim predmetom. Na večkratno lepilni papir natisnite fotografije otrok, ko dosežejo določeno višino, in jih nalepite na meter za merjenje velikosti programa Creative Park – uživali bodo.

Okrasite telefon

Smartphones decorated with Canon Restickable Photo Paper RP-101.
Z večkratno lepilnim fotografskim papirjem bo dolgočasen ovitek za telefon stvar preteklosti. Pametni telefon lahko enostavno prilagodite po svojem okusu in spremenite njegov videz, kadar koli želite.

Večina nas ima pametni telefon, vendar so lahko precej dolgočasni, zakaj ga torej ne bi poživili in prilagodili? Program Creative Park lahko uporabite kar v pametnem telefonu, da ustvarite prilagojeno vsebino neposredno iz pametne naprave. Dostopate lahko do zbirke vzorcev in nalepk, ki jih lahko prenesete in natisnete na večkratno lepilni fotografski papir. Ko natisnete svojo zasnovo, jo prirežite na pravo velikost in obliko, odlepite hrbtno stran ter jo zgladite na mesto. Želite spremembo? Preprosto jo odlepite in natisnite novo. Lepljiv hrbtni del ne pušča sledi, zato jo lahko kadar koli prestavite in spremenite.

Če želite narediti korak dlje, lahko pametni telefon okrasite z nalepkami, ki ste jih izdelali iz svojih najljubših fotografij? To so lahko vaši najboljši prijatelji, otroci ali ljubljena hišna žival. Ali pa natisnite fotografijo svojega obraza, da bodo lahko vsi videli vaš nasmeh, ko boste uporabljali napravo. Lahko se malce pozabavate in telefon okrasite tako, da bo videti kot nekaj drugega, morda kupček vaših najljubših sladkarij ali rezina melone.

Izstopajte iz množice

A woman wearing a t-shirt decorated with an iron-on transfer of a polar bear (left). A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear (right).
Prilagodite videz s prilagodljivimi listi za prelikanje. Najljubše fotografije ali slike natisnite na majice, torbe ali blazine.

Želite pustiti svoj pečat? Imate športno ekipo ali skupino prijateljev, ki bi jih radi združili? Liste za prelikanje lahko uporabite na različnih vrstah tkanin, vključno z oblekami, torbami, šali in drugimi. Najboljše se obnesejo na naravnih tkaninah, kot sta bombaž in lan. Morda ste dobili odlično zamisel za majico ali pa si želite vzglavnik s sliko psa? Vašo vizijo preprosto natisnite na Canonov papir za prelikanje za tkanine in jo prelikajte na tkanino.

Na voljo sta dve vrsti papirja za prelikanje, in sicer za svetlo tkanino in temno tkanino, zato boste zagotovo dobili želene barve ne glede na to, kaj želite prilagoditi. V programu Creative Park boste našli nabor zasnov za prelikanje, vključno z živalmi, rastlinami in piktogrami.

Delite ljubezen

A woman holding printed sunglasses (left). A printed banner spelling 'Happy Birthday' (right).
Dom okrasite s potiskanimi trakovi ali pa z zabavnimi dodatki.

Ne glede na to, ali praznujete s sostanovalci in družino ali pa delite priložnost v spletu, se lahko vsakdo pridruži v svojih zabavnih oblačilih in dodatkih iz programa Creative Park – poln ročno izdelanih idej za zabavo, Canonov visokokakovosten matiran fotografski papir je popoln za ustvarjanje tematskih dekoracij.

a rope with pegged images with writing on them

Naj zabava poteka tako, da natisnete slike prijateljev in jih obesite na steno. V tiskalnik vstavite 5 x 5-palčni kvadratni fotografski papir Glossy II (ali 3,5 x 3,5 če je združljiv s tiskalnikom) in natisnite svoje najljubše fotografije v velikosti slik v Instagramu. Ti retro natisi so videti odlično povsod, vendar so priljubljeni pri pritrjevanju na vrvico ali trak, da steni ali polici dodajo barvo in ustvarijo zabavno vzdušje.

two greeting cards on the left folded and one open card on the right with a picture of 2 hands making a heart shape

Četudi se ne morete sestati in proslaviti rojstnega dne ali drugega posebnega dne, lahko ljubezen delite tako, da pošljete voščilnico po meri. Canonov 7 x 10-palčni obojestranski matiran papir je opremljen s predhodno narejenimi osrednjimi gubami, s katerimi lahko v priloženih ovojnicah pošljete prilagojene voščilnice. Pokažite najdražjim, koliko vam pomenijo.

Napisala Angela Nicholson

Povezani članki
Printer fun for everyone

USTVARJALNO TISKANJE

Zabaven tiskalnik za vsakogar

Šest načinov, kako lahko s tiskalnikom PIXMA poživite svoj dom, družinske dejavnosti in naprave.

A table filled with paper craft items and a child making them under adult supervision.

TISKANJE IN USTVARJANJE

Odkrijte na stotine brezplačnih in zabavnih ustvarjalnih projektov

Z naborom papirnatih umetnin v storitvi Creative Park, kjer najdete vse od lutkovnih predstav, družabnih iger, učnih pripomočkov do zanimivih labirintov, boste zaposlili in zabavali otroke.

Povezani izdelki

Povezani izdelki

Povezani izdelki

Priporočene aplikacije

Povezani članki

Get Inspired je vaš glavni vir koristnih fotografskih namigov, nakupovalnih vodnikov in temeljitih intervjujev – tukaj so vse potrebne informacije, ko iščete najboljši fotoaparat ali najboljši tiskalnik in želite uresničiti svoje ustvarjalne ideje.

Nazaj na vse namige in tehnike