TISKANJE

Izberite najboljši tiskalnik za uporabo doma, ki ustreza vašim zahtevam

Ne glede na to, ali želite tiskalnik za vso družino, domačo pisarno ali ustvarjanje in tiskanje fotografij, je na voljo Canonov tiskalnik, ki bo ustrezal vašim zahtevam in proračunu.
Ženska gleda kup papirjev, tiskalnik Canon PIXMA in druge pisarniške potrebščine pa so na mizi.

Izbira najboljšega tiskalnika za vaše zahteve je lahko težavna. Nekateri tiskajo le občasno, medtem ko so drugi morda del zaposlene družine, ki se želi zanesti na tiskalnik za vse, od preprostih črno-belih in barvnih dokumentov, domačih nalog in hibridnega dela v domači pisarni do ustvarjanja, hobijev in svetlečih natisov fotografij.

Brezžični tiskalniki so postali nepogrešljivi, saj omogočajo skeniranje in tiskanje prek prenosnih računalnikov, pametnih telefonov in tabličnih računalnikov. Možnost skeniranja in tiskanja neposredno iz oblaka je postala prav tako pomembna, kar je v koraku s porastom hibridnega dela.

Upoštevajte tudi to, da so brizgalni tiskalniki s kartušami lahko cenovno ugodnejši za občasno tiskanje, medtem ko bodo tiskalniki MegaTank s stekleničkami črnila za ponovno polnjenje močno znižali skupne stroške lastništva pri tiskanju večjih količin.

Preberite, da ugotovite, kateri Canonovi tiskalniki so lahko najboljša izbira za vas.

Najboljši tiskalnik za splošno tiskanje doma

Prenosni računalnik in tiskalnik Canon PIXMA stojita na leseni mizi v stanovanju, nad tiskalnikom pa je črna svetilka.

Tiskalnika Canon PIXMA TS7650i in PIXMA TS7750i omogočata naročnino PIXMA print plan1. Ta naročniška storitev prek interneta samodejno spremlja raven črnila v tiskalniku in zagotavlja, da vam bodo nadomestne kartuše dostavljene neposredno na dom, še preden jih zmanjka.

Vsestranski tiskalnik za otroke, učence in splošno družinsko življenje mora biti cenovno ugoden in preprost za uporabo. Tiskalnik serije Canon PIXMA TS3450 je preprost za namestitev in uporabo, saj uporablja samo dve kartuši s črnilom FINE (črnobelo in tribarvno), z možnostjo visokozmogljivih kartuš pa zagotavlja še večjo stroškovno učinkovitost.

Tiskalnik serije PIXMA TS3450 je kompakten in lahek, vendar ima vgrajen skener, ki omogoča skeniranje in kopiranje. Poleg kakovostnih dokumentov lahko tiska tudi fotografije brez obrobe v velikosti 6 x 4 palcev, 5 x 5 palcev in 7 x 5 palcev. Prav tako ima vgrajeno povezavo Wi-Fi, ki omogoča tiskanje iz katerega koli prostora v domu prek računalnika, pametnega telefona ali tabličnega računalnika.

Tiskalnik PIXMA TS7650i ima kompaktno zasnovo, ki je primerna za domače okolje, hkrati pa je poln uporabnih funkcij in prednosti za produktivnost, kar pomeni korak naprej na področju zmogljivosti, vsestranskosti in preprostosti uporabe. Nova generacija kartuš z vgrajenimi tiskalnimi glavami omogoča velike hitrosti tiskanja, in sicer približno 15 slik na minuto za enobarvne in 10 slik na minuto za barvne dokumente. Ima tudi na novo oblikovano črno pigmentno črnilo, zato je prvi Canonov tiskalnik za uporabo doma z enako obstojnostjo črnega besedila kot Canonovi poslovni tiskalniki. Kopiranje z enim dotikom je prav tako hitro, s kodo QR, prikazano na zaslonu na dotik, pa lahko skenirate tudi neposredno v pametni telefon ali tablični računalnik. Tiskalnik PIXMA TS7750i ima še samodejni podajalnik dokumentov za lažje skeniranje ali kopiranje večstranskih dokumentov. Poleg tega lahko s poenostavljenim vmesnikom za preklapljanje preprosto preklapljate med različnimi življenjskimi slogi, študijskimi in delovnimi nalogami.

Oseba dela in sedi za pisalno mizo, na kateri so zaslon, tipkovnica in Canonov tiskalnik. Na steni nad mizo so različni majhni listi papirja, na katerih so zapisane opombe.

Serija Canon PIXMA G2470 vključuje štiri modele, ki poskrbijo za izjemno nizke stroške delovanja, zaradi česar so tudi skupni stroški lastništva zelo nizki. Tukaj prikazana serija Canon PIXMA G3470 se ponaša s skenerjem in povezljivostjo Wi-Fi. Vsi tiskalniki so preprosti za uporabo in vzdrževanje, saj omogočajo veliko hitrost tiskanja dokumentov in visok izkoristek črnilnih vložkov MegaTank z možnostjo ponovnega polnjenja, kar pomeni, da so odlični za vso družino in uporabo v domači pisarni.

Če doma veliko tiskate, je na voljo časovno učinkovita in varčna alternativa kupovanju in menjavi kartuš s črnilom. Canonova serija brizgalnih tiskalnikov MegaTank z možnostjo ponovnega polnjenja ima namesto kartuš črnilne vložke z veliko kapaciteto, v katerih je dovolj črnila za 6.000 črno-belih listov formata A4 ali 7.700 barvnih strani.2

Na začetku so nekoliko dražji od nekaterih tiskalnikov s kartušami, vendar so obratovalni stroški veliko nižji. Ko morate napolniti črnilne vložke, je polnjene hitro, preprosto in brez umazanije. Črnilo se iz stekleničk dovaja s težnostjo brez stiskanja, stekleničke pa imajo posebno obliko nastavkov, ki preprečujejo, da bi v napačen vložek vnesli napačno barvo.

Tiskalniki serije Canon PIXMA G2470 so tudi hitri, saj tiskajo strani s hitrostjo 11 slik na minuto pri enobarvnem tiskanju in 6 slik na minuto pri barvnem tiskanju. Canon PIXMA G1430 je enofunkcijski tiskalnik, tiskalnik Canon PIXMA G2470 ima vgrajen skener, medtem ko ima serija Canon PIXMA G3470 skener in brezžično povezljivostjo. Tiskalnik Canon PIXMA G4470 vključuje tudi samodejni podajalnik dokumentov za 35 listov in možnost neposrednega faksiranja.

Najboljši tiskalnik za domače in majhne pisarne

Tiskalnik Canon MegaTank na leseni mizi v majhni pisarni. V ozadju je prikazanih več ljudi, ki delajo.

Tiskalnik Canon MAXIFY GX4040 je kot nalašč za majhne pisarne in domače pisarne, saj se ponaša s 6,9-centimetrskim zaslonom na dotik, povezljivostjo prek Etherneta in WiFI, samodejnim podajalnikom dokumentov za 35 listov in sistemom za trismerno podajanje listov, zato imate na voljo različne pladnje za različne natise. Možnost samodejnega obojestranskega tiskanja omogoča preprosto obojestransko tiskanje.

Veliko ljudi dela od doma vsaj določeno obdobje in potrebujejo tiskalnik, ki bo bolj osredotočen na poslovanje in bo lahko izvedel več opravil hkrati. Canonova ponudba tiskalnikov MAXIFY, ki je zasnovana za hitro in visokokakovostno tiskanje dokumentov, je popolna in odlična izbira za majhne pisarne. Canonovi tiskalniki serije MAXIFY GX sodijo med modele MegaTank, ki imajo zaradi večjega izkoristka barvnih strani še nižje stroške delovanja.

Tiskalnik Canon MAXIFY GX3040 je pametna, cenovno ugodna izbira. Hiter tiskalnik 3 v 1 je popoln za pisarniške dokumente, saj enobarvno tiska s hitrostjo do 19 slik na minuto in barvno tiska s hitrostjo do 13 slik na minuto. S 3,4-centimetrskim zaslonom LCD in preprostim vmesnikom na pritisk lahko spremljajte napredek opravila tiskanja, izvajate samostojna opravila kopiranja in preverjate stanje tiskalnika. Na sprednji strani ima vhodno kaseto za 250 listov, dodatni podajalnik za 100 listov na zadnji strani in ploski pladenj za debelejše medije. Vključuje tudi samodejno obojestransko tiskanje in povezljivost z omrežjem Wi-Fi.

Tiskalnik Canon MAXIFY GX4040 ima vse to in še več. Dodate lahko 6,9-centimetrski barvni zaslon na dotik in samodejni podajalnik dokumentov za 35 listov, kar omogoča preprosto skeniranje in kopiranje večstranskih dokumentov. Prav tako ima popolnoma samostojne zmogljivosti za faksiranje in poleg omrežja Wi-Fi in pogona USB ima ethernetno povezavo, da preprosto vzpostavi povezavo.

Ženska sedi za prenosnikom na leseni mizi. Poleg nje na delovnem pultu stoji tiskalnik Canon MAXIFY.

Canon MAXIFY GX1040 in MAXIFY GX2040 sta zelo poslovno usmerjena. Tako kot tiskalnika PIXMA TS7650i in PIXMA TS7750i imata vložek za vzdrževanje, ki ga lahko hitro in preprosto zamenja uporabnik. Ko se vložek za vzdrževanje napolni, se izognete stroškom in času nedelovanja, saj tiskalnika ni treba poslati na servis.

Tiskalnik Canon MAXIFY GX1040 je pametna izbira, ko je prostor omejen. Čeprav je ta tiskalnik razmeroma kompakten in lahek, ima veliko funkcij in je zasnovan posebej za izpolnjevanje in preseganje potreb hibridnih delavcev. Prilagodljivemu zaslonu na dotik lahko dodelite zapletena, vendar pogosto ponavljajoča se opravila, kar omogoča nemoteno povezovanje med delom doma in v pisarni. Tiskalnik MAXIFY GX1040 deluje s sprednje strani, zato ga lahko uporabljate v majhnih prostorih in ob steni ali omari. V poslovnem smislu je kakovost tiska zelo visoka in še posebej zanesljiva, saj so štiri pigmentna črnila zasnovana tako, da so odporna proti razmazovanju in omogočajo uporabo svetlejših označevalnikov besedila. Tiskalnik MAXIFY GX2040 je opremljen s samodejnim podajalnikom dokumentov in faksom za skeniranje, kopiranje in faksiranje večstranskih dokumentov.

Če vaše delo zahteva veliko visokokakovostnega tiskanja, je odlična izbira vrhunska naprava, kot sta modela Canon MAXIFY GXIFY GX6040 ali MAXIFY GXIFY GX7040. Oba modela s 6,9-centimetrskimi nagibnimi barvnimi zasloni in samodejnimi podajalniki dokumentov za 50 listov omogočata preprosto tiskanje, skeniranje in fotokopiranje. Tiskalnik MAXIFY GXIFY GX7040 ima tudi dodatni vhodni pladenj, ki mu omogoča skupno vhodno kapaciteto za 600 listov, neposredno možnost za faksiranje in dvostransko skeniranje.

Najboljši tiskalnik za družine in učence

Moški sedi za mizo in dela na prenosnem računalniku. Poleg njega je Canonov tiskalnik z listom papirja na izhodnem pladnju.

Tiskalnik serije Canon PIXMA TR4650 je kot nalašč za zaposlene družine s šoloobveznimi otroki in za študente. Ponuja širok nabor funkcij, kot so skener in samodejni podajalnik dokumentov ter samostojne zmogljivosti za faksiranje in samodejno obojestransko tiskanje.

Če imate v družini šoloobvezne otroke, boste želeli tiskalnik, ki je preprost za uporabo in omogoča tiskanje z rednimi dodelitvami, hkrati pa vam bo na voljo tudi vrsta ustvarjalnih možnosti. Za učence in mlajše otroke ter ostalo družino bo vgrajen skener poenostavil kopiranje dokumentov in umetniških del ter jih po potrebi naložil v mobilne naprave ali oblak.

Cenovno ugodna serija Canon PIXMA TR4650 ima samodejni podajalnik dokumentov za 20 listov, kar poenostavi skeniranje in kopiranje, hkrati pa ima tudi možnost samodejnega obojestranskega tiskanja za obojestransko tiskanje. Združljiv je s kartušami XL z visokim izkoristkom, s katerimi prihranite denar. Popolno za študente, ki morajo tiskati velike količine, kot je na primer tiskanja disertacije.

Za dodatno znižanje stroškov delovanja vam serija Canon PIXMA G3460 in Canon PIXMA G2470 nudita prednosti Canonovega sistema črnilnih vložkov z možnostjo ponovnega polnjenja MegaTank, vključno z dolgo življenjsko dobo črnila, ki omogoča učinkovito tiskanje in manj prekinitev.

Najboljši tiskalnik za tiskanje fotografij

Slika od zgoraj navzdol Canonovega tiskalnika in fotoaparata, ki ju obkrožajo natisi barvite pokrajine in potovanj ter portreti.

Tiskalnik MegaTank s črnilnimi vložki z možnostjo ponovnega polnjenja iz serije Canon PIXMA G640 je odličen za tiskanje velikih naklad fotografij v velikosti strani pa vse do natisov fotografij brez obrobe velikosti A4. Šest črnil na osnovi barvil vključuje cijan, magenta, rumena in črna ter rdeča in siva črnila za širši barvni razpon, hkrati pa omogoča vrhunsko tiskanje črno-belih fotografij.

Canonov tiskalnik in zaslon na leseni mizi. Zgoraj na steni je 11 barvitih uokvirjenih natisnjenih fotografij, ki prikazujejo hrano.

Tiskalnik Canon PIXMA PRO-200 z neprekosljivo kakovostjo fotografij na svetlečem in sijajnem fotografskem papirju predstavlja sanje vsakega fotografa. Vsebuje osem različnih črnil na osnovi barvil za resnično izjemno reprodukcijo barv in odličen tonski razpon ter za tiskanje dramatičnih črno-belih fotografij.

Če študirate fotografijo ali ste fotografski navdušenec, ni nič boljšega kot to, da vidite natisnjene fotografije in ne samo na zaslonu. S tiskanjem fotografij boste ohranili posebne priložnosti in spomine v fizični obliki, poleg tega pa boste lahko obdarili tudi prijatelje in ljubljene. Četudi želite fotografije natisniti le občasno, vam tiskalnik, ki lahko ustvari svetleče natise fotografij, zagotavlja več takojšnjih rezultatov kot naročanje tiskanja prek spleta, poleg tega pa omogoča tudi več ustvarjalnega nadzora nad postopkom.

Medtem ko je prednost modela MegaTank močno zniževanje skupnih stroškov tiskanja fotografij, tiskalnik 3 v 1 Canon PIXMA G640 uporablja razširjen razpon šestih črnil na osnovi barvil, kar zagotavlja izboljšan barvni in tonski razpon. Komplet črnil zadostuje za do 3.800 barvnih natisov fotografij v velikost 6 x 4 palcev profesionalne kakovosti in fotografije brez obrobe v velikosti do A4. Pri tiskanju dokumentov komplet črnila zagotavlja za 3.700 črno-belih ali 8.000 barvnih strani v velikosti A4.3

Če želite natisniti fotografije večjega formata, lahko z osmimi črnili na osnovi barvil tiskalnika Canon PIXMA PRO-200, ki zagotavlja neprekosljivo kakovost na svetlečem in sijajnem fotografskem papirju, ustvarite natise velikosti A3+ (33 x 43 cm) brez obrobe. Te uporabite za prikazovanje in prodajo natisov na sejmih in galerijah. Za matiran fotografski papir in umetniške medije je Canon imagePROGRAF PRO-300 vodilni profesionalni tiskalnik fotografij velikosti A3+ v svojem razredu, ki uporablja 10 pigmentnih črnil za vrhunsko intenzivnost in natančnost barv. Oba tiskalnika za fotografije lahko ustvarita tudi transparente in panoramske natise, dolge do 99 cm.

Najboljši tiskalnik za umetnost in ustvarjanje

Tiskalnik na pisalni mizi tiska čudovito oblikovan natis metulja, roke pa so pripravljene, da ga bodo dvignile s pladnja. Poleg je več paketov papirja za tiskanje in barvitih izrezkov v obliki metuljev.

S serijo Canon PIXMA TS5350a lahko izkoristite vse prednosti magnetnega papirja in dvostranskega matiranega fotografskega papirja. To je zmogljiv tiskalnik za ustvarjalne projekte, ki daje popolno svobodo ustvarjalcem vseh starosti.

S Canonovim tiskalnikom se bodo uporabniki vseh starosti zabavali ob ustvarjanju različnih umetnin, in sicer od otroških projektov do voščilnic po meri, vabil za zabave, zahval in drugo. V Canonovi aplikaciji Creative Park boste našli brezplačne pobarvanke, labirinte in druge natisljive dejavnosti v razdelku za otroke.

Seriji Canon PIXMA TS5350a in Canon PIXMA TS7450 sta popolni za umetniške projekte, ki imata tudi možnosti tiskanja na različne medije, in sicer od magnetnega papirja do obojestranskega matiranega fotografskega papirja. Enako velja za tiskalnika PIXMA TS7650i in PIXMA TS7750i, ki združujeta pigmentno črno črnilo, odporno na packe, in tri cijan, magenta in rumena črnila na osnovi barvil.

Tiskalnik Canon PIXMA G640 s šestimi črnili na osnovi barvil in sistemom črnilnih vložkov z možnostjo ponovnega polnjenja MegaTank je primeren za umetniške izdelkev in za natise fotografij vrhunske kakovosti, zaradi česar je popolna izbira.

V Canonovi ponudbi brizgalnih tiskalnikov je nekaj za vsakogar. Ne glede na to, ali ste dejansko mladi ali mladi po srcu, študent, predani starš ali zaposleni, boste našli Canonov tiskalnik, ki je pravi za vaše zahteve.

Če želite več informacij o tem, kateri tiskalnik ustreza vašim zahtevam, uporabite pripomoček za izbiro tiskalnika Canon.


Napisala Matthew Richards in Alex Summersby

 1. Program PIXMA Print Plan je na voljo samo prebivalcem Avstrije, Belgije, Danske, Finske in Francije, Nemčije, Italije, Norveške, Nizozemske, Španije, Švedske, Švice, Republike Irske in Združenega kraljestva.
 2. Izkoristek strani je ocenjena vrednost glede na Canonovo posamezno metodo preizkusa, ki temelji na grafikonu ISO/IEC 29103 in simulaciji neprekinjenega tiskanja z zamenjavo po začetni nastavitvi.
 3. Izkoristek strani je ocenjena vrednost glede na Canonovo posamezno metodo preizkusa, ki temelji na grafikonu ISO/IEC 24712 in simulaciji neprekinjenega tiskanja z zamenjavo po začetni nastavitvi.

Povezani izdelki

 • Tiskalniki za uporabo doma

  PIXMA TS7650i

  Hiter in visokokakovosten tiskalnik, ki se zaradi svoje kompaktne zasnove in enostavne uporabe popolno poda v vaš dom.
 • PIXMA TS7750i

  Tiskalniki za uporabo doma

  PIXMA TS7750i

  Hiter in visokokakovosten tiskalnik, ki se zaradi svoje kompaktne zasnove in enostavne uporabe popolno poda v vaš dom.
 • Tiskalniki za majhne pisarne

  MAXIFY GX1040

  S tem hitrim, kompaktnim, uporabniku prijaznim in varčnim tiskalnikom "3 v 1" s črnilnimi vložki z možnostjo ponovnega polnjenja boste učinkoviti tudi doma.
 • Tiskalniki za majhne pisarne

  MAXIFY GX2040

  S tem hitrim, kompaktnim in varčnim tiskalnikom "4 v 1" s samodejnim podajalnikom dokumentov za 35 listov boste učinkoviti tudi doma.
 • Tiskalniki za uporabo doma

  PIXMA G640

  Prvi večnamenski tiskalnik serije PIXMA G z vložki s črnilom na osnovi šestih barvil z možnostjo ponovnega polnjenja PIXMA G640 združuje tiskanje neprimerljive vrhunske kakovosti z zmožnostjo tiskanja visokih naklad z izjemno nizkimi stroški.
 • Canon PIXMA G3470

  Tiskalniki MegaTank

  Serija PIXMA G3470

  S tem hitrim tiskalnikom s povezavo Wi-Fi s črnilom za ponovno polnjenje tiskajte, kopirajte in skenirajte doma
 • PIXMA TR4650 Series

  Brizgalni tiskalniki

  Serija PIXMA TR4650

  Tiskajte, kopirajte, skenirajte in faksirajte – s to kompaktno večnamensko napravo, ki je preprosta za uporabo in je namenjena vsem, ki delajo doma.
 • Tiskalniki MegaTank

  MAXIFY GX3040

  Tiskalnik 3 v 1 za majhna podjetja, ki omogoča velike prihranke

Povezani članki

 • TISKANJE

  Najboljši tiskalniki za študente

  Vsak študent potrebuje tiskalnik – odkrijte najboljše cenovno dostopne možnosti, ki ustrezajo vašim zahtevam.

 • NASVETI ZA TISKANJE

  Najboljši tiskalnik za domače pisarne

  S tiskalnikoma Canon PIXMA in MAXIFY lahko tudi od doma delate brez težav.

 • TISKANJE

  Najboljši Canonovi tiskalniki za fotografije

  Poiščite najboljši tiskalnik, ki ustreza vašim ustvarjalnim potrebam, ne glede na to, ali želite fotografije prikazati v okvirju, kolažnem albumu ali na nalepki.

 • NASVETI ZA TISKANJE

  Pogosta vprašanja o tiskalniku, črnilu in papirju

  Canonov strokovnjak Suhaib Hussain odgovarja na pogosta vprašanja o tehnologiji tiskalnikov, o črnilih in papirju.