Poslovni brizgalni tiskalniki MAXIFY

Poslovni tiskalniki MAXIFY zagotavljajo profesionalno kakovost, barvno tiskanje in visoko produktivnost za majhne in domače pisarne.  Od preprostih tiskalnikov do večnamenskih naprav s funkcijami kopiranja, skeniranja in faksiranja – družina tiskalnikov MAXIFY prinaša visoko učinkovitost ter številne možnosti povezav, vključno z možnostjo tiskanja iz mobilnih naprav in storitev v oblaku.

Tiskalniki za domače pisarne

Tiskalniki za majhne pisarne

Brezžični tiskalniki

Povezava Wi-Fi v celotni družini tiskalnikov omogoča brezhibno skupno rabo funkcij brezžičnega poslovnega tiskalnika MAXIFY in tiskanje kjer koli v pisarni. S Canonovim brezplačnim programom ali protokolom Apple AirPrint™ je tiskanje iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov preprosto.

Tiskalniki za delo v oblaku

Poslovni tiskalniki MAXIFY za tiskanje iz oblaka vam omogočajo tiskanje iz spletnih storitev v oblaku kar na zaslonu tiskalnika. Prav tako lahko prek interneta kjer koli tiskate z mobilnimi napravami.

Kakovostno črnilo, primerno za poslovno dejavnost

Odporna in izjemno gosta dvojna črnila omogočajo ostre natise besedila in živahne barve. Pigmentna črnila MAXIFY so izjemno odporna. So tudi odporna na označevalce in drgnjenje ter so tako popolna izbira za visokokakovostne poslovne dokumente.

Izjemno hitro tiskanje

Nikoli več ne boste čakali, da se dokumenti natisnejo.  Hitrost tiskanja dokumentov v črno-belem in barvnem načinu, skupaj s hitrim prvim natisom, skrajša čas od pritiska gumba za tiskanje do konca tiskanja.

MAXIFY-Productive-Software

Učinkovita programska oprema

Canonova programska oprema Quick Toolbox vam omogoča preprost oddaljen dostop do vseh nastavitev tiskalnika na enem mestu. Zaženete lahko pripomoček za skeniranje za večnamensko poslovno napravo in pripravite omrežno mapo za skeniranje dokumentov. Z oddaljenim uporabniškim vmesnikom, dostopnim iz programa Quick Toolbox, lahko preverite stanje tiskalnika, nastavite storitve v oblaku in preverite evidenco o uporabi.

Prihranite denar za črnila in papir

Z visokozmogljivimi črnilnimi vložki XL lahko tiskate barvne dokumente z nizkimi stroški na stran. Paket štiribarvnih kartuš vsebuje vsa nadomestna črnila za še bolj stroškovno učinkovito tiskanje. Samodejno obojestransko tiskanje zmanjša količino porabljenega papirja in ustvari dvostranske dokumente profesionalnega videza.

MAXIFY-Save-money-on-ink-and-paper
MAXIFY-ink-finder

Iščete črnila?

Z našim iskalnikom potrebščin lahko poiščete pravi črnilni vložek ali paket kartuš za vaš poslovni tiskalnik MAXIFY.

Podpora in prenosi za tiskalnike MAXIFY

Prenesite gonilnike, programsko opremo, vdelano programsko opremo in priročnike ter pridobite dostop do spletnih virov za tehnično podporo in odpravljanje težav z brizgalnimi poslovnimi tiskalniki MAXIFY.

Ali potrebujete pomoč pri iskanju tiskalnika?

Poiščite najboljši tiskalnik za vaš dom in pisarno z našim pripomočkom za izbiro tiskalnika. Primerjajte naše namizne večnamenske naprave ter laserske in brizgalne tiskalnike fotografij.

AirPrint je blagovna znamka družbe Apple Inc.