Canon MAXIFY MB5450 Series

Popolna rešitev za majhne pisarne

Kakovostni, zanesljivi in zmogljivi tiskalniki MAXIFY serije MB5450 zagotavljajo učinkovito tiskanje v majhnih pisarnah, zato so idealna izbira za vas. Visokokakovostna, na označevalce odporna črnila, brezžična in ethernetna povezava ter obojestransko skeniranje z enim prehodom omogočajo tiskanje večjih količin dokumentov hitreje kot kadar koli prej.

Oglejte si funkcije tiskalnika MAXIFY serije MB5450 pri delu

Hitro tiskanje in skeniranje

Canon MB5450-quick first print

Hitro tiskanje in skeniranje

Tehnologija hitrega prvega natisa omogoča zelo hiter čas prvega natisa (FPOT), približno 6 sekund pri črno-belem tiskanju. Mogoče je tudi hitro skeniranje obeh strani dokumenta s samodejnim podajalnikom dokumentov (ADF) za obojestransko skeniranje z enim prehodom.

Ogled videoposnetka

Povezljivost

Printer Series connectivity

Povezljivost

Program Canon PRINT za sisteme iOS in Android omogoča tiskanje in skeniranje prek brezžičnega omrežja. Program MAXIFY Cloud Link pa omogoča tiskanje iz in skeniranje v priljubljene storitve v oblaku, ki vključujejo Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive in Concur.

Ogled videoposnetka

Izboljšana produktivnost

Printers productivity

Izboljšana produktivnost

Tiskalniki Somers 2 Mk II s kapaciteto 500 listov in možnostjo rezervacije opravila podpirajo več uporabnikov v pisarnah z veliko dela.

Ogled videoposnetka

Varčen

MB5450 Series economical printing

Varčen

Nizka poraba energije, nizki stroški na stran, visok izkoristek črnila, (tiskanje 2500 črno-belih in 1500 barvnih strani) in paketi z več črnili zagotavljajo, da vaše poslovanje ostaja čim bolj varčno.

Ogled videoposnetka

Oddaljeno upravljanje

Series remote management

Oddaljeno upravljanje

Možnosti oddaljenega upravljanja omogočajo enostavno izvajanje funkcij nadzora vzdrževanja, kot so opozorila o ravni črnila, za nemoteno delovanje in poslovanje podjetja.

Ogled videoposnetka
Dual resistant high density ink

Visokokakovostni natis – vedno

Odporno in izjemno gosto dvojno črnilo je bilo posebej razvito za poslovno tiskanje. To visokokakovostno črnilo omogoča žive barve, intenzivne črne odtenke in ostro besedilo povsem brez madežev.

Enostaven za uporabo, enostavna produktivnost

Velik 8,8 cm barvni zaslon na dotik zagotavlja enostaven dostop do vseh funkcij tiskalnikov MAXIFY serije MB5450. Poleg visokozmogljivega podajalnika papirja za 500 listov, samodejnega podajalnika dokumentov za 50 listov in obojestranskega tiskanja tiskalnik MAXIFY serije MB5450 podpira tudi različne velikosti in vrste papirja – od navadnega papirja velikosti A4 do nalepk, ovojnic, fotografskega papirja in celo obojestranskega kopiranja osebnih izkaznic – kar poenostavlja običajna opravila tiskanja v pisarni.

Nizki stroški delovanja

Tiskalniki MAXIFY serije MB5450 dosegajo vrhunsko kakovost tiskanja, ki pa ne stane celo premoženje. Nizka poraba energije in visok izkoristek črnila, ki zagotavlja tiskanje 2500 črno-belih in 1500 barvnih strani, zdaj omogočata manj pogosto menjavanje kartuš.

Canon xl ink

Preprosto upravljanje in vzdrževanje

Simple network management protocol

Preprost protokol za upravljanje omrežja (Simple Network Management Protocol – SNMP) omogoča integracijo tiskalnika na delovnem mestu, zato je odličen za uporabo v pisarniškem okolju, kjer je veliko dela. Tiskalnik MAXIFY serije MB5450 to omogoča z zagotavljanjem možnosti za spremljanje evidence uporabe, ravni črnila, stanja napak in števil strani vseh tiskalnikov v vašem omrežju. Poleg tega ponuja tudi možnost filtriranja po IP-naslovih, s čimer omejuje dostop do tiskanja in zagotavlja varno funkcijo skeniranja v e-pošto.

Tehnični podatki

Prvi črno-beli natis v 6 sekundah

Skeniranje obeh strani dokumenta

Samodejno kopiranje več strani

Uporabljajte brezžično in delite

Produktivno podajanje papirja

Uporabniku prijazen 3,5-palčni (8,8 cm) zaslon na dotik

Prenos dokumentov v storitve v oblaku

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

Modeli v tej seriji*

MAXIFY MB5450
MAXIFY MB5455
*Nekateri modeli so na voljo samo v izbranih prodajalnah.

Dodatna oprema

Morda vam bo všeč tudi ...