MAXIFY GX3040

Tiskalniki MegaTank

Canon MAXIFY GX3040

S tiskalnikom MAXIFY GX, opremljenim z napravo 3 v 1 MegaTank, ki omogoča polnjenje in je preprosta za uporabo, lahko tiskate velike količine visokokakovostnih poslovnih dokumentov, hkrati pa veliko prihranite pri stroških na stran1 in skupnih stroških lastništva2.

Vrhunska produktivnost, najboljši stroški na stran in skupni stroški lastništva v razredu3

Strošek na stran (CPP) je znesek, potreben za tiskanje ene strani. Določi se tako, da se strošek črnila deli z izkoristkom strani.

Skupni stroški lastništva (TCO) so izračun, koliko bi vas stal tiskalnik na podlagi začetnih stroškov nakupa strojne opreme in stroškov črnila v določenem obdobju.

MAXIFY GX3040

Zmogljiv in visokokakovosten poslovni tiskalnik MegaTank z izjemno nizkimi stroški delovanja.
MAXIFY

Primerjajte funkcije

Izberite najboljši tiskalnik za domačo pisarno, ki ustreza vašim zahtevam.

Funkcije

Tiskanje, kopiranje in skeniranje s povezavo Wi-Fi in oblakom

Tiskanje, kopiranje, skeniranje in faksiranje s samodejnim podajalnikom dokumentov, povezavo Wi-Fi/eternetno povezavo in oblakom

Tehnologija tiskanja

Tiskalnik s črnilnimi vložki z možnostjo ponovnega polnjenja

Tiskalnik s črnilnimi vložki z možnostjo ponovnega polnjenja

Izkoristek strani (barvno tiskanje dokumentov velikosti A4)

Črno: 6.000 strani4 (9.000 strani v varčnem načinu)5

Barvno: 14.000 strani4 (21.000 strani v varčnem načinu)5

Črno: 6.000 strani4 (9.000 strani v varčnem načinu)5

Barvno: 14.000 strani4 (21.000 strani v varčnem načinu)5

Zaslon

1,35-palčni/3,4-centimetrski zaslon LCD, črno-bel

2,7-palčni/6,7-centimetrski zaslon na dotik, barvni

Velike hitrosti tiskanja6

Črno 18 slik na minuto
Barvno 13 slik na minuto

Črno 18 slik na minuto
Barvno 13 slik na minuto

Čas prvega natisa (FPOT) Č/B

Pribl. 8 sekund

Pribl. 8 sekund

SPD (samodejni podajalnik dokumentov)

Ni na voljo

Samodejni podajalnik dokumentov za 35 listov

Možnost uporabe različnih medijev

Navaden papir, Red Label Superior, Canonov pisarniški barvni papir Oce, fotografski papir Pro Luster, svetleči fotografski papir Plus II, matirani fotografski papir, svetleči fotografski papir, papir za visoko ločljivost, ovojnice, posvetleči fotografski papir Plus, večkratno lepilni fotografski papir, magnetni fotografski papir, listi za prelikanje za tkanine svetle barve, 1200-milimetrski plakati

Navaden papir, Red Label Superior, Canonov pisarniški barvni papir Oce, fotografski papir Pro Luster, svetleči fotografski papir Plus II, matirani fotografski papir, svetleči fotografski papir, papir za visoko ločljivost, ovojnice, posvetleči fotografski papir Plus, večkratno lepilni fotografski papir, magnetni fotografski papir, listi za prelikanje za tkanine svetle barve, 1200-milimetrski plakati

Popolna povezljivost

USB
Wi-Fi (2,4 GHz)

USB
Wi-Fi (2,4 GHz)
Ethernet

Skeniranje

Skeniranje v e-pošto

Skeniranje v e-pošto
Skeniranje v mapo

Kapaciteta navadnega papirja

Zadnji pladenj: 100 listov
Kaseta: 250 listov

Zadnji pladenj: 100 listov
Kaseta: 250 listov

Mere

Pribl. 399 x 417 x 216 mm

Pribl. 399 x 417 x 251 mm

Kartuša za vzdrževanje

Da – lahko zamenja uporabnik

Da – lahko zamenja uporabnik

Velike prednosti za vaše podjetje

Ti izjemno učinkoviti tiskalniki MAXIFY GX so zasnovani za uspešno delovanje na zahtevnih delovnih mestih.

Ključne prednosti

Združljive aplikacije in programska oprema

Tiskajte dokumente, fotografije in drugo neposredno iz pametne naprave z brezplačnim programom Canon PRINT ali pa hitro oblikujte in natisnite čudovite plakate in letake s programom PosterArtist. Uporabite storitev PIXMA Cloud Link za pošiljanje skeniranih datotek v priljubljene storitve v oblaku ali tiskanje iz njih, vključno s storitvami Dropbox, Google Drive in OneDrive.

Program Canon Easy-PhotoPrint Editor spremeni vaše najljubše fotografije (iz naprave ali shrambe v oblaku) v elegantna in prilagojena darila, kot so kartice in koledarji.

Preprost program Easy-Layout Editor omogoča, da pred tiskanjem poljubno razporedite postavitev različnih dokumentov. Popolno za tiskanje slik, plakatov, spletnih strani in drugo.
VEČ INFORMACIJ

Poiščite navdih, naročite se zdaj

Ne zamudite najnovejših ponudb družbe Canon, najboljših namigov in priročnih vadnic ter novic in vabil na lokalne dogodke.
MAXIFY GX3040

Kaj dobite v škatli?

Vse, kar potrebujete za začetek visokoučinkovitega poslovnega tiskanja – samo dodajte papir.

 • Brizgalni tiskalnik MAXIFY GX3040 z možnostjo ponovnega polnjenja MegaTank

 • 4 stekleničke črnila z visokim izkoristkom (1x črna in 1x C/M/Y)

 • Napajalni kabel

 • Priročniki in drugi dokumenti

 • Namestitveni CD-ROM (CD le za Windows)

Delajte usklajeno

Uporaba Canonovega tiskalnika skupaj s Canonovimi črnili in papirjem omogoča neverjetno kakovostne rezultate tiskanja.

 • GI-46 BK

  GI-46 BK

  Visoko zmogljivo črno pigmentno črnilo za visoko kakovostne poslovne dokumente.
 • GI-46 C

  GI-46 C

  Visoko zmogljivo cijan pigmentno črnilo za visoko kakovostne poslovne dokumente.
 • GI-46 M

  GI-46 M

  Visoko zmogljivo magenta pigmentno črnilo za visoko kakovostne poslovne dokumente.
 • GI-46 Y

  GI-46 Y

  Visoko zmogljivo rumeno pigmentno črnilo za visoko kakovostne poslovne dokumente.
 • mc-g03

  Črnilo

  Maintenance cartridge: MC-G03

  Kartuša za vzdrževanje, ki jo lahko uporabnik zamenja sam, za skrajšanje izpadov delovanja.
 • Iščete nekaj podobnega?

  Raziščite nekaj od teh izdelkov iz naših družin PIXMA in MAXIFY.

  Morda bi vas zanimale tudi

 • MAXIFY GX3040

  Črnila, tonerji in papir

  Celotna ponudba Canonovih črnil, tonerjev in papirja za vaš tiskalnik.

 • MAXIFY GX3040

  Originalen potrošni material

  Originalni Canonov potrošni material deluje v popolnem sožitju z vašim Canonovim tiskalnikom.

 • MAXIFY GX3040

  Poslovni tiskalniki

  Preprosto tiskajte, kopirajte, skenirajte in faksirajte z našim širokim potrfeljem tiskalnikov.

  1. Strošek na stran (CPP) je znesek, potreben za tiskanje ene strani. Določi se tako, da se strošek črnila deli z izkoristkom strani.
  2. Skupni stroški lastništva (TCO) so izračun, koliko bi vas stal tiskalnik na podlagi začetnih stroškov nakupa strojne opreme in stroškov črnila v določenem obdobju.
  3. Omejitev odgovornosti: skupni stroški lastništva (TCO) temeljijo na začetnih stroških nakupa strojne opreme in stroških črnila ali tonerja v določenem obdobju (glejte spodaj pogoje). Upoštevajte, da lahko dodatni spremenljivi stroški vplivajo na skupne stroške lastništva, ki med drugim zajemajo drug potrošni material, črnila in tonerje, črnila in tonerje z visokim izkoristkom, servisiranje, porabo energije in nadomestne dele.

   Navedeni odstotki prihrankov stroškov predstavljajo oceno skupnih prihrankov stroškov pri določeni količini tiskanja 1000 strani na mesec (50 % pri barvnem in 50 % pri črno-belem tiskanju) v obdobju 60 mesecev (5 let).

   Skupni stroški lastništva (TCO) temeljijo na naslednjem izračunu: [povprečni barvni CPP x količina barvnih natisov – strani paketa črnil/tonerjev] + [povprečni črno-beli CPP x količina črno-belih natisov – strani paketa črnil/tonerjev] + [stroški strojne opreme] + [stroški kartuše za vzdrževanje samo za modele MAXIFY GX].

   Modeli primerjave v skupnih stroških lastništva (TCO) vključujejo primerljive konkurenčne modele podjetja Epson. Prodajna cena tiskalnikov v EUR (€) in cena potrošnega materiala sta bili 12. septembra 2022 objavljeni na uradnem spletnem mestu proizvajalca (https://www.epson.de/).

   Upoštevana sta bila strojna oprema in potrošni material serij tiskalnikov Canon MAXIFY GX7000, GX6000, GX5000, GX4000 in GX3000 izključno za namen tega izračuna TCO z uporabo priporočene maloprodajne cene (RRP), ki vključuje DDV.

   Čeprav je DDV vključen, upoštevajte, da v izračun cen niso vključeni stroški dostave. Zaradi razmer na trgu se lahko cene spremenijo.

   Stroški tiskanja temeljijo na uporabi privzetih nastavitev, ki se uporabljajo v Canonovih tiskalnikih in tiskalnikih njegovih tekmecev. To je v skladu s preskusnimi pogoji, uporabljenimi v preskusu izkoristka po standardih ISO/IEC za ustrezno kategorijo.

   Cena na stran je bila izračunana na podlagi prodajne cene potrošnega materiala, navedene na spletnih mestih proizvajalca, deljene z izkoristkom, ki ga je objavil proizvajalec in uradno razkril v javno dostopnih informacijah. Cena na stran temelji na simulaciji tiskanja testnih vzorcev v skladu z ISO/IEC24712 za brizgalne tiskalnike.

   Vse specifikacije proizvajalcev in podatki o zmogljivosti so pridobljeni iz javno dostopnih informacij, ki med drugim vključujejo brošure in spletna mesta proizvajalca. Izkoristki črnil, ki veljajo za Canon in njegove tekmece, so pridobljeni iz objavljenih specifikacij proizvajalcev.

   Za pravično primerjavo in natančno poročanje podatkov so bili podatki o izkoristkih potrošnega materiala pridobljeni na podlagi potrošnega materiala tonerjev ali črnil najvišje kakovosti, ki so bili na voljo v času objave in so bili določeni v skladu s standardi ISO. Primerjava izključuje kombinirane pakete, pakete XL in pakete z več kartušami. Ti podatki so javno dostopni.
  4. Izkoristek strani je ocenjena vrednost glede na Canonovo posamezno metodo preizkusa, ki temelji na grafikonu ISO/IEC 24712 in simulaciji neprekinjenega tiskanja z zamenjavo po začetni nastavitvi.
  5. Varčni način zmanjša porabo črnila tako, da zniža gostoto. Natisnete lahko 50 % več strani kot v standardnem načinu.
  6. Hitrost tiskanja dokumentov velikosti A4 na navaden papir je izmerjena glede na povprečje pisarniškega testa ESAT v skladu s standardom ISO/IEC 24734.