eum-emb-lifestyle

Tiskalniki MegaTank

Canon MAXIFY GX5540

Poskrbite za svoje poslovne potrebe in izkoristite napredno obdelavo medijev, nizke stroške delovanja in izboljšano varnost, ki jih nudi ta kompaktna in uporabniku prijazna naprava. Povsem enostavno – samo visokokakovostno tiskanje.

 • Za vse vaše poslovne potrebe

  Idealen za trgovine, logistiko in lekarne. Podpira različne vrste medijev in vam omogoča tiskanje na papir različnih tež, svetleče nalepke, ovojnice, dobavnice in druge medije.

 • Nizki stroški, ki ostanejo nizki

  Znižajte stroške tiskanja z osupljivimi izkoristki 14.000 strani s kompletom stekleničk z barvnim črnilom ali 6000 strani s stekleničko s črnim črnilom3. Za še večje prihranke preklopite na varčni način4.

 • Trajni dokumenti

  Tiskajte dokumente z izjemno ostrimi, obstojnimi podrobnostmi pri hitrostih 24 črno-belih slik in 15,5 barvne slike na minuto2. Pigmentna črnila zagotavljajo natise, odporne proti označevalcem, trenju in vodi

 • Visoka zmogljivost v kompaktni obliki

  Dosezite visoko produktivnost s kompaktno napravo, ki je opremljena z dvema kasetama s kapaciteto po 250 listov in podajanjem z zadnjega pladnja s kapaciteto 100 listov.

 • Enostavna uporaba

  Skrajšajte čas nedelovanja na minimum s kartušo za vzdrževanje in stekleničkami s črnilom, ki jih lahko zamenja uporabnik, in hitro preverite stanje tiskalnika v izboljšanem uporabniškem vmesniku.

 • Varnost dokumentov

  Izboljšana varnost omrežja za brezskrbno tiskanje občutljivih dokumentov, kot so nalepke z naslovi in recepti za zdravila.

 • Tehnični podatki

  • Vsestranska obdelava medijev

   Podpira širok nabor medijev, od tankega do debelega in fotografskega papirja, ovojnic, nalepk in transparentov

  • Stekleničke s črnilom z visokim izkoristkom

   6000 strani s stekleničko s črnim črnilom ali do 14.000 strani s kompletom stekleničk z barvnim črnilom3.

  • Hitri natisi

   Povečajte učinkovitost s tiskanjem 24 črno-belih slik in 15,5 barvne slike na minuto2.

  • Varna povezljivost

   Tako povezava LAN kot WLAN z izboljšano varnostjo omrežja za zaščito dokumentov

  • 2,7-palčni barvni LCD-zaslon na dotik

   Intuitivna uporaba na dosegu roke

  • Kapaciteta 600 listov navadnega papirja

   Neprekinjeno tiskanje zahvaljujoč podajanju 100 listov na zadnji strani in dvema sprednjima kasetama za 250 listov

  • Intuitivna uporabniška izkušnja

   Vrstica stanja LED in prosojen izhodni pladenj za priročno preverjanje stanja tiskalnika ter kartuša za vzdrževanje in stekleničke s črnilom, ki so enostavne za menjavo

  • Združljiv z operacijskima sistemoma Mac in Windows

   Enostavna uporaba z vašim operacijskim sistemom ali pametno napravo prek programa Canon PRINT

  vista eum-emb

  Vsebina škatle

  • MAXIFY GX5540

  • Napajalni kabel

  • GI-46 PGBK x 1

  • GI-46 C x 1

  • GI-46 M x 1

  • GI-46 Y x 1

  • Namestitveni CD-ROM (CD le za Windows)

  • Priročnik in drugi dokumenti

  eum-emb-pharmaceutical_lifestyle

  Odličen v vsakem okolju

  Lekarne

  Tiskajte velike količine letakov z nasveti, navodil za jemanje zdravil in celo neposredno na ovojnice, ne da bi vam bilo treba skrbeti, da bo zmanjkalo črnila ali da omrežje ni varno.

  Trgovine

  Tiskanje računov in neposredne pošte na tanek papir je enostavno zahvaljujoč dosledni zanesljivosti, visoki hitrosti in kompaktni zasnovi. Tiskajte visokokakovostno, obstojno gradivo za prodajna mesta, promocijske transparente, oznake in nalepke – vse to znotraj podjetja.

  -emb-retail_lifestyle
  eum-emb-logistics_lifestyle

  Logistika

  Kaseti podpirata različne vrste medijev, kar omogoča enostavno tiskanje logističnih in skladiščnih nalepk ter dobavnic.

  Povezani izdelki

 • Tiskalniki MegaTank

  MAXIFY GX4040

  Tiskalnik 4 v 1 za majhna podjetja, ki omogoča velike prihranke
 • MAXIFY GX6050

  Tiskalniki MegaTank

  MAXIFY GX6040

  S temi izjemno zmogljivimi tiskalniki MegaTank z možnostjo ponovnega polnjenja si lahko zagotovite vsakodnevne kakovostne natise poslovnih dokumentov in povprečno prihranite 90 % pri skupnih stroških lastništva v primerjavi z 10 vrhunskimi laserskimi in brizgalnimi tiskalniki.
 • MAXIFY GX7050

  Tiskalniki MegaTank

  MAXIFY GX7040

  S temi izjemno zmogljivimi tiskalniki MegaTank z možnostjo ponovnega polnjenja si lahko zagotovite vsakodnevne kakovostne natise poslovnih dokumentov in povprečno prihranite 90 % pri skupnih stroških lastništva v primerjavi z 10 vrhunskimi laserskimi in brizgalnimi tiskalniki.
  1. Skupni stroški lastništva (TCO) temeljijo na začetnih stroških nakupa strojne opreme in stroških črnila ali tonerja v določenem obdobju (glejte spodaj pogoje). Upoštevajte, da lahko dodatni spremenljivi stroški vplivajo na skupne stroške lastništva, ki med drugim zajemajo drug potrošni material, črnila in tonerje, črnila in tonerje z visokim izkoristkom, servisiranje, porabo energije in nadomestne dele.

   Navedeni odstotki prihrankov stroškov predstavljajo oceno skupnih prihrankov stroškov pri določeni količini tiskanja 1000 strani na mesec (50 % pri barvnem in 50 % pri črno-belem tiskanju) v obdobju 60 mesecev (5 let).

   Skupni stroški lastništva (TCO) temeljijo na naslednjem izračunu: [povprečni barvni CPP x količina barvnih natisov – strani paketa črnil/tonerjev] + [povprečni črno-beli CPP x količina črno-belih natisov – strani paketa črnil/tonerjev] + [stroški strojne opreme] + [stroški kartuše za vzdrževanje samo za modele MAXIFY GX].

   Modeli za primerjavo pri prihrankih glede skupnih stroškov lastništva (TCO) vključujejo 10 najbolje prodajanih barvnih laserskih tiskalnikov in 10 najbolje prodajanih brizgalnih tiskalnikov po podatkih sledilnika IDC EMEA Hardcopy (podatki za Q1 2020–Q3 2020). Povprečna prodajna cena (ASP) tiskalnikov v EUR (€) je bila pridobljena po podatkih sledilnika IDC EMEA Hardcopy (podatki za Q1 2020–Q3 2020), cena potrošnega materiala pa na uradnih spletnih mestih proizvajalca.

   Upoštevana sta bila strojna oprema in potrošni material družin tiskalnikov Canon MAXIFY GX7000, Canon MAXIFY GX6000 in Canon MAXIFY GX5000 izključno za namen tega izračuna TCO z uporabo priporočene maloprodajne cene (RRP), ki vključuje DDV.

   Čeprav je DDV vključen, upoštevajte, da v izračun cen niso vključeni stroški dostave. Zaradi razmer na trgu se lahko cene spremenijo. Stroški tiskanja temeljijo na uporabi privzetih nastavitev, ki se uporabljajo v Canonovih tiskalnikih in tiskalnikih njegovih tekmecev. To je v skladu s preskusnimi pogoji, uporabljenimi v preskusu izkoristka po standardih ISO/IEC za ustrezno kategorijo.

   Cena na stran je bila izračunana na podlagi prodajne cene potrošnega materiala, navedene na spletnih mestih proizvajalca, deljene z izkoristkom, ki ga je objavil proizvajalec in uradno razkril v javno dostopnih informacijah. Cena na stran temelji na simulaciji tiskanja testnih vzorcev v skladu z ISO/IEC24712 za brizgalne tiskalnike in ISO/IEC19798 za barvne laserske tiskalnike. Vse specifikacije proizvajalcev in podatki o zmogljivosti so pridobljeni iz javno dostopnih informacij, ki med drugim vključujejo brošure in spletna mesta proizvajalca. Izkoristki tonerjev in črnil, ki veljajo za Canon in njegove tekmece, so pridobljeni iz objavljenih specifikacij proizvajalcev.

   Za pravično primerjavo in natančno poročanje podatkov so bili podatki o izkoristkih potrošnega materiala pridobljeni na podlagi potrošnega materiala tonerjev ali črnil najvišje kakovosti, ki so bili na voljo v času objave in so bili določeni v skladu s standardi ISO. Primerjava izključuje kombinirane pakete, pakete XL in pakete z več kartušami. Ti podatki so javno dostopni.
  2. Hitrost tiskanja dokumentov velikosti A4 na navaden papir je izmerjena glede na povprečje pisarniškega testa ESAT v skladu s standardom ISO/IEC 24734.
  3. Izkoristek strani je ocenjena vrednost glede na Canonovo posamezno metodo preizkusa, ki temelji na grafikonu ISO/IEC 24712 in simulaciji neprekinjenega tiskanja z zamenjavo po začetni nastavitvi.
  4. Varčni način zmanjša porabo črnila tako, da zniža gostoto. Natisnete lahko 50 % več strani kot v standardnem načinu.
  5. Vsi podatki temeljijo na standardnih Canonovih testnih metodah, razen kjer je označeno drugače.
   Pridržujemo si pravico do spremembe brez predhodnega obvestila.