Canon MAXIFY serije MB2150

MAXIFY serije MB2150

Izjemni večfunkcijski barvni brizgalni tiskalnik, skener, kopirni stroj in faks s podporo za tiskanje in skeniranje za mobilne naprave in storitve v oblaku, hitrostjo tiskanja 19 črno-belih slik na minuto in vrsto omrežnih funkcij.

MAXIFY MB2150

Prednosti

 • Hitro tiskanje: 19 črno-belih ali 13 barvnih strani na minuto
 • Uporaba omrežja Wi-Fi za neposredno tiskanje iz mobilnih naprav
 • Tiskanje iz storitev v oblaku in skeniranje vanje
 • Izkoristek črnila: 1200 črno-belih strani in 900 barvnih strani
 • Ostanite produktivni: kapaciteta 250 listov in samodejni podajalnik dokumentov za 50 listov

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon MAXIFY serije MB2150

Velika zmogljivost, visoka kakovost


Vsestranski tiskalnik, skener, kopirni stroj in faks, zasnovan za domače pisarne, v katerih potrebujejo odlično kakovost črno-belega in barvnega tiskanja po nizkih stroških. Tiskalnik Canon MAXIFY serije MB2150 z velikim podajalnikom s kapaciteto 250 listov in s samodejnim podajalnikom dokumentov s kapaciteto 50 listov omogoča izjemno tiskanje z živahnimi barvami in razločnim besedilom po zaslugi črnil DRHD, ki so odporna proti flomastrom in trenju. Tiskalnik Canon MAXIFY serije MB2150 natisne 19 črno-belih strani velikosti A4 v minuti in 13 barvnih strani velikosti A4 v minuti, pri čemer je prva stran natisnjena v samo šestih sekundah (FPOT).

Varčno delovanje


Varčnost je na prvem mestu, od skromne porabe energije, ki znaša samo 0,2 kWh (TEC), do kartuš z visokim izkoristkom in posamično zamenljivih barvnih kartuš. Črne kartuše imajo izkoristek 1200 strani, barvne kartuše pa 900 strani v skladu s standardom ISO, kar pomeni, da bo vaše delo manjkrat prekinjeno. Na voljo imate tudi štiribarvni paket kartuš, ki nudijo še ugodnejše tiskanje.

Učinkovit in preprost za uporabo


Obojestransko tiskanje in podpora za različne velikosti in vrste papirja – od navadnega papirja velikosti A4 do nalepk, ovojnic, fotografskega papirja in celo obojestranskega kopiranja osebnih dokumentov – olajšata običajna pisarniška tiskalna opravila. Tiskalnik, ki je bil zasnovan za učinkovitost, je hiter in enostaven za uporabo: tiskanje, kopiranje, skeniranje ali faksiranje na dosegu prstov s pomočjo barvnega zaslona TFT z diagonalo 6,2 cm (2,5 palca) na tiskalniku Canon MAXIFY serije MB2150.

Tiskanje iz pametnih telefonov, tabličnih računalnikov in oblaka


Tiskalnik podpira Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria in aplikacijo Canon PRINT ter tiskanje iz oblaka in celo skeniranje in shranjevanje dokumentov v priljubljene storitve v oblaku, kot so Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive in Concur. Način dostopne točke pomeni, da lahko uporabniki pametnih naprav vzpostavijo povezavo s tiskalnikom brez omrežja Wi-Fi.

Zmožnosti nadzora in vzdrževanja


Filtriranje naslova IP omogoča dostop samo določenemu številu uporabnikov, medtem ko podpora SMTP omogoča varno skeniranje v e-pošto znotraj pisarniškega omrežja. Sistemski skrbniki lahko hitro in enostavno konfigurirajo tiskalnik in omejijo določene operacije, kot je na primer skeniranje v USB.

Preprosta integracija v omrežje


Sistemski skrbniki bodo pri tiskalniku Canon MAXIFY serije MB2150 znali ceniti združljivost s protokolom Simple Network Management (SNMP), standardom upravljanja naprav, ki olajša integracijo tiskalnika v obstoječa pisarniška omrežja. Standard SNMP omogoča vrsto nadzornih funkcij vzdrževanja, vključno s preverjanjem količine črnila, javljanjem stanja napake in štetjem strani.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon MAXIFY serije MB2150, njegove funkcije in zmožnosti.

Quick 1st Print

Prvi natis v 6 sekundah

50-sheet ADF

Samodejno kopiranje več strani

Connectivity (Wi-Fi)

Uporabljajte brezžično in delite

250 Sheet Capacity

Produktivno podajanje papirja

6.2 cm (2.5”) easy-to-use screen

Uporabniku prijazen 2,5-palčni (6,2 cm) zaslon

Scan to Cloud

Prenos dokumentov v storitve v oblaku*

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

High Page Yield

Učinkovita črnila XL

 • MAXIFY serije MB2150
 • Napajalni kabel
 • Nastavitev črnilnih vložkov
 • Namestitveni CD za Windows (gonilniki za Mac so na voljo v spletu)
 • Navodila
 • Kabel za telefonsko linijo in za faks

Modeli v tej seriji*

MAXIFY MB2150
MAXIFY MB2155
*Nekateri modeli so na voljo samo v izbranih prodajalnah.