Canon MAXIFY serije MB2750

MAXIFY serije MB2750

Večnamenski barvni brizgalni tiskalnik za domače pisarne. Tiskalnik Canon MAXIFY serije MB2750 omogoča mobilno tiskanje in integracijo v oblak, medtem ko s svojo 500-listno kapaciteto in hitrostjo tiskanja 24 črno-belih strani v minuti poveča učinkovitost.

MAXIFY MB2750

Prednosti

 • Resnična učinkovitost: 24 črno-belih, 15,5 barvne strani na minuto
 • Povezljivost Wi-Fi in LAN za tiskanje in skeniranje
 • Tiskanje iz storitev v oblaku in skeniranje vanje
 • Izkoristek črnila: 1200 črno-belih strani in 900 barvnih strani
 • Velika kapaciteta 500 listov in samodejni podajalnik dokumentov za 50 listov

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon MAXIFY serije MB2750

Za domače pisarne, ki zahtevajo učinkovitost


Tiskalnik, skener, kopirni stroj in faks z vsemi funkcijami, ki je zasnovan za domače pisarne. Tiskalnik Canon MAXIFY serije MB2750 s 500 listno kaseto za papir in s samodejnim podajalnikom dokumentov s kapaciteto 50 listov omogoča izjemno tiskanje z globokimi in gostimi črninami z živahnimi barvami in razločnim besedilom po zaslugi črnil DRHD, ki so odporna proti flomastrom in trenju. Zaradi kakovosti ne trpi hitrost: izjemno hitro natisne 24 črno-belih strani velikosti A4 v minuti in 15,5 barvne strani velikosti A4 v minuti, pri čemer je prva stran natisnjena v samo šestih sekundah (FPOT).

Ohrani minimalne stroške delovanja


Varčnost je na prvem mestu, od skromne porabe energije, ki znaša samo 0,2 kWh (TEC), do posamično zamenljivih barvnih kartuš. Črne kartuše imajo izkoristek 1200 strani, barvne kartuše pa 900 strani v skladu s standardom ISO. Dodatni štiribarvni paket kartuš vsebuje popoln komplet nadomestnih kartuš za še bolj stroškovno učinkovite rezultate.

Izdelano za učinkovitost


Obojestransko tiskanje in podpora za različne velikosti in vrste papirja – od navadnega papirja velikosti A4 do nalepk, ovojnic, fotografskega papirja in celo obojestranskega kopiranja osebnih dokumentov – olajšata običajna pisarniška tiskalna opravila. Tiskanje, kopiranje, skeniranje ali faksiranje je po zaslugi visoko odzivnega barvnega zaslona na dotik TFT z diagonalo 7,5 cm (3 palcev) in izboljšanega vmesnika samo nekaj dotikov stran.

Pripravljeno na povezavo z mobilnimi napravami, storitve v oblaku in delo


Podpora za Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria in aplikacijo Canon PRINT omogoča hitro in enostavno tiskanje ter skeniranje iz mobilnih naprav. Iz oblaka lahko tiskate in skenirate ter shranite dokumente v storitve v oblaku. Podprte storitve vključujejo Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote, OneDrive in Concur. Vgrajen način dostopne točke pomeni, da lahko uporabniki pametnih naprav vzpostavijo povezavo s tiskalnikom brez omrežja Wi-Fi.

Obsežne zmožnosti nadzora in vzdrževanja


Filtriranje naslova IP omogoča možnosti omejenega dostopa, saj ima dostop lahko samo določeno število uporabnikov, medtem ko podpora elektronske pošte SMTP omogoča varno skeniranje v e-pošto. Vrsta dodatnih možnosti omogoča sistemskim skrbnikom, da na hiter in enostaven način konfigurirajo tiskalnik in omejijo določene operacije, kot je na primer skeniranje v USB.

Integracija v omrežje


Upravljavci informacijske tehnologije in sistemski skrbniki bodo pri tiskalniku Canon MAXIFY serije MB2750 znali ceniti združljivost s protokolom Simple Network Management (SNMP), ki olajša upravljanje tiskalnika in integracijo tiskalnika v obstoječa pisarniška omrežja. Standard SNMP omogoča vrsto nadzornih funkcij vzdrževanja, vključno s preverjanjem količine črnila, javljanjem stanja napake in štetjem strani.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon MAXIFY serije MB2750, njegove funkcije in zmožnosti.

Quick 1st Print

Prvi natis v 6 sekundah

50-sheet ADF

Samodejno kopiranje več strani

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Uporabljajte brezžično in delite

500 Sheet Capacity

Produktivno podajanje papirja

Touch Screen

Uporabniku prijazen 3-palčni (7,5 cm) zaslon na dotik

Scan to Cloud

Prenos dokumentov v storitve v oblaku*

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

High Page Yield

Učinkovita črnila XL

 • MAXIFY serije MB2750
 • Napajalni kabel
 • Nastavitev črnilnih vložkov
 • Namestitveni CD za Windows (gonilniki za Mac so na voljo v spletu)
 • Navodila
 • Kabel za telefonsko linijo in za faks

Modeli v tej seriji*

MAXIFY MB2750
MAXIFY MB2755
*Nekateri modeli so na voljo samo v izbranih prodajalnah.