MAXIFY iB4150

Zasnovan za učinkovitost, zmogljivost in zanesljivost. Hitro tiskanje 24 črno-belih strani in 15,5 barvne strani na minuto z izkoristkom do 2500 strani, nizkimi stroški delovanja in povezavo Wi-Fi – idealno za manjše pisarne.

iB4050_Detail

Prednosti

 • Hitro tiskanje 24 črno-belih ali 15,5 barvne strani na minuto
 • Povezljivost Wi-Fi in LAN
 • Tiskajte iz priljubljenih storitev v oblaku
 • Visok izkoristek črnila: 2500 črno-belih/1500 barvnih strani
 • Učinkovita kapaciteta 500 listov

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon MAXIFY iB4150

Zmogljiv tiskalnik za pisarne z veliko dela


Barvni brizgalni tiskalnik s hitrostjo, kapaciteto in varčnostjo, ki so bistveni del vsake manjše pisarne. Tiskalnik Canon MAXIFY serije iB4150 s 500-listno kaseto za papir omogoča izjemno tiskanje z živahnimi barvami in razločnim besedilom po zaslugi črnil DRHD, ki so odporna proti flomastrom in trenju. Tiskalnik Canon MAXIFY serije iB4150 izjemno hitro natisne 24 črno-belih strani velikosti A4 v minuti in 15,5 barvne strani velikosti A4 v minuti, pri čemer je prva stran natisnjena v samo šestih sekundah (FPOT).

Izjemna varčnost


Tiskalnik Canon MAXIFY iB4150 je zasnovan, da zmanjša stroške delovanja; od skromne porabe energije do kartuš z visokim izkoristkom in posamično zamenljivih barvnih kartuš. Črne kartuše imajo izkoristek 2500 strani, barvne kartuše pa 1500 strani v skladu s standardom ISO, kar pomeni, da bo delo v vaši pisarni manjkrat prekinjeno zaradi nenehnega menjavanja kartuš. Na voljo imate tudi štiribarvni paket kartuš, ki nudijo še ugodnejše tiskanje.

Vsestransko pisarniško tiskanje


S tiskalnikom Canon MAXIFY iB4150 je lažje biti produktiven in dokončati stvari. Obojestransko tiskanje in podpora za različne velikosti in vrste papirja – od navadnega papirja velikosti A4 do nalepk, ovojnic in fotografskega papirja – olajšata običajna pisarniška tiskalna opravila. Tiskalnik Canon MAXIFY iB4150 je poln funkcij za enostavno uporabo in vam omogoča vse možnosti tiskanja, ki jih potrebujete za običajno pisarniško delo.

V oblaku ali mobilni napravi


Podpora za Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria in aplikacijo Canon PRINT omogoča hitro in enostavno tiskanje iz mobilnih naprav. Tiskate lahko tudi iz priljubljenih storitev v oblaku, kot so Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote in OneDrive. Vgrajen način dostopne točke pomeni, da lahko uporabniki pametnih naprav vzpostavijo povezavo s tiskalnikom brez omrežja Wi-Fi.

Enostavno upravljanje in nadziranje


Tiskalnik Canon MAXIFY iB4150 se ponaša z neverjetno kakovostjo tiskanja in večjo učinkovitostjo v manjših pisarniških okoljih, hkrati pa nudi napredne skrbniške funkcije, ki olajšajo upravljanje, vzdrževanje in nadzor. Vrsta dodatnih možnosti omogoča sistemskim skrbnikom, da na hiter in enostaven način konfigurirajo tiskalnik in omejijo delovanje.

Integracija v omrežje SNMP


Združljivost s protokolom Simple Network Management (SNMP) olajša integracijo tiskalnika Canon MAXIFY iB4150 v obstoječe pisarniško omrežje. Standard SNMP omogoča vrsto nadzornih funkcij vzdrževanja, vključno s preverjanjem količine črnila, javljanjem stanja napake in štetjem strani.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon MAXIFY iB4150, njegove funkcije in zmožnosti.

Quick 1st Print

Prvi natis v 6 sekundah

Connectivity (Wi-Fi and Ethernet)

Uporabljajte brezžično in delite

Auto 2-sided Print

Samodejno obojestransko tiskanje

500 Sheet Capacity

Produktivno podajanje papirja

MAXIFY Cloud Link

Tiskanje iz storitev v oblaku

Smartphone and Tablet print

Program Canon PRINT

Tablet and smartphone ready

Pripravljeno za tablične računalnike in pametne telefone

High Page Yield

Učinkovita črnila XL

 • MAXIFY iB4150
 • Napajalni kabel
 • Nastavitev črnilnih vložkov
 • Namestitveni CD za Windows (gonilniki za Mac so na voljo v spletu)
 • Navodila
 • Kabel za telefonsko linijo in za faks