A Canon PIXMA TS5350 Series printer next to school books, a pencil case and a pair of scissors.

NASVETI ZA TISKANJE

Vrnitev v šolske klopi: naj bo učenje zabavno s tiskalnikom Canon PIXMA

Spremljati odraščanje svojih otrok se ne more primerjati z nobeno drugo izkušnjo. Čudovito je gledati, kako raziskujejo svet, si širijo obzorja in razvijajo svojo ustvarjalnost. Ne glede na to, ali vaši otroci hodijo v šolo ali jih poučujete doma, je učenje doma pomemben del odraščanja vsakega otroka. Pomirjujoč in domač prostor nudi varno in spodbujajoče okolje, v katerem lahko raziskujejo, podrobneje spoznavajo in ustvarjajo osebne projekte. S pravim orodjem na dosegu rok jim bo zagotovo uspelo, hkrati pa jim boste lažje pomagali na poti do uspeha.

Ko razmišljate o tem, kaj bo vaš otrok potreboval v prihajajočem šolskem letu, naj bo prilagodljiv družinski tiskalnik na vrhu seznama želja.

Vzpostavljanje povezave

The hand of a small child touching a smartphone that is on top of a Canon PIXMA TS5350 Series printer.
Tiskajte prek pametnega telefona s programom Canon PRINT – in če želijo biti vaši otroci pri domačih nalogah ustvarjalni, lahko svoje izdelke urejajo in prilagajajo v programih Canon Easy-PhotoPrint Editor in Canon Creative Park.

Tiskalnik Canon PIXMA serije TS5350, ki sodi v sredino ponudbe, je za mnoge odlična izbira – enostaven za uporabo, cenovno ugoden in združljiv z vašim pametnim telefonom. Za otroke bo tiskanje z enim od mnogih Canonovih programov "mala malica" (po mnenju petletnika). Brezžična povezljivost omogoča enostavno vzpostavitev povezave med tiskalnikom in več računalniki ali pametnimi napravami hkrati in s tem prilagodljivost za vso družino.

Prihranite čas

A cat looks at a Canon PIXMA TS5350 Series printer that is surrounded by printouts.
Učenje od doma je ob vsakodnevnih gospodinjskih opravilih lahko muka, toda s tiskalniki Canon PIXMA lahko natisnete posebno učno gradivo za učenje od doma in si organizirate dan.

Na voljo imate mnogo Canonovih programov za tiskanje (za iOS ali Android), s katerimi je združljiv tiskalnik PIXMA serije TS5350, toda kar se tiče vsestranskosti, predstavlja program Canon PRINT dobro izhodišče. Program preprosto prenesite v svojo pametno napravo, sledite navodilom na zaslonu, da vzpostavite povezavo s tiskalnikom, in pripravljeni boste na tiskanje fotografij in dokumentov, skeniranje in kopiranje. Program vzpostavi tudi povezavo s storitvami v zunanjem oblaku, med katerimi so image.canon, Dropbox, Google Classroom, Google Drive, Instagram in OneDrive. Odrasli, najstniki in starejši otroci bodo navdušeni nad dostopom in tiskanjem neposredno iz teh priljubljenih platform in storitev shranjevanja v oblaku, saj bodo s tem prihranili veliko časa. Tiskalnik Canon PIXMA serije TS5350 je združljiv tudi s programoma Apple AirPrint in Mopria za Android po začetni nastavitvi, kar pomeni, da lahko tiskate iz vseh izdelkov Apple ali naprav Android s pritiskom na gumb, kjer koli imate vzpostavljeno povezavo z omrežjem.

A child takes a printout from the paper tray of a Canon PIXMA TS5350 Series printer. A man sits on a sofa in the background looking at a smartphone.
S programom Canon PRINT lahko z lastnega kavča natisnete izobraževalno gradivo in tako poenostavite učenje od doma.

Poleg izjemnih tiskalnih zmogljivosti je tiskalnik Canon PIXMA serije TS5350 opremljen tudi s skenerjem (do ločljivosti 1200 x 2400 dpi), kar pospeši in poenostavi fotokopiranje učnega gradiva in skeniranje delovnih listov. Enostavno spremenite nastavitve s programom Canon PRINT in pustite, da tiskalnik Canon PIXMA serije TS5350 opravi težja opravila.

Navdih in podpora ustvarjalnosti

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a desk in front of a pinboard covered in printouts.
S tiskanjem gradiva za učenje od doma se vam odpre svet ustvarjalnosti, ki ga lahko prilagodite potrebam svojih otrok. Ali morajo vaditi svoj rokopis? Natisnite jim vadnice za rokopis.

Želite še več funkcij? Poleg programa Canon PRINT se splača v pametni telefon namestiti tudi programa Canon Easy-PhotoPrint Editor in Canon Creative Park, če želite več možnosti za ustvarjanje. S programom Canon Easy-PhotoPrint Editor lahko med drugim ustvarite lepljenke z več slikami, oblikujete koledar ali plakat in natisnete nalepke. Med elegantnimi predlogami v programu boste našli aranžmaje po meri, ki jih lahko popolnoma prilagodite lastnim željam, in že dovršene grafične predloge. S programom Canon Creative Park lahko v samo enem popoldnevu sestavite album z družinskimi fotografijami, natisnete abecedne kartice in oblikujete plakat za poseben dogodek. Z otroki boste uživali v zabavnih in ustvarjalnih funkcijah teh programov, hkrati pa jih bodo lahko varno in enostavno uporabljali tudi mlajši člani družine.

Tiskanje brez omejitev

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a tabletop printing out photo collages.
Tiskalnik Canon PIXMA serije TS5350 uporablja Canonova črnila ChromaLife100 za žive in obstojne rezultate.

V domu, kjer vsa družina uporablja isti tiskalnik, je dobro, da je v sistemu za dvosmerno podajanje listov dovolj prostora, saj lahko v tiskalnik Canon PIXMA serije TS5350 naložite do 200 listov navadnega papirja (100 listov na zadnji pladenj in 100 listov v nastavljivo sprednjo kaseto) ali do 20 listov fotografskega papirja (samo na zadnji pladenj). S tiskalnikom Canon PIXMA serije TS5350 lahko tiskate tudi obojestransko in tako zmanjšate količino porabljenega papirja in odpadkov. Tiskalnik Canon PIXMA serije TS5350 je opremljen tudi s sistemom z dvema kartušama s črnilom (črno in barvno), ki uporablja Canonova črnila ChromaLife100 za žive barve. Kartuše so na voljo v standardni velikosti ali v velikosti XL – s kartušo XL lahko natisnete še enkrat več strani, kar pomeni, da tiskate ceneje.

Po zaslugi inovativnih programov je tiskalnik Canon PIXMA serije TS5350 veliko več kot samo tiskalnik. Je orodje, s katerim lahko s pritiskom gumba in s pomočjo tehnologije pametnih telefonov ter ustvarjalnih predlog obdelate neomejene količine digitalnih podatkov, slik in dokumentov.

Izbira tiskalnika

A Canon PIXMA TS5350 Series printer on a desk next to a pencil case and stationery.
Serija PIXMA TS vključuje vrsto tiskalnikov, ki so prilagojeni vašim potrebam, vsak od njih pa vam omogoča opravljanje šolskih nalog in mnogo drugega od doma.

V ponudbi tiskalnikov Canon Inkjet PIXMA lahko vsakdo najde nekaj zase. Poleg tiskalnika Canon PIXMA serije TS5350 imate v seriji PIXMA TS na voljo tudi druge tiskalnike.

Serija Canon PIXMA TS3350

A Canon PIXMA TS3350 Series printer on a desk. Printouts, photos and a notebook are on the desk beside it.

S tem osnovnim modelom tiskalnika lahko natisnete slike brez robov v velikosti do 5 x 7 palcev, opremljen pa je tudi z 1,5-palčnim zaslonom LCD. S tem cenovno ugodnim tiskalnikom dobite ogromno za svoj denar, zato je odlična izbira za vse, ki ne potrebujejo sistema z dvema podajalnikoma papirja, in popolno orodje za opravljanje domačih nalog in splošno domače tiskanje.

Serija Canon PIXMA TS5150

A Canon PIXMA TS5150 Series printer with its paper tray extended.

Družinski tiskalnik Canon PIXMA serije TS5150 je zelo podoben tiskalniku Canon PIXMA serije TS5350 v ponudbi tiskalnikov PIXMA, ponaša pa se z večjim 2,5-palčnim zaslonom LCD. Tako kot tiskalnik Canon PIXMA serije TS5350 je tudi tiskalnik Canon PIXMA serije TS5150 opremljen s sistemom z dvema podajalnikoma papirja, zadnjim pladnjem in sprednjo kaseto, ki podpirajo papir in ovojnice do velikosti A4.

Serija Canon PIXMA TS6350

A Canon PIXMA TS6350 Series printer surrounded by papercraft materials, pencils and a pair of scissors.

Se želite posvetiti tiskanju fotografij visoke kakovosti? Tiskalnik Canon PIXMA serije TS6350 je opremljen s sistemom s petimi posameznimi kartušami s črnilom (pigmentno črna, črna, cijan, magenta in rumena), kar pomeni, da lahko zamenjate posamezne kartuše, ko jim zmanjka črnila. S tem večnamenskim tiskalnikom lahko natisnete fotografije brez robov do velikosti 10 x 15 cm v samo 21 sekundah, ponaša pa se tudi s preprosto brezžično povezljivostjo.

Serija Canon PIXMA TS8350

A woman holds a smartphone above a Canon PIXMA TS8350 Series printer.

Blizu vrha serije tiskalnikov PIXMA TS najdete sodoben in eleganten tiskalnik Canon PIXMA serije TS8350. Tiskalnik s sistemom s šestimi posameznimi kartušami s črnilom (pigmentno črno, črno, cijan, magenta, rumeno in fotografsko modro) lahko natisne fotografije visoke kakovosti. Namenjen je tistim, ki cenijo kakovost in želijo natisniti popolne fotografije. Opremljen je z režo za pomnilniško kartico SD, kar pomeni, da lahko tiskate neposredno s pomnilniške kartice, 4,3-palčnim zaslonom na dotik in vsestransko uporabnim večfunkcijskim pladnjem za tiskanje na medije, kot so nalepke in nalepke za nohte.

Napisala Claire Gillo

Povezani članki
A woman with her back to the camera uses a tablet. A Canon printer is on a desk in the background.

TISKANJE

Delajte brezžično v domači pisarni in tiskajte od koder koli

Brezžični tiskalnik pomeni, da vam ni treba biti za pisalno mizo, kadar delate ali se učite doma. Poglejte, kako enostavno ga je nastaviti.

A printout on a printer tray of an iron-on transfer of a polar bear, different print applications, smartphone, cloth bag, t-shirt and party glasses.

USTVARJALNO TISKANJE

Prepustite se svoji ustvarjalnosti s tiskanjem

Odkrijte, kako lahko s Canonovimi programi, papirjem in tiskalnikom spremenite svoj dom in prilagodite vse od telefona do hladilnika.

A child sat at a table with an adult creating colourful papercrafts using a Canon printer.

TISKANJE IN USTVARJANJE

Odkrijte na stotine brezplačnih in zabavnih ustvarjalnih projektov

Z naborom papirnatih umetnin v storitvi Creative Park, kjer najdete vse od lutkovnih predstav, družabnih iger, učnih pripomočkov do zanimivih labirintov, boste zaposlili in zabavali otroke.

Povezani izdelki

Povezani izdelki

Povezani izdelki

Povezani članki

Get Inspired je vaš glavni vir koristnih fotografskih namigov, nakupovalnih vodnikov in temeljitih intervjujev – tukaj so vse potrebne informacije, ko iščete najboljši fotoaparat ali najboljši tiskalnik in želite uresničiti svoje ustvarjalne ideje.

Nazaj na vse namige in tehnike