image.canon 1.5.0

CANONOVE APLIKACIJE ZA FOTOAPARATE IN TISKALNIKE

IMAGE.CANON

Uživajte v brezhibnem prenosu slik in filmov v svoje naprave in spletne storitve ter v brezplačni shrambi v oblaku, in vse to samodejno iz Canonovega fotoaparata1.

Brezhibni prenos predstavnostnih datotek in brezplačna shramba

Iz svojega Canonovega fotoaparata1 samodejno vzpostavite povezavo z oblakom, v katerem so vse vaše fotografije in filmi, vključno z datotekami RAW in 4K, varno shranjene 30 dni2 ter samodejno prenesene v vaše naprave in spletne storitve. Poleg tega lahko izkoristite dolgotrajno shranjevanje za svojo knjižnico v velikosti za družabna omrežja in 10 GB4 za svoje najpomembnejše izvirnike.

Več kot shramba

Storitev image.canon preprosto zajame vaše fotografije in filme ter jih prestavi tja, kjer jih potrebujete, da vam bodo pomagale pri pripovedovanju zgodb prijateljem, družini ali širšem občinstvu.

Najnovejše funkcije

Ves čas dodajamo nove funkcije, da bodo vaše slike in videoposnetki tam, kjer jih potrebujete, kar omogoča preprosto integracijo z različnimi poteki dela, vključno z vsemi računi Google Photos.

 • Podpora za Frame.io

  Fotografije in filme, posnete s fotoaparati, samodejno prenesite v nelinearno programsko opremo za urejanje, kot je Adobe Premiere Pro, prek Frame.io.

 • Podpora za filme Adobe Photoshop Lightroom

  Prenesite kratke posnetke in fotografije v program Lightroom.

 • Podpora za program Adobe Lightroom za poslovne uporabnike

  Uporabite svoj poslovni račun Lightroom za preprosto integracijo s storitvijo image.canon.

Storitev Image.canon poveže vaš Canonov fotoaparat1 s svetom.

Kako lahko storitev image.canon preobrazi način, kako shranjujete, obdelujete in delite fotografije. Kabli, veliki gonilniki ali bralniki kartic niso zahtevani. Samo vi in vaš fotoaparat.

Shranjevanje in deljenje v storitvi image.canon

Preprosto nalaganje v oblak je šele začetek vašega potovanja s pripovedovanjem zgodb.

 • Preprosto nalaganje

  Samodejno iz fotoaparata v oblak.1

 • Neomejena 30-dnevna shramba

  Shranite vse, dokler ne začnete uporabljati dolgotrajne shrambe.

 • Samodejni prenos

  Samodejni prenos slik, ki jih lahko obdelate lokalno.

 • Samodejno posredovanje slik

  Posredujte v platformo Adobe, Frame.io, Flickr ali Google.

 • Obdelava slik v oblaku

  To zmogljivo orodje izboljša kakovost slike.3

 • Dolgotrajno shranjevanje

  Do 10 GB neomejene shrambe.

 • An LCD screen of a Canon camera showing transfer of images to image.canon.

  Samodejni prenosi

  S Canonovimi fotoaparati1 z brezžično povezavo, ki so v prodaji od leta 2020, lahko uživate v samodejnem prenosu v ozadju neposredno v storitev image.canon, ki je vaš prehod do shrambe v oblaku ali rešitve za urejanje v oblaku.

  V središču interneta

  Storitev image.canon je veliko več kot shramba. Vaše slike, poslane samodejno ali ročno iz Canonovega fotoaparata1 z brezžično povezavo, se shranijo v osrednje zvezdišče za brezhibno nadaljnje pošiljanje.

  A man is sitting at the desk with a laptop showing image.canon with pictures on the screen. Below there is a smartphone with the same images on the screen. In the background there is a Canon camera and in foreground Canon SELPHY QX10 compact printer.
  Image.canon app is shown on a smartphone. Next to it a man is tapping the option on the Canon camera LCD.

  Hitre povezave

  Ne glede na to, ali želite imeti vzpostavljeno povezavo s shrambo v oblaku za družinske posnetke ali za svoj profesionalni potek dela, vam storitev image.canon omogoča hiter prenos v priljubljene spletne storitve in osebni računalnik.

  Brezplačna shramba

  Vse svoje predstavnostne datoteke, vključno z neobdelanimi slikami in filmi 4K, lahko hranite 30 dni2, s čimer boste imeli dovolj časa, da jih prenesete v svoje naprave in v priljubljene storitve. Ustvarijo se slike v velikosti za družabna omrežja in shranijo v vašo osebno knjižnico. Za svoje najpomembnejše predstavnostne datoteke izkoristite dolgotrajno shrambo v velikosti 10 GB.4

  Seascape image on a smartphone shown on image.canon app. Canon camera is seen in the background.
  Moški v eni roki drži pametni telefon, v drugi pa fotoaparat Canon in gleda zaslon LCD fotoaparata.

  Priročno, preprosto in intuitivno

  Glavna značilnost preproste in intuitivne storitve image.canon je njena priročnost. Slike lahko preprosto razvrstite po lastnih željah in jih enostavno delite neposredno v družabnih omrežjih ali e-pošti.

  Združljivost s Canonovimi fotoaparati

  Tukaj si oglejte celoten seznam Canonovih fotoaparatov, ki jih lahko povežete s storitvijo image.canon.
  Več informacij

  Naročniške storitve

  Izvedite več o Canonovih naročniških storitvah za obdelovanje slik v oblaku z orodjem za obdelavo slik z nevronsko mrežo. Obdelajte visokokakovostne slike v formatu RAW s pomočjo tehnologije učenja v storitvi image.canon. Slike v formatu RAW lahko obdelujete tudi v oblaku, kot pri obdelovanju datotek RAW v fotoaparatu.3
  Več informacij

  Podpora

  Iščete to programsko opremo za svoj Canonov izdelek?
  Več informacij

  Povezani izdelki

  Google Drive, Google Photos, Google One in YouTube so blagovne znamke družbe Google LLC. Adobe, Photoshop, Lightroom, Premiere Pro, Frame.io in logotipi teh storitev so registrirane blagovne znamke ali blagovne znamke podjetja Adobe v ZDA in/ali drugih državah. Wi-Fi® je registrirana blagovna znamka združenja Wi-Fi Alliance. Druga omenjena imena podjetij, izdelkov in storitev so blagovne znamke ali zaščitene blagovne znamke njihovih lastnikov.
  1. Samodejnega prenosa v ozadju ne podpirajo vsi Canonovi fotoaparati. Drugi združljivi Canonovi fotoaparati z brezžično povezavo omogočajo preprost ročni prenos neposredno v storitev image.canon. Popoln seznam združljivih fotoaparatov si lahko ogledate na spletnem mestu https://image.canon/st/en/connectable-models.html. Združljivi fotoaparati morajo imeti vzpostavljeno brezžično povezavo z internetom.
  2. Če izvirnih slik ne prestavite v dolgotrajno shrambo, se te izbrišejo po 30 dneh.
  3. Ta funkcija je plačljiva storitev in je na voljo le za nekatere Canonove fotoaparate.
  4. Če te storitve 1 leto ne uporabljate, bodo vse slike izbrisane ne glede na datum poteka.