CANONOVE APLIKACIJE ZA FOTOAPARATE IN TISKALNIKE

CANON
CAMERA CONNECT razl. 3

Povežite Canonov fotoaparat s pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom in izkoristite vse njegove prednosti.

Poveži. Nadzoruj. Ustvari.

Prek programa, ki zagotavlja funkcije in bistvene informacije za izboljšanje ustvarjalne vizije, povežite fotoaparat in ga upravljajte z združljivim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom.

En program, številne prednosti

Vključite program Canon Camera Connect razl. 3 v svoj ustvarjalni proces in si zagotovite najnovejše posodobitve vdelane programske opreme, prenašajte fotografije, oddaljeno fotografirajte in uporabite še številne druge funkcije.

Najnovejše posodobitve

 • PRIKAZ STANJA FOTOAPARATA

  Dotaknite se in izberite

  Program prilagodite s sliko in vzdevkom fotoaparata ter podrsajte levo ali desno, da dodate več podatkov.

 • OBMOČJE FUNKCIJSKIH GUMBOV

  Upravljanje in prenos

  Vzpostavite povezavo s pametno napravo in označite fotografije ali videoposnetke, ki jih želite prenesti iz fotoaparata. Brez težav jih objavite v družabnih omrežjih ali jih po e-pošti pošljite strankam.

 • PROGRAMI IN VDELANA PROGRAMSKA OPREMA

  Preprosto dostopajte do programov

  Bližnjice do najljubših programov ter zagotovite optimalno delovanje fotoaparata in objektivov z najnovejšimi različicami vdelane programske opreme, ki pogosto omogočajo nove funkcije.

Program, ki vam nudi več

Oglejte si kratek videoposnetek, v katerem je jasno razloženo, zakaj je program Canon Camera Connect pomemben za vaš fotoaparat Canon.

Glavne prednosti

 • POSNETEK IN SPREMEMBA

  Natančno nastavljanje in prilagajanje

  Kadrirajte posnetek in spreminjajte nastavitve fotoaparata ter ravni osvetlitve kar iz telefona.

 • DELITE NA POTI

  Prenesite in delite

  Vzpostavite povezavo s pametno napravo in označite fotografije ali videoposnetke, ki jih želite prenesti iz fotoaparata. Brez težav jih objavite v družabnih omrežjih ali jih po e-pošti pošljite strankam.

 • TAKOJŠNJE POSODOBITVE

  Vedno najnovejše posodobitve vdelane programske opreme

  Zagotovite optimalno delovanje fotoaparata in objektivov z najnovejšimi različicami vdelane programske opreme, ki pogosto omogočajo nove funkcije. Vdelano programsko opremo lahko na poti ali oddaljeno posodobite prek pametnega telefona, ne da bi pri tem potrebovali računalnik.

 • DALJINSKI UPRAVLJALNIK BLUETOOTH

  Oddaljeno fotografiranje in snemanje videoposnetkov

  Z daljinskim upravljalnikom Bluetooth, ki je preprost za uporabo, lahko fotoaparat upravljate z razdalje in se tako umaknete s posnetka.

 • INFORMACIJE O LOKACIJI

  Geografsko označevanje posnetkov

  Če fotoaparat nima vgrajenega GPS-a, uporabite podatke o položaju telefona in fotografijam dodajte informacije o lokaciji za pametno razvrščanje in poznejše označevanje.

 • PREGLEDOVANJE IN OZNAČEVANJE

  Preverjanje posnetkov na poti

  Vzpostavite povezavo s fotoaparatom v torbi in preglejte slike v telefonu. V telefonu označite najboljše posnetke ali izbrišite tiste, ki vam niso všeč. Tako jih boste doma hitreje prenesli in uredili.

 • Canon Camera

  ODDALJEN NADZOR FOTOAPARATA

  Oddaljeno fotografiranje in snemanje videoposnetkov

  Z daljinskim upravljalnikom so vam na voljo nove ustvarjalne možnosti za fotografiranje in snemanje videoposnetkov previdne divjadi, pokrajin z dolgim časom osvetlitve, zabavnih sebkov ali celo spletnih videodnevnikov. Z ogledom v živo boste lahko motive gledali z razdalje, hkrati pa prilagajali številne nastavitve fotoaparata. V studiu boste lahko z oddajnikom Speedlite ST-E10 oddaljeno upravljali bliskavice. Pri še daljših časih osvetlitve v načinu žarnice boste lahko odpravili vibracije fotoaparata z upravljanjem zaslonke v aplikaciji.

  PRENOS

  Prenašanje, označevanje in deljenje

  Vzpostavite povezavo s pametno napravo in izbirajte fotografije ali jih samodejno prenesite v napravo. Fotografije lahko odpirate v drugih Canonovih aplikacijah, kot je Digital Photo Professional Express za urejanje ali Canon Print za tiskanje. Preprosto lahko brez kablov in težav tudi prenašate videoposnetke iz fotoaparata. Njihova velikost se prilagodi za preprostejše deljenje na poti, kar poenostavi vaš način fotografiranja. Ko fotoaparat združite s pametnim telefonom, lahko fotografije v fotoaparatu samo z upravljanjem pametnega telefona pregledujete na zaslonu telefona, tudi če je fotoaparat izklopljen. Fotografije lahko v pametni telefon prenesete v izvirni ali prilagojeni velikosti, tako da jih lahko takoj delite v virih družabnih omrežij.

  Canon Camera
  Canon Camera

  GEOGRAFSKO OZNAČEVANJE

  Natančne informacije o lokaciji

  Če pametni telefon povežete z aplikacijo Canon Camera Connect, odklenete GPS telefona. Tako lahko označujete in beležite svojo pot tudi, če Canonov fotoaparat funkcije GPS nima. Pri potovanjih po različnih časovnih pasovih lahko preprosto nastavite celo uro fotoaparata.

  POSODOBITVE VGRAJENE PROGRAMSKE OPREME

  Posodabljanje programske opreme fotoaparata

  S prejemanjem obvestil o novih posodobitvah neposredno v aplikacijo boste lahko prepričani, da imate najnovejšo vdelano programsko opremo za fotoaparat in objektive. Novo vdelano programsko opremo lahko v fotoaparat prenesete in namestite prek telefona. Pri tem vam ni treba uporabljati računalnika ali zamenjevati kartic. Tako boste lahko prepričani, da je v fotoaparatu ne glede na to, kje ste, nameščena najnovejša vdelana programska oprema in z njo vse najnovejše funkcije.

  Canon Camera

  Prenos aplikacije Canon Camera Connect razl. 3

  Program Camera Connect si lahko brezplačno prenesete iz naprave. Obiščite trgovino App Store ali Google Play in poiščite "Canon Camera Connect".

  Za vse informacije o združljivosti si oglejte stran ustrezne aplikacije.

  Informacije o združljivosti

  Uporabniki bodo lahko s programom Canon Camera Connect posodobili vdelano programsko opremo v Canonovih fotoaparatih. Ta funkcija bo delovala samo pri posodobitvah vdelane programske opreme za fotoaparate EOS-1D X Mark III EOS R5, EOS R6, EOS R3, PowerShot Zoom in izdelke, izdane od leta 2022 naprej.

  Podpora

  Iščete to programsko opremo za svoj Canonov izdelek?
  Najdi

  Povezani članki