Interchangeable Lens Cameras

Fotoaparati z izmenljivim objektivom

Odkrijte Canonove fotoaparate z izmenljivimi objektivi in raziščite nove kreativne načine fotografiranja subjekta.

Ogromna prilagodljivost, ko jo potrebujete

Fotoaparati z izmenljivim objektivom, kot so fotoaparati EOS DSLR in brezzrcalni fotoaparati, podpirajo veliko različnih vrst objektivov – od hitrega in izjemno svetlega bogatega zajemanja podrobnosti do telefoto objektivov z velikim dosegom, ki vam približajo svet – in tako ponujajo večjo platformo za ustvarjanje.

Naši najnovejši izdelki

Družina fotoaparatov z izmenljivim objektivom in filter

Iščete nekaj posebnega? Izpopolnite iskanje
Filtriranje po

canon-camera

Ustvarite kakovostno vsebino za svoje občinstvo in dodajte svojo ustvarjalno žilico – ne glede na to, ali gre za fotografije, videoposnetke ali pretakanje v živo

Več informacij

canon-camera

To je brezzrcalni fotoaparat, zasnovan za hitro delovanje, na katerega so čakali profesionalni fotografi, ki se ukvarjajo s fotografiranjem športnih dogodkov, aktualnega dogajanja in divjih živali.

Več informacij

canon-camera

Ponovno razmislite, kaj veste o brezzrcalnih fotoaparatih. Brezkompromisno delovanje fotoaparata EOS R5 bo revolucionarno spremenilo vašo fotografijo in filmsko ustvarjanje.

Več informacij

canon-camera

Kar koli fotografirate, kakor koli fotografirate – fotoaparat EOS R6 vam omogoča, da ste ustvarjalni kot še nikoli doslej.

Več informacij

Mešanica kakovosti DSLR in priročnosti pametnega telefona v pametnem ohišju, ki ga lahko vedno vzamete s seboj. Odlično fotografiranje še nikoli ni bilo preprostejše in zabavnejše.

Več informacij

EOS M6 Mark II Front

Prenosni in zmogljivi brezzrcalni fotoaparat z ločljivostjo 32,5 milijona slikovnih pik in neprekinjenim fotografiranjem do 14 sličic na sekundo.

Več informacij

EOS R

Brezzrcalni fotoaparat polne velikosti, ki ponuja nove kreativne priložnosti za fotografe in filmske ustvarjalce.

Več informacij

Canon EOS Ra FRT

Zmogljiv brezzrcalni fotoaparat s polno goriščno razdaljo za profesionalne navdušence, ki iščejo kompaktno in lahko orodje za astrofotografijo.

Več informacij

Canon EOS RP

Majhen, lahek in intuitiven brezzrcalni fotoaparat polne velikosti, zasnovan za potovanja in vsakodnevno fotografiranje.

Več informacij

Canon EOS 2000D

Uživajte v vrhunskih fotografijah ločljivosti 24,1 milijona slikovnih pik in videoposnetkih polne visoke ločljivosti. Razširite meje ustvarjalnosti s tem zabavnim in preprostim fotoaparatom DSLR.

Več informacij

EOS 250D

Najlažji DSLR s premičnim zaslonom* na svetu ter funkcijami Canon DIGIC 8, film 4K in pomočjo za ustvarjanje Creative Assist.

Več informacij

EOS 4000D

Zajemajte ustvarjalne fotografije kakovosti DSLR in videoposnetke polne visoke ločljivosti s tem preprostim in intuitivnim fotoaparatom EOS z ločljivostjo 18 milijonov slikovnih pik.

Več informacij

Canon EOS 750D

Fotoaparat s 50,6 milijona slikovnih pik, ki je soroden modelu EOS 5DS. Z nizkopasovnim filtrom preklica za izjemno ostro in podrobno sliko.

Več informacij

Canon EOS 6D Mark II

Za zahtevnejše fotografske projekte ali če se želite s fotografijo ukvarjati profesionalno, vam bo fotoaparat EOS 6D Mark II ponudil vse, kar potrebujete na tej razburljivi poti.

Več informacij

EOS 77D

S fotoaparatom DSLR, ki nudi ustvarjalnost na dosegu roke, lahko prevzamete nadzor nad fotografiranjem

Več informacij

Canon EOS 850D FRT pack shot

Naredite naslednji korak v ustvarjalnem nadzoru in ustvarite čudovite fotografije, polne podrobnosti ter osupljive filme v ločljivosti 4K z lahkim in povezanim DSLR-jem, ki navdihuje in nagrajuje.

Več informacij

Canon EOS 90D

Polno opremljen fotoaparat DSLR vas ponese bližje, omogoča hitrejše fotografiranje in zajema izjemnih 32,5 milijona slikovnih pik.

Več informacij

EOS-1D X Mark II

Naš vodilni profesionalni fotoaparat DSLR. Tipalo polne velikosti z ločljivostjo 20,2 milijona slikovnih pik. Sistem samodejnega ostrenja z 61 točkami. Do 14 sličic na sekundo. ISO do 409.600.

Več informacij

EOS-1D X Mark III

Življenje je polno neponovljivih trenutkov. S fotoaparatom EOS-1D X Mark III jih ujemite še več in pokažite svetu svojo zgodbo v slikah.

Več informacij

Ali potrebujete pomoč pri iskanju fotoaparata?

Poiščite popoln fotoaparat z našim pripomočkom za izbiro fotoaparata.

Poišči moj fotoaparat

Ostanite povezani

Paketna ponudba USB za videokonference in pomožna programska oprema za spletno kamero EOS vam omogočajo, da se fotoaparat Canon prelevi v spletno kamero. Rešitve USB delujejo z našo ponudbo izbranih fotoaparatov EOS in PowerShot. Ne veste, kateri fotoaparat je najbolje izbrati? Posebej za vas smo izdelali nakupovalni vodič, s pomočjo katerega lahko najdete popoln Canonov fotoaparat zase.

VEČ INFORMACIJ

Pridobite več informacij o pomožni programski opremi za spletno kamero EOS

Livestreaming Kits

Poiščite navdih

Get Inspired je vaš glavni vir koristnih fotografskih namigov, nakupovalnih vodnikov in temeljitih intervjujev – tukaj so vse potrebne informacije, ko iščete najboljši fotoaparat ali najboljši tiskalnik in želite uresničiti svoje ustvarjalne ideje.

Oglejte si vse članke

Kateri sistem EOS je najprimernejši zame?

Vsak fotoaparat z izmenljivim objektivom v družini EOS ponuja številne funkcije in prednosti, s katerimi boste izboljšali fotografiranje in ustvarjanje filmov.

Več informacij

Morda bi vas zanimalo tudi ...

Poiščite navdih, naročite se zdaj

Ne zamudite najnovejših ponudb družbe Canon, nasvetov in vadnic, zadnjih novic in vabil na lokalne dogodke.

Naročite se zdaj