Interchangeable Lens Cameras

Fotoaparati z izmenljivim objektivom

Odkrijte Canonove fotoaparate z izmenljivimi objektivi in raziščite nove kreativne načine fotografiranja subjekta.

Odkrijte EOS R

Sistem EOS RV srcu sistema EOS R se skriva Canonova pionirska tehnologija, ki ponuja nove objektive in višje hitrosti ostrenja. Sistem omogoča integracijo z vsemi objektivi EF in EF-S celotnim sistema EOS prek ustreznega vmesnika ter z bliskavico Speedlite in dodatno opremo.

Spoznajte sistem EOS R

Fotoaparati DSLRCanonovi fotoaparati DSLR zagotavljajo širok dinamični razpon za več podrobnosti pri svetlih in temnih pogojih ter ustvarjajo slike z malo šuma naravnost iz fotoaparata in majhno globino polja za osupljive portrete. Njihova zasnova zagotavlja profesionalne rezultate pri vsakem posnetku.

Spoznajte družino DSLR

Kompaktni brezzrcalni fotoaparatiNaša kompaktna družina brezzrcalnih fotoaparatov EOS M združujejo najboljše lastnosti Canonovih kompaktnih fotoaparatov in fotoaparatov DSLR ter zagotavljajo izjemno kakovostne fotografije in videoposnetke, polne detajlov, barv in vzdušja – tudi pri šibki svetlobi.

Spoznajte družino brezzrcalnih fotoaparatov EOS M

Poiščite sistem, ki je idealen za vas

Že več kot 30 let legendarni sistem EOS zagotavlja vrhunsko opremo za fotografe in ustvarjalce filmov. Z našo družino fotoaparatov in objektivov pot do večje ustvarjalnosti še nikoli ni bila enostavnejša.

VEČ INFORMACIJ

Canon EOS 5D Mark IV, EOS R & EOS M50

Vsi objektivi

Canonovi objektivi so svetovno znani po svojem ustvarjanju izjemno ostrih, jasnih in lepih fotografij, polnih barv in kontrastov. Njihova izjemna mojstrska izdelava in najnovejša optična tehnologija zagotavljata fotografije in filme vrhunske kakovosti.

Raziskujte zdaj

All lenses

Niste prepričani, kateri model naj izberete?

Poiščite popoln fotoaparat z našim pripomočkom za izbiro fotoaparata.

Poišči moj fotoaparat

Pripomoček za izbiro fotoaparata Canon DSLR

Poiščite navdih, naročite se zdaj

Ne zamudite najnovejših ponudb družbe Canon, nasvetov in vadnic, zadnjih novic in vabil na lokalne dogodke.

Naročite se zdaj