A3 Professional Photo Printers

Profesionalni tiskalniki fotografij

Prevzemite popoln nadzor nad svojimi slikami s Canonovimi profesionalnimi tiskalniki za fotografije.

Serija profesionalnih tiskalnikov za fotografije A3

S sistemi 8, 10 ali 12 črnil so ti tiskalniki A3 zasnovani tako, da izpolnjujejo zahteve vsakega fotografa: od izkušenih amaterjev do najboljših profesionalcev.

PIXMA PRO-200

Pri tiskalniku Canon PIXMA PRO-200 je poudarek na tiskanju fotografij z živimi barvami, vsestranskosti in uporabnosti, zato je kot nalašč za navdušence nad fotografijo in nadebudne fotografe.

Več informacij

PIXMA PRO-200 Lifestyle

imagePROGRAF PRO-300

Namizni profesionalni tiskalnik imagePROGRAF, ki prinaša galerijsko kakovost natisov velikosti A3+, skupaj z enostavnim potekom dela za samozavestno tiskanje.

Več informacij

ImagePROGRAF PRO-300

Izbira pravega tiskalnika fotografij

Družino tiskalnikov Canon PIXMA Professional predstavi David Noton, Canonov raziskovalec, pri čemer razloži razlike med sistemi pigmentnih in standardnih črnil.

Napredne programske rešitve

Mediji za profesionalne tiskalnike fotografij Canon

Uporabljajte Canonov tiskalnik skupaj s Canonovimi črnili in fotografskim papirjem za najboljše rezultate ter vrhunsko kakovost pri vsakem natisu.

Canonova črnila za profesionalne tiskalnike

Canon je v razvoj tehnologije tiskalnih glav FINE in črnil vložil leta, da bi vam lahko danes nudil rezultate, s katerimi boste zares zadovoljni.

Canon Ink for Pro Printers

Podpora za profesionalne tiskalnike fotografij

Prenesite gonilnike, programsko opremo, vdelano programsko opremo in priročnike ter pridobite dostop do spletnih virov za tehnično podporo in odpravljanje težav s profesionalnim tiskalnikom fotografij.

VEČ INFORMACIJ

Morda bi vas zanimalo tudi ...