Canon PRO photo papers

Canonovi fotografski papirji

Ne glede na to, ali ustvarjate studijske natise profesionalne kakovosti za razstave ali zabavate otroke z ustvarjalnimi projekti, boste lahko poiskali pravi Canonov papir zase. Naš nabor papirjev je združljiv s serijama tiskalnikov PIXMA PRO in imagePROGRAF PRO.

Galerijska kakovost

Ti prvovrstni papirji so bili zasnovani za profesionalce in navdušence, vsakič pa zagotavljajo galerijsko kakovost natisov. Na voljo so svetleči,sijajni in matirani papirji, tako da zlahka izberete tistega, ki je popoln za vaše ustvarjalne zamisli.

Profili ICC

Namestite dodatne profile ICC, da razširite nabor fotografskih papirjev, ki jih podpira vaš Canonov profesionalni tiskalnik za fotografije, in končnim slikam zagotovite strokovno obdelavo.

Več informacij je na voljo tukaj

Fotografije doma

Izkoristite potencial svojega tiskalnika PIXMA in uživajte v hitrem tiskanju vrhunskih fotografij doma. Med svetlečim, pol svetlečim ali matiranim papirjem izberite tistega, s katerim boste najbolje poustvarili žive fotografije počitnic ali družine.

Ustvarjalni projekti

Od fotografskih nalepk, nalepk za majice in papirja za poslovne predstavitve do matiranega papirja, ki je popoln za voščilnice, koledarje in čudovite papirnate 3D-izdelke, bodo Canonovi mediji vašo ustvarjalnost dvignili na novo raven.

Ponudba poleg naše profesionalne ponudbe

Morda bi vas zanimalo tudi ...