Canon Pro Premium Matte PM-101

Pro Premium Matte PM-101

Gladka tekstura s toplim belim odtenkom brez odbojnega sijaja. Popolno za črno-bele in barvne fotografije ter umetniške reprodukcije, na katerih so tople barve in sivi odtenki izraženi čudovito.

Prednosti

  • Odlično za reprodukcijo toplih barv
  • Popolni tonski prehodi pri črno-belem tiskanju
  • Gladka matirana površina brez sijaja
  • Najbolj primeren za tiskalnike PIXMA Pro

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon Pro Premium Matte PM-101

Prvovrsten videz in tekstura


Matiran papir Pro Premium je bil razvit za profesionalne ustvarjalce in ima gladko teksturo s toplim belim odtenkom za posebne natise brez odbojnega sijaja. Ta težek papir daje kakovosten in trden občutek ter je izjemno raven.

Profesionalno tiskanje


Matiran papir Pro Premium zagotavlja odlične rezultate s Canonovo profesionalno družino tiskalnikov fotografij PIXMA in omogoča izjemne natise s pigmentnimi črnili LUCIA ter črnili ChromaLife100+.

Odlična reprodukcija barv


Ta vsestranski papir je popoln za tiskanje črno-belih in barvnih fotografij ter umetniških reprodukcij, na katere so tople barve in sivi odtenki prenesene čudovito. Slike, natisnjene na ta osupljivo gladek papir, so v primerjavi s standardnimi bleščečimi fotografijami videti veliko bolj elegantno.

Fotografije, ki trajajo vse življenje


Matiran fotografski papir Pro Premium zagotavlja izjemno kakovost in obstojnost slike. Če ga uporabljate s pristnimi Canonovimi črnili, zaščitite fotografije pred degradacijo, ki jo povzročata zrak in svetloba, tako da jih lahko prikažete ali prodajate brez slabe vesti.

Specifikacije izdelka

Podrobneje spoznajte izdelek Canon Pro Premium Matte PM-101, njegove funkcije in zmožnosti.

210-gsm

Teža v gramih na kvadratni meter

0.31-mm

Debelina v milimetrih

Programska oprema za fotografije

Oživite spomine s programsko opremo, ki bo navdihnila ustvarjalno tiskanje.

Več informacij