Canon Pro Premium Matte PM-101

Pro Premium Matte PM-101

Gladka tekstura s toplim belim odtenkom brez odbojnega sijaja. Popolno za črno-bele in barvne fotografije ter umetniške reprodukcije, na katerih so tople barve in sivi odtenki izraženi čudovito.

Prednosti

  • Odlično za reprodukcijo toplih barv
  • Popolni tonski prehodi pri črno-belem tiskanju
  • Gladka matirana površina brez sijaja
  • Najbolj primeren za tiskalnike PIXMA Pro

Podrobne značilnosti

Oglejte si podrobnosti izdelka Canon Pro Premium Matte PM-101

Prvovrsten videz in tekstura


Matiran papir Pro Premium je bil razvit za profesionalne ustvarjalce in ima gladko teksturo s toplim belim odtenkom za posebne natise brez odbojnega sijaja. Ta težek papir daje kakovosten in trden občutek ter je izjemno raven.

Profesionalno tiskanje


Matiran papir Pro Premium zagotavlja odlične rezultate s Canonovo profesionalno družino tiskalnikov fotografij PIXMA in omogoča izjemne natise s pigmentnimi črnili LUCIA ter črnili ChromaLife100+.

Odlična reprodukcija barv


Ta vsestranski papir je popoln za tiskanje črno-belih in barvnih fotografij ter umetniških reprodukcij, na katere so tople barve in sivi odtenki prenesene čudovito. Slike, natisnjene na ta osupljivo gladek papir, so v primerjavi s standardnimi bleščečimi fotografijami videti veliko bolj elegantno.

Fotografije, ki trajajo vse življenje


Matiran fotografski papir Pro Premium zagotavlja izjemno kakovost in obstojnost slike. Če ga uporabljate s pristnimi Canonovimi črnili, zaščitite fotografije pred degradacijo, ki jo povzročata zrak in svetloba, tako da jih lahko prikažete ali prodajate brez slabe vesti.

Podrobnosti o izdelku

Podrobneje spoznajte izdelek Canon Pro Premium Matte PM-101, njegove funkcije in zmožnosti.

210-gsm

Teža v gramih na kvadratni meter

0.31-mm

Debelina v milimetrih

Programska oprema za fotografije

Oživite spomine s programsko opremo, ki bo navdihnila ustvarjalno tiskanje.

Več informacij