Fotografski papir za tiskalnike PIXMA

Ne glede na to, ali ustvarjate studijske natise profesionalne kakovosti za razstave ali zabavate otroke z ustvarjalnimi projekti, boste lahko poiskali pravi Canonov fotografski papir zase. Na voljo imamo svetleči, polsvetleči, matiran in sijanji fotografski papir visoke kakovosti v velikosti A2, A3+, A3, A4 in velikosti razglednic.

Galerijska kakovost

Ti prvovrstni papirji so bili zasnovani za profesionalce in navdušence, vsakič pa zagotavljajo galerijsko kakovost natisov. Med svetlečimi, sijajnimi in matiranimi papirji lahko poiščete tistega, ki je popoln za vaše ustvarjalne zamisli.

Fotografije doma

Izkoristite potencial svoje naprave PIXMA in uživajte v hitrem tiskanju vrhunskih fotografij doma. Med svetlečim, polsvetlečim ali matiranim papirjem izberite tistega, ki je najbolj primeren za žive fotografije počitnic ali družine.

Ustvarjalni projekti

Od fotografskih nalepk, nalepk za majice in papirja za poslovne predstavitve do matiranega papirja, ki je popoln za voščilnice, koledarje in čudovite papirnate 3D-izdelke – Canonovi mediji bodo vašo ustvarjalnost dvignili na novo raven.

Ustvarjajte najboljše fotografije

Spoznajte celoten potencial svoje naprave PIXMA s programom My Image Garden. Za uporabo preprosta programska oprema poenostavi tiskanje fotografij in navdihne vašo ustvarjalnost. Sami lahko ustvarjate in tiskate kolaže fotografij, kartice ter koledarje ali pa jih samodejno združite v zanimive postavitve, ki jih lahko takoj natisnete.

My Image Garden vam omogoča, da z združljivimi tiskalniki dostopate do ekskluzivne spletne vsebine storitve CREATIVE PARK PREMIUM in pridobite še več odličnih zamisli.

Iskalnik potrošnega materiala

Z iskalnikom potrošnega materiala lahko poiščete pravo kartušo ali črnilni vložek za vaš tiskalnik PIXMA. Ustvarjajte kakovostne obstojne fotografije ali profesionalne dokumente s Canonovim originalnim potrošnim materialom.

  • Canon
  • Tiskalniki
  • Fotografski papir v velikosti A4, A3, A3+, A2 – svetleči in matiran fotografski papir